Tak si expím nového barbara (hc) a ve třetím aktu mě přepadl zajímavý error:
Moje životy neklesly pod 1 takže jsem nezabitelný (ale kvůli hc pořádné pos*aný), právě přítomné eliťáky ukousávám po 1 dmg, nemůžu se pohnout, nefunguje mi žádná speciálka kromě útoku, můj LoH přidává po 1 životu.
Neměl někdo podobný problém?
Chyba hry
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Chyba hry
Cim dal casteji se me stane, ze hrajem hrajem elitky a pak z niceho nic was slain by arcane sentry.....
Pritom jsem si jistej, ze laser byl otocenej na druhou stranu a ani jsem nestal u neho....
Vrchol je vsak, ze nekdy se ten laser objevy az po me smrti.....
Net mam naprosto v poradku a stava se mi tu wizza, u barba se na lasery tak nedivam, ale s wizzem si to sakra hlidam....
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Pritom jsem si jistej, ze laser byl otocenej na druhou stranu a ani jsem nestal u neho....
Net mam naprosto v poradku a stava se mi tu wizza, u barba se na lasery tak nedivam, ale s wizzem si to sakra hlidam....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Tak ty "neviditelné" sentry můžu já i parta potvrdit, už asi 3x jsem na ně umřel. Nikde nic, sentry kilometr daleko, nic po mě nikdo nehodí, a najednou smrt. S tím by měli něco dělat, hlavně na HC to asi musí potěšit 

- Kuki10
- Globální moderátor
To je duvod proc jsem si hc zatom s wizzem rozmyslel....i kdyz laka me to.:-)Tyckin píše:Tak ty "neviditelné" sentry můžu já i parta potvrdit, už asi 3x jsem na ně umřel. Nikde nic, sentry kilometr daleko, nic po mě nikdo nehodí, a najednou smrt. S tím by měli něco dělat, hlavně na HC to asi musí potěšit
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Je to jen spekulace, ale četl jsem něco o tom, že když hra laguje, arcane sentry se sice otáče po směru hodinových ručiček, ale ve skutečnosti se otáčejí v protisměru. Nemám s tím zkušenosti. Zkus v těchto případech kontrolovat kolísavost latency, tohle bych rozhodně na HC zažít nechtěl.Kuki10 píše:Cim dal casteji se me stane, ze hrajem hrajem elitky a pak z niceho nic was slain by arcane sentry.....
- Kuki10
- Globální moderátor
Jako to by odpovidalo, protoze kdyz ju vidim, tak je o 180° naopak...st.ranger píše:Je to jen spekulace, ale četl jsem něco o tom, že když hra laguje, arcane sentry se sice otáče po směru hodinových ručiček, ale ve skutečnosti se otáčejí v protisměru. Nemám s tím zkušenosti. Zkus v těchto případech kontrolovat kolísavost latency, tohle bych rozhodně na HC zažít nechtěl.Kuki10 píše:Cim dal casteji se me stane, ze hrajem hrajem elitky a pak z niceho nic was slain by arcane sentry.....
Ale stava se mi nekolikrat za vecerni runy....
V netu bych problem nevidel,ale mrknu nato.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
A dalsi bug vcera.:-)
Dps do party mam 120k...
Hral jsem s monkem co nahazoval mantru a zvedalo mi to dps az na 125k tusim a barbar s war cry....
A dps si litalo jak chtelo....
Skakalo to 105k, 98k,115k pak to chvilu ukazovalo dobre 125k....
Az jsem leavnul a pustil solo, tak vse ok, takze asi nejaka chybka, ale celkem jsem byl vyplasenej a milionkrat kontroloval, jestli jsem neswapl gear....
Dps do party mam 120k...
Hral jsem s monkem co nahazoval mantru a zvedalo mi to dps az na 125k tusim a barbar s war cry....
A dps si litalo jak chtelo....
Skakalo to 105k, 98k,115k pak to chvilu ukazovalo dobre 125k....
Az jsem leavnul a pustil solo, tak vse ok, takze asi nejaka chybka, ale celkem jsem byl vyplasenej a milionkrat kontroloval, jestli jsem neswapl gear....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!