help z Diablom na inferne
Cawte potreboval by som pomoct z Diablom na inferne najlepsie neaky tank, som 2H barbar 48K dps a sam to neako nezvladam Dakujem za kazdu pomoc. piste sem alebo sa mi prihlaste cez hru battle tag jorox#1330 dakujem.
Re: help z Diablom na inferne
Ahoj
Jen se chci zeptat na co ti taková pomoc bude?
Nic se tím nezmění, jen budeš mít ve statistice další "zářez".
Není lepší farmit měsíc navíc, trošku změnit equip, zabít ho sám a mít dobrý pocit z toho co jsi dokázal?
Ono proti gustu, žáden dišputát, ale vzhledem k nedostatku endgame mi přijde spěchat na kill Diabla absolutně zbytečné.
Jen se chci zeptat na co ti taková pomoc bude?

Není lepší farmit měsíc navíc, trošku změnit equip, zabít ho sám a mít dobrý pocit z toho co jsi dokázal?
Ono proti gustu, žáden dišputát, ale vzhledem k nedostatku endgame mi přijde spěchat na kill Diabla absolutně zbytečné.

- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
dmg mas paradni, ktera cast ti dela problemy? vem kdyztak skilly na vydrz, pripadne nakup docasne neco s allres+fireres a zbran s lifeonhit a mel bys to dat v pohode (na klona se pak vykasli a jen pred nim zdrhej, po minute zmizi)
48k dps není dostatečná informace, vlastně to neříká vůbec nic. jinak na zabití inferno diablu můžeš zkusit i pub, v partě je to celkem hračka (s monkem nebo barbarem).
pomoct ti může někdo vždycky, ale dát si ho na první pokus sám je něco jinýho. když sem vypíšeš staty a build, možná ti někdo poradí, co stačí upravit, aby jsi to zvládnul i sám.
btw. zajímalo by mě, jestli jsi zabil ghoma, siegebreakera, takanotha a izuala, protože všichni zmiňovaní mi přišli těžší jak diablo. že bys zvládnul rakanotha a nedal diabla se mi zdá podivné a ukazuješ to spíš na nevhodně zvolenou strategii.
pomoct ti může někdo vždycky, ale dát si ho na první pokus sám je něco jinýho. když sem vypíšeš staty a build, možná ti někdo poradí, co stačí upravit, aby jsi to zvládnul i sám.
btw. zajímalo by mě, jestli jsi zabil ghoma, siegebreakera, takanotha a izuala, protože všichni zmiňovaní mi přišli těžší jak diablo. že bys zvládnul rakanotha a nedal diabla se mi zdá podivné a ukazuješ to spíš na nevhodně zvolenou strategii.
Vsetkych ktorych sivymenoval som si dal sam okrem Izuala toho som dal z partou cez public game a diabla som progressoval asi hodinu a zmenil som snat cely build a vyskusal tolko kombinacii a dostal som sa stale len na druhu fazu a tam ma dal klon. Ja viem keby som si kupil 1H + stit a fire resist ale potom budem mat dmg asi 25k a to je dost onicom tak by ma to nebavylo a tak chcem len neakeho tanka co by i dokazal udrzat na sebe diablaaja by som ho dal hned
Ja viem ze moje dps neni dostatocna informacia na to aby ste mi poradili ze ako ho dat ale si skladam build na co najvacie dps a Hp resisty su neni dolezite cize preto potrebujem nekoho kto by mi ho tankol
budu se opakovat, ale diablo je imo lehčí jak rakanoth. vyjadřuješ se tak opatrně o tvejch statech, že mám dojem, že nemáš ani 20 tisíc hp a rezisty pod 500 
dal jsem diabla taky s dvouruční zbraní. ale měl jsem tu dvouručku spíš abych ho nemlátil hodinu s jednoruční a štítem. každopádně jestli si dobře pamatuju, tak ty klony jsem vyřešil sám i s partou tím, že je prostě ignoruješ. ono totiž ten klon po minutě sám zmizí.
a mám dojem, že to tankování nefunguje úplně jak by sis představoval, ten diablo má dost svojí hlavu
takže ve výsledku směřuje svoje útoky dost často na nejslabší cíl, ten se snaží "sebrat, zmáčknout" a odložit s hpčkama na 1 hit

dal jsem diabla taky s dvouruční zbraní. ale měl jsem tu dvouručku spíš abych ho nemlátil hodinu s jednoruční a štítem. každopádně jestli si dobře pamatuju, tak ty klony jsem vyřešil sám i s partou tím, že je prostě ignoruješ. ono totiž ten klon po minutě sám zmizí.
a mám dojem, že to tankování nefunguje úplně jak by sis představoval, ten diablo má dost svojí hlavu

no ked sa uz bavime o mojoch HP tak to mam asi tak 38K a resisty mam este menej nez si pisal
okolo 300-400, ale ja som uz pisal ze ja idem na dmg a resisty nepotrebujem.

-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Mno... když jsi se tu zakousnul, tak je očividně potřebuješ ;-).
Jinak... jednoduchá poučka je, že pokud jsi schopný se dostat u Diabla do 2. fáze s plným zdravím bez toho, aby Ti běžel jakýkoliv cooldown. Zvládneš ho s vhodnou strategií zabít až do konce.
Jinak... jednoduchá poučka je, že pokud jsi schopný se dostat u Diabla do 2. fáze s plným zdravím bez toho, aby Ti běžel jakýkoliv cooldown. Zvládneš ho s vhodnou strategií zabít až do konce.
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Diablo je jeden z tech lehcich bossu, ale potrebujes resisty... ja s barbarem s 30k hp a 1400 fire res ho pohodlne utankuju, ze vubec nepotrebuju flasticky a studanky a muzu stat klidne i v tom ohni a rubat do nej a lify mam skoro porad plne, tak kdyz zvednes fire res tak na 800, a budes se vyhybat ohni, tak bys ho se studankama a flaskama nejak mel umlatit...
A ve fazi, kdy se tam objevi kloni, tak jen pred nima zdrhej, po minute zmizej.
Ad tankovani v parte: barbar je super na ressovani a odlakavani Diabla, staci se postavit ke kraji nebo k tem pilirum (nebo co to je) na stredu a nebo v tom realmu k prasklinam a portne se k vam, takze zbytek muze ressovat/nabijet cooldowny.
Kdybyste nekdo potreboval help, tak vam to trba odtankuju...
Mam ho zabiteho uz za 3 hery a za poslednich 10 inferno diablo runu jsem chcipl mozna jednou
A ve fazi, kdy se tam objevi kloni, tak jen pred nima zdrhej, po minute zmizej.
Ad tankovani v parte: barbar je super na ressovani a odlakavani Diabla, staci se postavit ke kraji nebo k tem pilirum (nebo co to je) na stredu a nebo v tom realmu k prasklinam a portne se k vam, takze zbytek muze ressovat/nabijet cooldowny.
Kdybyste nekdo potreboval help, tak vam to trba odtankuju...
Mam ho zabiteho uz za 3 hery a za poslednich 10 inferno diablo runu jsem chcipl mozna jednou

Ok diablo je dole pomohol mi jeden monk tank
ked zapnem barserkera tak mam dps 160k a diablo vtedy padal ako nic