Dotaz
Ahojte, mám takový problém. Mám nainstalovaný diablo 3 na notebooku, který je pokazený a na PC... Na notasu sem to mel prvni. Kdyz se chci prihlasit na PC pise mi to, ze email je zablokovany nebo neco takovyho a pak mi to tam dava nejake postupy jak ho odblokovat. Meli ste nekdo stejny problem ? Jak ho mam odblokovat? Muzu si vybrat bud zaslat nove heslo ale zapomel jsem jake sem daval firt a last name. A dalsi moznost je napsat skrytou otazku a ja si vybral jake bylo me prvni auto a ja tam napsal nejakou kravinu...Nedá se to nejak zjistit? Za odpovede dekuju.
Jaro
Jaro
Re: Dotaz
Gratuluju, zaplatil sis diablo za 1200, napsal si špatný real ID (pravé jméno, podle kterého by si ten účet při nejhorších případech mohl dostat zpět - oskenovat občanku a zaslat jím ji) a ještě si napsal kravinu do kontrolní otázky. To jseš docela trouba a navíc nahranej.jaro píše:Ahojte, mám takový problém. Mám nainstalovaný diablo 3 na notebooku, který je pokazený a na PC... Na notasu sem to mel prvni. Kdyz se chci prihlasit na PC pise mi to, ze email je zablokovany nebo neco takovyho a pak mi to tam dava nejake postupy jak ho odblokovat. Meli ste nekdo stejny problem ? Jak ho mam odblokovat? Muzu si vybrat bud zaslat nove heslo ale zapomel jsem jake sem daval firt a last name. A dalsi moznost je napsat skrytou otazku a ja si vybral jake bylo me prvni auto a ja tam napsal nejakou kravinu...Nedá se to nejak zjistit? Za odpovede dekuju.
Jaro
V tomhle případě totiž nemáš jak dokázat, že je účet tvůj (napsání špatného real ID byla ta největší chyba).
Zkus popsat tvůj problém podrobněji i s textem, co tam máš napsaný.
Myslím,že ani nemá cenu psát na support... Ten účet není tvůj ale nějakého "pepíka" kterýho si tam napsal.
Musíš si vzpomenout na to první auto. Gl
edit : I když pokud máš svůj Key tak možná máš šanci to vyřešit... spletl sem se má to cenu
Musíš si vzpomenout na to první auto. Gl
edit : I když pokud máš svůj Key tak možná máš šanci to vyřešit... spletl sem se má to cenu
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Pokud máš krabicovou verzi, tak máš Key a díky tomu to vyřešíš, ale jak někdo psal, užiješ si hezké chvíle se Supportem...
Jinak, vytesat do kamene, že účet který je na jméno, potřebuje zadat pravé jméno, jinak v budoucnu těžko prokážete jeho vlastnictví...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Jinak, vytesat do kamene, že účet který je na jméno, potřebuje zadat pravé jméno, jinak v budoucnu těžko prokážete jeho vlastnictví...
Ne, hra si ověřila (díky jiné mac adrese zřejmě), zda se do hry přihlašuješ opravdu ty.jaro píše:Ale na notebook mi pripojit pujde kdyz se opravi nebo ne ?
Ty jsi dokázal, že to nejseš ty a blizzard zablokoval tvůj account.
Už se z žádného PC na svůj účet nepřihlásíš. Zkus to s tím klíčem, jak radí výše - je to jediná naděje (doufám, že si nevyhodil krabici!).
- Fru-fru
- The Butcher
Nedá, pak by postrádala smysl, protože znalostí hesla by jsi se dostal ke kontrolní otázce jako poslednímu nástroji obnovy kontroly nad účtemRelic píše:a da sa na ucte pozriet tu kontrolnu otazku...
