Real Money AH

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Hadry
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Real Money AH

Příspěvek od Hadry » 27.07.2012, 21:44 hod.

Zdravim,
potreboval bych nekoho, kdo by mi na skypu vysvetlil presny postup jak se dopracovat do te RMAH, co vsechno potrebuju na to, abych tam mohl prodavat a proste takovi ty veci kolem toho. . . proste nakyho ochotnyho cloveka co stim ma zkusenosti a dal by mi tam 5 - 15 minut :)
Diky

Hadryell

Grenth
Quill Rat
BattleTag:Grenth#2607

Re: Real Money AH

Příspěvek od Grenth » 27.07.2012, 22:37 hod.

inac povedane som lenivy pozret forum alebo google ci netrafil som? je tu topikov ohladom toho az az... ked sa pozres na stranke fora hore vidis je take policko do ktoreho sa pise a je tam dokonca napisane Hledej... tak to pouzi a napisa rmah ;)
Obrázek

Hadry
Fallen Shaman

Příspěvek od Hadry » 27.07.2012, 22:48 hod.

Grenth píše:inac povedane som lenivy pozret forum alebo google ci netrafil som? je tu topikov ohladom toho az az... ked sa pozres na stranke fora hore vidis je take policko do ktoreho sa pise a je tam dokonca napisane Hledej... tak to pouzi a napisa rmah ;)
Ja vim ze tu toho musi byt tolik, ale proste ja to mam raci, kdyz mi to nekdo normalne na skype vysvetli, protoze nechce se mi to hledat hodinu jak chujovi a jeste nez to pochopim vsechno . . . na me je toho moc proste :D

sayonara
Fallen Shaman
BattleTag:Sayonara#2326

Příspěvek od sayonara » 28.07.2012, 02:02 hod.

tie topicy su prave na to aby si rychlo nasiel co potrebujes... ak hodinu hladas nieco take tak tebe je aj darmo vysvetlovat nieco :roll:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“