Průzkum-goldy na rmahu
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Zdravim už se někomu z vás podařilo prodat goldy na rmahu za poslední tejden? kolik a jak dlouho trval prodej?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
Re: Průzkum-goldy na rmahu
no ja som neskusal goldy, ale radiant square emeraldy. predane do troch hodin. tome, esencie a nizssie diamanty sa mi nepredavaju vobec.
Problém je v tom, že je nastavena nejnižší cena za item 0,25$, jsem zkoušel prodat 1000Tome za 250$ a samozřejmě, že to nikdo nekoupil, ale levněji to dát nemůžu V tom případě se z komodit budou prodávat jen ty lepší gemy a možná goldy.
-
- Zhar the Mad
ano kazdy dava za 0,25 eur cize predpokladam, ze sa to aj kupuje, ale tym padom neexistuje konkurencia a preto je mozno niekolkomilionovy poradovnik, takze na moje tome of secret by sa dostalo az po tyzdni
-
- Quill Rat
ten pořadník tam je o tom žádná ale myslim si že je reálná šance prodat crap typu tome of secrets když se dá na rmah ve správnej čas logicky všechny tome of secrets co sou na rmahu se neprodaj ale dejme tomu že předemnou bude eště třeba 500 tos od 10ti lidí kterejm skončí aukce třeba za 30min a moje aukce skončí třeba 30min po jejich docela slušný okno s potenciální šancí k prodeji a většina lidí dává na rmah přes den proto sem se rozhod zkusit to v noci a teď čekám za jak dlouho se co prodá jestli vůbec
a kolko je aktualna cena na nakup tos cez AH? ak pod 70k za kus tak neviem preco by to kupoval niekto cez rmah
inak ku goldom, dal som tam predvcerom zo srandy 1m a nepredalo sa nic
inak ku goldom, dal som tam predvcerom zo srandy 1m a nepredalo sa nic
-
- Quill Rat
cena tos je asi kolem 500g/ks problém je v tom že když se po půlnoci podíváš na rmah na tos tak tam najdeš průměrnou cenu prodejů za poslední den takže to lidi kupujou na rmahu...
to nejak nedava logiku nie? preco kupovat na rmah po 25 centov tos, ked si mozes za 3 ecka kupit milion a za to kupit tych tossov tisice
-
- Quill Rat
neřek sem že to dává smysl ale lidi to dělaj stejně tak jako spousty nesmyslnejch věcí... podívej se na průměrný ceny za poslední den a uvidíš
Vcera jsem na AH prodal 13,2M zlata z nabizenych 15M. BYl to jen takovy pokus, jestli se proda. Samozrejme to tam viselo celou dobu aukce. Vysledna cena na paypal 23,8€. Prodejní 33€. Vypalne pro Blizz: Transaction fee 4,98€, Transfer fee: 4,22€.
-
- Zhar the Mad
takze viac menej si tam zavesil 15 milion a po 1,5 dni skoncenia aukcie sa ti 1,8 milion vratilo do truhly a zbytok si predal za 23,8?umiyaki píše:Vcera jsem na AH prodal 13,2M zlata z nabizenych 15M. BYl to jen takovy pokus, jestli se proda. Samozrejme to tam viselo celou dobu aukce. Vysledna cena na paypal 23,8€. Prodejní 33€. Vypalne pro Blizz: Transaction fee 4,98€, Transfer fee: 4,22€.
presne tak
-
- Zhar the Mad
slusne, mne sa to celkom pozdava.umiyaki píše:presne tak
no mozno by sa oplatilo vykupovat goldy cez "sukromnikov" a predavat ingame, pomer cien hovori celkom jasne pre slusny zisk... niekto aj tu na fore pisal ze na tom zarobil, dokonca 3000eciek, comu ale ja osobne neverim... ale nejake "drobne" by sa mozno dali zarobit
-
- Zhar the Mad
tak nech to citam z kazdej strany tak som tomu nepochopil.Punky píše:no mozno by sa oplatilo vykupovat goldy cez "sukromnikov" a predavat ingame, pomer cien hovori celkom jasne pre slusny zisk... niekto aj tu na fore pisal ze na tom zarobil, dokonca 3000eciek, comu ale ja osobne neverim... ale nejake "drobne" by sa mozno dali zarobit
Průzkum-goldy na rmahu
je otazkou jestli jsem mel jen stesti nebo se to vzdy proda. proc se neprodal 1.8 milionu nevim. ze by na me prisla rada zrovna kdy aukce koncila? cena byla 0,25 € za jednotku jako davaji vsichni.
-
- Zhar the Mad
no ved jasne, nestihlo sa to predat. to aj keby si sam zrusil po 6 hodinach aukciu mozno by si predal 100 000 a mozno 5 milion.umiyaki píše:je otazkou jestli jsem mel jen stesti nebo se to vzdy proda. proc se neprodal 1.8 milionu nevim. ze by na me prisla rada zrovna kdy aukce koncila? cena byla 0,25 € za jednotku jako davaji vsichni.
Samozřejmě, že řada přijde na tebe ve chvíli, kdy aukce končí. Proč? Protože ti, co byli před tebou, tak jim aukce skončila minuty před koncem tvojí aukce, tedy tvoje nabídka je minutu před koncem aukce na aukci ta nejstarší, co tam je a tedy v tu chvíli má přednost před ostatními.umiyaki píše:je otazkou jestli jsem mel jen stesti nebo se to vzdy proda. proc se neprodal 1.8 milionu nevim. ze by na me prisla rada zrovna kdy aukce koncila? cena byla 0,25 € za jednotku jako davaji vsichni.
hmm, no... aj tu na fore napr niekto predava goldy jo... pise tam chlapik ze 32kc/1m a 5%zlava pri vacsom odbere... teda 100m=3040kc=120 eur... cize mas zrazu 100m s investiciou 120 eur... ked to hodis na rmah po 2,50/1m a preda sa to, mas 250eur - 15% = 212,5eur - 15% = 180 eur... -120 eur investicia = 60eur cisty zisk... jasnejsie sa to asi napisat nedaReptileSVK píše:tak nech to citam z kazdej strany tak som tomu nepochopil.Punky píše:no mozno by sa oplatilo vykupovat goldy cez "sukromnikov" a predavat ingame, pomer cien hovori celkom jasne pre slusny zisk... niekto aj tu na fore pisal ze na tom zarobil, dokonca 3000eciek, comu ale ja osobne neverim... ale nejake "drobne" by sa mozno dali zarobit
kazdopadne, s*at na to, diablo je (alebo mala by byt) predovsetkym hra a ta ma bavit a nie bussines aby som tu vyratal percenta, zisky, poplatky a neveim co este
podle me na me prijde rada ve chvili, kdy se starsi aukce vykoupi a neni to tedy dano zadnym pravidlem konce aukce. muze se stat, ze se zlato proda do 1 hodiny a muze se stat, ze se neproda vubec a aukce se ukonci vyprsenim svoji doby, když není zájem.Houp píše:Samozřejmě, že řada přijde na tebe ve chvíli, kdy aukce končí. Proč? Protože ti, co byli před tebou, tak jim aukce skončila minuty před koncem tvojí aukce, tedy tvoje nabídka je minutu před koncem aukce na aukci ta nejstarší, co tam je a tedy v tu chvíli má přednost před ostatními.umiyaki píše:je otazkou jestli jsem mel jen stesti nebo se to vzdy proda. proc se neprodal 1.8 milionu nevim. ze by na me prisla rada zrovna kdy aukce koncila? cena byla 0,25 € za jednotku jako davaji vsichni.