Dotaz

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
jaro
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Dotaz

Příspěvek od jaro » 02.08.2012, 10:33 hod.

Ahojte, mám takový problém. Mám nainstalovaný diablo 3 na notebooku, který je pokazený a na PC... Na notasu sem to mel prvni. Kdyz se chci prihlasit na PC pise mi to, ze email je zablokovany nebo neco takovyho a pak mi to tam dava nejake postupy jak ho odblokovat. Meli ste nekdo stejny problem ? Jak ho mam odblokovat? Muzu si vybrat bud zaslat nove heslo ale zapomel jsem jake sem daval firt a last name. A dalsi moznost je napsat skrytou otazku a ja si vybral jake bylo me prvni auto a ja tam napsal nejakou kravinu...Nedá se to nejak zjistit? Za odpovede dekuju.

Jaro

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Re: Dotaz

Příspěvek od Thulle » 02.08.2012, 10:53 hod.

jaro píše:Ahojte, mám takový problém. Mám nainstalovaný diablo 3 na notebooku, který je pokazený a na PC... Na notasu sem to mel prvni. Kdyz se chci prihlasit na PC pise mi to, ze email je zablokovany nebo neco takovyho a pak mi to tam dava nejake postupy jak ho odblokovat. Meli ste nekdo stejny problem ? Jak ho mam odblokovat? Muzu si vybrat bud zaslat nove heslo ale zapomel jsem jake sem daval firt a last name. A dalsi moznost je napsat skrytou otazku a ja si vybral jake bylo me prvni auto a ja tam napsal nejakou kravinu...Nedá se to nejak zjistit? Za odpovede dekuju.

Jaro
Gratuluju, zaplatil sis diablo za 1200, napsal si špatný real ID (pravé jméno, podle kterého by si ten účet při nejhorších případech mohl dostat zpět - oskenovat občanku a zaslat jím ji) a ještě si napsal kravinu do kontrolní otázky. To jseš docela trouba a navíc nahranej.
V tomhle případě totiž nemáš jak dokázat, že je účet tvůj (napsání špatného real ID byla ta největší chyba).

Zkus popsat tvůj problém podrobněji i s textem, co tam máš napsaný.
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 02.08.2012, 10:59 hod.

připojuju se ke gratulaci.

abys měl představu, co se stalo, tak hra si akorát ověřila, že se přihlašuješ z jinýho PC ty, resp. jsi majitelem účtu. a tys dokázal všemi prostředky, že nejsi. hodně zábavy s blizzard supportem.

Pindik
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Pindik » 02.08.2012, 11:04 hod.

Myslím,že ani nemá cenu psát na support... Ten účet není tvůj ale nějakého "pepíka" kterýho si tam napsal.
Musíš si vzpomenout na to první auto. Gl

edit : I když pokud máš svůj Key tak možná máš šanci to vyřešit... spletl sem se má to cenu

jaro
Quill Rat

Příspěvek od jaro » 02.08.2012, 11:17 hod.

Ale na notebook mi pripojit pujde kdyz se opravi nebo ne ?

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 02.08.2012, 11:18 hod.

Pokud máš krabicovou verzi, tak máš Key a díky tomu to vyřešíš, ale jak někdo psal, užiješ si hezké chvíle se Supportem...
Jinak, vytesat do kamene, že účet který je na jméno, potřebuje zadat pravé jméno, jinak v budoucnu těžko prokážete jeho vlastnictví...

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 02.08.2012, 11:19 hod.

jaro píše:Ale na notebook mi pripojit pujde kdyz se opravi nebo ne ?
Ne, hra si ověřila (díky jiné mac adrese zřejmě), zda se do hry přihlašuješ opravdu ty.
Ty jsi dokázal, že to nejseš ty a blizzard zablokoval tvůj account.

Už se z žádného PC na svůj účet nepřihlásíš. Zkus to s tím klíčem, jak radí výše - je to jediná naděje (doufám, že si nevyhodil krabici!).
Obrázek

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 02.08.2012, 11:21 hod.

a da sa na ucte pozriet tu kontrolnu otazku...

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 02.08.2012, 11:23 hod.

Relic píše:a da sa na ucte pozriet tu kontrolnu otazku...
Nedá, pak by postrádala smysl, protože znalostí hesla by jsi se dostal ke kontrolní otázce jako poslednímu nástroji obnovy kontroly nad účtem

Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Relic
Burning Soul

Příspěvek od Relic » 02.08.2012, 11:28 hod.

ja sa len pytam ze ako to je ked sa zablokuje ucet: takze pyta si moje zadane meno priezvisko, kontrolnu otazku a mail?

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 02.08.2012, 11:32 hod.

