Můj profil?! Wtf. (sem marnej->lock/delete pls)
Nejsem si jistej, jestli fetuju... Můžete prosím vás otevřít můj profil a říct mi, co vidíte? http://us.battle.net/d3/en/profile/Dzirejtorqo-2192/
Protože já tam vidím jedinej char level 11 WD fujtajblice. Před chvíli tam toho bylo o dost víc. Dneska jsem nebyl vůbec lognutej a na svůj počítač se ještě chvíli nedostanu. Doufám, že je to nějakej bug.
Protože já tam vidím jedinej char level 11 WD fujtajblice. Před chvíli tam toho bylo o dost víc. Dneska jsem nebyl vůbec lognutej a na svůj počítač se ještě chvíli nedostanu. Doufám, že je to nějakej bug.
Naposledy upravil(a) v0kurka dne 22.08.2012, 15:05 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Můj profil?! Wtf.
The content is blocked due to the following condition: The URL you have requested is blocked by Surf Protection. If you think this is wrong, please contact your Service Desk.
Report: Games not allowed.
In case of problems: Call your Service Desk.
Ale tohle asi vědět nechceš.
Máš nějakej authentikátor? Doufej, že si nebyl hacknutej
Report: Games not allowed.
In case of problems: Call your Service Desk.
Ale tohle asi vědět nechceš.
Máš nějakej authentikátor? Doufej, že si nebyl hacknutej
už možná vidim problém, máš tam US.
Nekoukáš na špatný bnet? (US ?)v0kurka píše:Nejsem si jistej, jestli fetuju... Můžete prosím vás otevřít můj profil a říct mi, co vidíte? http://us.battle.net/d3/en/profile/Dzirejtorqo-2192/
ale jak? udělal jsem to samé, co vždycky. otevřu d3, napíšu tam svůj tag a koukám a nyní se nestačím divit
ani nevím, jak bych přenul us/eu? jak to mám přehodit zpátky?
ani nevím, jak bych přenul us/eu? jak to mám přehodit zpátky?
ano kouká
Tady máš odkaz na svůj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dzirejtorqo-2192/
no v jednu chvíli jsem se pořádně zpotil xD z nějakýho neznámýho důvodu jsem byl opravdu přesměrovanej na us. stačí v tom linku přepsat us na eu a je to v pohodě... už jsem si balil věci, běžel k autu a jel domů
topic pobavil
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
Jestli to máš tak jednoduchý tak bych jel i takv0kurka píše:už jsem si balil věci, běžel k autu a jel domů
pánové, tohle není vůbec vtipný, představte si, jak by bylo vám, kdybyste našli svůj profil prázdnej
každopádně to ještě přiživím... u některejch profilů se mi rozbalí vlastnosti itemů, u některých ne. vidíte v mém profilu vlastnosti mých itemů? jestli jo, tak mi prosím napište staty mojí offhand zbraně (barbar), chtěl jsem si něoc spočítat, ale nevytluču z dvou počítačů ani mobilu ty staty...
každopádně to ještě přiživím... u některejch profilů se mi rozbalí vlastnosti itemů, u některých ne. vidíte v mém profilu vlastnosti mých itemů? jestli jo, tak mi prosím napište staty mojí offhand zbraně (barbar), chtěl jsem si něoc spočítat, ale nevytluču z dvou počítačů ani mobilu ty staty...
Re: Můj profil?! Wtf. (sem marnej->lock/delete pls)
vOkurko, tak toho SSS vyzkouším za tebe