- Fru-fru
- The Butcher
Však v poho8-). Pokud se nepletu, na mail který jsi uvedl při zakládání účtu ti přijde odkaz na stránky blizzu, kde tě vyzvou k odpovědi na kontrolní otázku. Pak se řeší dál...Relic píše:ja sa len pytam ze ako to je ked sa zablokuje ucet: takze pyta si moje zadane meno priezvisko, kontrolnu otazku a mail?
kdyz sme u toho...jak muzu zjistit,nebo alespon vyzkouset,jakou tajnou otazku jsem vubec zadal ? protoze si ji nejak nevybavuju...je tam na vyber pouze ta,co jsem zadal,nebo jich je tam cela ta rada,jako pri zalozeni acc ?
Když neznáš odpověď na kontrolní otázku, tak se tě to zeptá na jméno, když ho znáš , tak je vše OK.Relic píše:takze dajme tomu ze zle zadam kontrolnu otazku.. tak pak pyta moje meno?
Jinak v těchle případech, kdy uživatel nezná ani odpověď na otázku ani jméno, se restore accountu nedočkáte jinak, než že zavoláte na blizz support.
pokud vím, nejde to zjistit jinak, než tak, že si necháš zablokovat account. A mělo by se tě to zeptat rovnou na to, co jsi při zakládání accountu vybral.Alfajk píše:kdyz sme u toho...jak muzu zjistit,nebo alespon vyzkouset,jakou tajnou otazku jsem vubec zadal ? protoze si ji nejak nevybavuju...je tam na vyber pouze ta,co jsem zadal,nebo jich je tam cela ta rada,jako pri zalozeni acc ?
vyzkoušet ji můžeš tak, že se přihlásíš na jiným počítači. pak se mě to ptalo myslím na jméno a kontrolní otázku. už mám všechny počítače a internety, který používám, "odblokovaný", takže si to nepamatuju na 100%, ale myslím, že to nedává na výběr ze seznamu otázek. prostě se tě to zeptá na to první auto třeba, aniž bys musle váhat, jestli to bylo rodné jméno matky, nebo jaký jsou ty další možnosti.Alfajk píše:kdyz sme u toho...jak muzu zjistit,nebo alespon vyzkouset,jakou tajnou otazku jsem vubec zadal ? protoze si ji nejak nevybavuju...je tam na vyber pouze ta,co jsem zadal,nebo jich je tam cela ta rada,jako pri zalozeni acc ?
ak postačí iba vedieť kontrolnú otázku, tak tá je aj keď sa prihlásite na webe na svoj bnet account.. ja som si chcel tiež overiť, ale odpoveď tam nenájdem.. ale moj aotázka je názov môjho prvého zamestnávateľa, tak by to malo byť ok, ak som tam nedal nejakú blbosť
- Fru-fru
- The Butcher
Stačí když budete mít authentificator a nemusíte "nikdy" "nic" řešit. Když se přihlásím z jiného PC, chce to po mě kód, zadám a jedu...Přijde mi to beztarostné a extrémně pohodlné. Authetificator mám jak app na Androidu. Můžu doporučit a vyvarujete se problémům...
Xspyrin: To není pravda. Na vypnutí authenticatoru stačí jenom znát "Restore code" authenticatoru. SMS protect je jenom na to, aby tě upozornil na podezřelou aktivitu (přihlašování na tvůj account z jiné IP apod.)
Já sám jsem měl jak authenticator, tak SMS protect a zapomněl jsem si opsat restore code. Potom mi ukradli telefon a nějakou dobu jsem se nemohl dostat do hry. Stačilo však napsat na support a tam mi poslali odkaz na restore authenticatoru pomocí kontrolní otázky. Kdybych ji neznal, musel bych poslat oskenovanou občanku.
Já sám jsem měl jak authenticator, tak SMS protect a zapomněl jsem si opsat restore code. Potom mi ukradli telefon a nějakou dobu jsem se nemohl dostat do hry. Stačilo však napsat na support a tam mi poslali odkaz na restore authenticatoru pomocí kontrolní otázky. Kdybych ji neznal, musel bych poslat oskenovanou občanku.