Windows Authenticator

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Azure
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo
BattleTag:Azure#2998
Kontaktovat uživatele:
Windows Authenticator

Příspěvek od Azure » 16.08.2012, 14:03 hod.

Ahoj, chci se s vámi podělit o dnešní úlovek na internetu :)...
našel jsem authentikátor na battle.net spustitelný na PC, jde tam nastavit heslo při spuštění, zakodovat tak aby to nešlo spustit jinde než na vašem pc, nebo lze zakódovat tak, že to spustíte jen pod svým účtem...

tady je stránka: http://code.google.com/p/winauth/
je tam spoustu informací, no a nahoře máte "Download" tam se přepněte, a stáhněte nejnovější verzi... což je "WinAuth-1.7.1314.zip"

nezapomeňte si zálohovat "Restore code" a authenticator.xml !!!
Naposledy upravil(a) Azure dne 16.08.2012, 14:04 hod., celkem upraveno 1 x.
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.

Still-Alive
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:StillAlive#2220

Re: Windows Authenticator

Příspěvek od Still-Alive » 16.08.2012, 14:04 hod.

Dík, ale mám pocit že už to tu někdo zázel do vlákna o authentifikatoru (kde to ale zapadlo dalšími příspěvky.
takže díky za nové vlákno

Azure
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azure » 16.08.2012, 14:06 hod.

aha, no vim o tom že někdo našel způsob jak mít Androida na PC a v tom prostředí si stáhnout aplikaci Battle.net Authenticator... fakt nepraktický...
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 16.08.2012, 14:11 hod.

Nene, bylo taky z těch Google stránek, schválně jsem to stahoval a testoval zda to funguje. EXE soubor a pár dll souboru to bylo, asi starší verze tohohle.

Azure
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azure » 16.08.2012, 14:12 hod.

aha tak to tom nevim... tak bude na moderátorech jestli to smažou nebo jo :)... vadit mi to v tom případě, že už to tady jednou bylo, nebude ;)

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 16.08.2012, 14:20 hod.

Tady to právě alespoň bude vidět, takže je dobře že jsi to založil.

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 16.08.2012, 14:33 hod.

Mno asi tak .... je to možnost... a je to jakás takás ochrana.

Na druhou stranu to má 2 velké nevýhody:
- není to přenosné
- ztrácíš výhodu zabezpečení spočívající v "jiném fyzickém zařízení"

Každopádně blizzard se k tomu vyjádřil slovy: "Můžete tento program používat, ale samozřejmě vás v tom nebudeme podporovat, a nedoporučujeme to."

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 16.08.2012, 14:52 hod.

díky za info, nevěděl jsem o tom. do jaké míry je to bezpečné? rád bych to vyzkoušel, ale nerad bych se stal obětí nějakého promyšleného sbírání přístupových informací :D

sice využívám autentikátor, ale jelikož nevlastním mobilní zařízení, na kterém by autentikátor fungoval, jsem odkázaný na blízkou osobu, což není vždy pohodlné. mobilní (ne na mobil) autentikátor nechci, protože než bych si k němu vytvořil vztah jako ke klíčům či telefonu, tak bych ho furt hledal, zapomínal, nebo ztrácel.

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 16.08.2012, 15:00 hod.

Asi takhle:
1) Je to bezpečnější než pokud bys neměl žádný auth.
2) Je to méně bezpečné než auth v jiném zařízení - riziko spočívá v tom, že pokud ti ovládnu něčím počítač (trojan), tak nejen, že odchytím login a heslo, ale vezmu si i auth (sice to není úplně triviální, ale možné to je).

Azure
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azure » 16.08.2012, 15:13 hod.

a když budu mít ten PC authentikátor jen na flešce? tím se rizika hacknutí sníží nebo ne?

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 16.08.2012, 15:20 hod.

Riziko se sníží, ale ne významně.
Pokud bys měl nějakého trojana zaměřeného na tohle, tak bude ten trojan chtít být aktivní v době, když se zrovna loguješ (pro odchycení loginu a hesla)... což je doba, kdy zrovna tu flash budeš potřebovat mít připojenou.