Relic píše:ja sa len pytam ze ako to je ked sa zablokuje ucet: takze pyta si moje zadane meno priezvisko, kontrolnu otazku a mail?
Však v poho8-). Pokud se nepletu, na mail který jsi uvedl při zakládání účtu ti přijde odkaz na stránky blizzu, kde tě vyzvou k odpovědi na kontrolní otázku. Pak se řeší dál...

Obrázek

Relic
Burning Soul

Příspěvek od Relic » 02.08.2012, 11:37 hod.

takze dajme tomu ze zle zadam kontrolnu otazku.. tak pak pyta moje meno?

jaro
Quill Rat

Příspěvek od jaro » 02.08.2012, 11:58 hod.

Takže mam po anglicky napisat na support proste ze mam ten kod ale ze som zabudol ostatne veci? Ze mam kod z tej krabicovky ?

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 02.08.2012, 12:02 hod.

kdyz sme u toho...jak muzu zjistit,nebo alespon vyzkouset,jakou tajnou otazku jsem vubec zadal ? protoze si ji nejak nevybavuju...je tam na vyber pouze ta,co jsem zadal,nebo jich je tam cela ta rada,jako pri zalozeni acc ?

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 02.08.2012, 12:25 hod.

Relic píše:takze dajme tomu ze zle zadam kontrolnu otazku.. tak pak pyta moje meno?
Když neznáš odpověď na kontrolní otázku, tak se tě to zeptá na jméno, když ho znáš :D , tak je vše OK.
Jinak v těchle případech, kdy uživatel nezná ani odpověď na otázku ani jméno, se restore accountu nedočkáte jinak, než že zavoláte na blizz support.
Alfajk píše:kdyz sme u toho...jak muzu zjistit,nebo alespon vyzkouset,jakou tajnou otazku jsem vubec zadal ? protoze si ji nejak nevybavuju...je tam na vyber pouze ta,co jsem zadal,nebo jich je tam cela ta rada,jako pri zalozeni acc ?
pokud vím, nejde to zjistit jinak, než tak, že si necháš zablokovat account. A mělo by se tě to zeptat rovnou na to, co jsi při zakládání accountu vybral.
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 02.08.2012, 12:33 hod.

Alfajk píše:kdyz sme u toho...jak muzu zjistit,nebo alespon vyzkouset,jakou tajnou otazku jsem vubec zadal ? protoze si ji nejak nevybavuju...je tam na vyber pouze ta,co jsem zadal,nebo jich je tam cela ta rada,jako pri zalozeni acc ?
vyzkoušet ji můžeš tak, že se přihlásíš na jiným počítači. pak se mě to ptalo myslím na jméno a kontrolní otázku. už mám všechny počítače a internety, který používám, "odblokovaný", takže si to nepamatuju na 100%, ale myslím, že to nedává na výběr ze seznamu otázek. prostě se tě to zeptá na to první auto třeba, aniž bys musle váhat, jestli to bylo rodné jméno matky, nebo jaký jsou ty další možnosti.

Petkoo5
Fallen Shaman
BattleTag:Damien#2978

Příspěvek od Petkoo5 » 02.08.2012, 13:19 hod.

ak postačí iba vedieť kontrolnú otázku, tak tá je aj keď sa prihlásite na webe na svoj bnet account.. ja som si chcel tiež overiť, ale odpoveď tam nenájdem.. ale moj aotázka je názov môjho prvého zamestnávateľa, tak by to malo byť ok, ak som tam nedal nejakú blbosť :D

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 02.08.2012, 13:25 hod.

Stačí když budete mít authentificator a nemusíte "nikdy" "nic" řešit. Když se přihlásím z jiného PC, chce to po mě kód, zadám a jedu...Přijde mi to beztarostné a extrémně pohodlné. Authetificator mám jak app na Androidu. Můžu doporučit a vyvarujete se problémům...
Obrázek

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 02.08.2012, 13:36 hod.

Aby to bylo bezpečnější - tak raději authentificator + smsprotect.

O authentificator můžeš teoreticky přijít (smazaný mobil, ztracený auth, ztráta synchronizace mezi auth a bnetem, baterka v tahu)... smsprotect ti umožní auth vypnout.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 02.08.2012, 13:48 hod.

Xspyrin: To není pravda. Na vypnutí authenticatoru stačí jenom znát "Restore code" authenticatoru. SMS protect je jenom na to, aby tě upozornil na podezřelou aktivitu (přihlašování na tvůj account z jiné IP apod.)
Já sám jsem měl jak authenticator, tak SMS protect a zapomněl jsem si opsat restore code. Potom mi ukradli telefon a nějakou dobu jsem se nemohl dostat do hry. Stačilo však napsat na support a tam mi poslali odkaz na restore authenticatoru pomocí kontrolní otázky. Kdybych ji neznal, musel bych poslat oskenovanou občanku.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“