Domi
Quill Rat
BattleTag:DCDom#2621

Příspěvek od Domi » 19.08.2012, 06:21 hod.

Stahl jsem tu poslední verzi a nejde mi zapsat SC je moc dlouhý " EU-XXX-XXX-XXX-XXX " ale na učtě můžu zapsat jen " XXXXXXXXXX ".

Tak to fachá ja dal kličenku místo mobíle >:D
Naposledy upravil(a) Domi dne 19.08.2012, 11:44 hod., celkem upraveno 1 x.

Azure
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azure » 19.08.2012, 08:28 hod.

píše se tam celé to číslo, jen bez těch pomlček ;) takže EU/USxxxxxxxxxxxx

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 19.08.2012, 09:03 hod.

jsem se těšil, že budu mít dva nebo i víc, ale ono jde s jedním bnet acc spojit jen jeden authenticator :( no co nadělám, aspoňže změna proběhla úspěšně, ještě jednou díky za link.

Marty04j
Quill Rat
BattleTag:Oravius#2902

Příspěvek od Marty04j » 19.08.2012, 09:09 hod.

v0kurka píše:jsem se těšil, že budu mít dva nebo i víc, ale ono jde s jedním bnet acc spojit jen jeden authenticator :( no co nadělám, aspoňže změna proběhla úspěšně, ještě jednou díky za link.
Jestli chceš mít jakože jeden v mobilu a jeden ve winu tak to by neměl být problém .. pomocí restore kódu si to můžeš nahodit na kolik zařízení chceš. Já to mám třeba v iPodu a Android telefonu najednou

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 19.08.2012, 09:28 hod.

Je 100% jisté že to je bezpečné a není to naopak cesta jak z lidí dostat klíče ke hře? Já jen že pokud to není od blizzardu, tak tomu moc nevěřím.

Azure
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azure » 19.08.2012, 10:06 hod.

až budu mít čas, tak se podívám do zdrojáku toho programu jestli to neodesílá informace někam kam nemá...

EDIT: je to rozsáhlý program, moc pěkná práce a podle mě je to čistý, nikde jsem nic neviděl že by to někam posílalo... můžete se kouknout do kódu přes .net reflector viz uloz ehm to...
pokud nechcete nepoužívejte, já nechci čekat další měsíce na klíčenku a radši zatim používám WinAuth :)... až mě vykradou dám vám vědět xD

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 19.08.2012, 19:23 hod.

Still-Alive píše:Dík, ale mám pocit že už to tu někdo zázel do vlákna o authentifikatoru (kde to ale zapadlo dalšími příspěvky.
takže díky za nové vlákno
Ja som to tam daval a bol som zadupany do zeme, ze ved predsa to nie oficialne, kup si smartphone :D
A pri tom to normalne bez problemov funguje.
Je to na milion percent bezpecne, pouzivam to 2 mesiace a nemam s tym absolutne ziadny problem. Antivirus nehlasi nic, je to z oficialneho google portalu a google by si tam nenechal ziadny skodlivy software, ludia nemajte PARANOIU.
Mimo to, co by komu pomohlo par nahodne vygenerovanych cisiel ked nevie meno, heslo uctu.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 19.08.2012, 19:39 hod.

Azure píše: až mě vykradou dám vám vědět xD

+1
sklb píše: Mimo to, co by komu pomohlo par nahodne vygenerovanych cisiel ked nevie meno, heslo uctu.
to by musel bejt opravdu hodně pečlivej útočnej program, aby zacílil na uživatele tohoto win autentikátoru a ještě si to dokázal spojit s jejich účtem na bnetu. pokud to někdo dokáže, pak si ten můj účet zaslouží více než já.

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 19.08.2012, 19:57 hod.

tak ako oplati sa to nahrat alebo je to blbost?

Odpovědět

Zpět na „Obecně“