help z Diablom na inferne

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Jojo WD
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Jorox#1330
help z Diablom na inferne

Příspěvek od Jojo WD » 17.07.2012, 16:44 hod.

Cawte potreboval by som pomoct z Diablom na inferne najlepsie neaky tank, som 2H barbar 48K dps a sam to neako nezvladam Dakujem za kazdu pomoc. piste sem alebo sa mi prihlaste cez hru battle tag jorox#1330 dakujem.
Obrázek

zenit
Fallen Shaman

Re: help z Diablom na inferne

Příspěvek od zenit » 17.07.2012, 19:26 hod.

Ahoj

Jen se chci zeptat na co ti taková pomoc bude? :) Nic se tím nezmění, jen budeš mít ve statistice další "zářez".

Není lepší farmit měsíc navíc, trošku změnit equip, zabít ho sám a mít dobrý pocit z toho co jsi dokázal?

Ono proti gustu, žáden dišputát, ale vzhledem k nedostatku endgame mi přijde spěchat na kill Diabla absolutně zbytečné. :)

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 17.07.2012, 19:36 hod.

dmg mas paradni, ktera cast ti dela problemy? vem kdyztak skilly na vydrz, pripadne nakup docasne neco s allres+fireres a zbran s lifeonhit a mel bys to dat v pohode (na klona se pak vykasli a jen pred nim zdrhej, po minute zmizi)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 17.07.2012, 19:36 hod.

48k dps není dostatečná informace, vlastně to neříká vůbec nic. jinak na zabití inferno diablu můžeš zkusit i pub, v partě je to celkem hračka (s monkem nebo barbarem).

pomoct ti může někdo vždycky, ale dát si ho na první pokus sám je něco jinýho. když sem vypíšeš staty a build, možná ti někdo poradí, co stačí upravit, aby jsi to zvládnul i sám.

btw. zajímalo by mě, jestli jsi zabil ghoma, siegebreakera, takanotha a izuala, protože všichni zmiňovaní mi přišli těžší jak diablo. že bys zvládnul rakanotha a nedal diabla se mi zdá podivné a ukazuješ to spíš na nevhodně zvolenou strategii.

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 17.07.2012, 22:20 hod.

Vsetkych ktorych sivymenoval som si dal sam okrem Izuala toho som dal z partou cez public game a diabla som progressoval asi hodinu a zmenil som snat cely build a vyskusal tolko kombinacii a dostal som sa stale len na druhu fazu a tam ma dal klon. Ja viem keby som si kupil 1H + stit a fire resist ale potom budem mat dmg asi 25k a to je dost onicom tak by ma to nebavylo a tak chcem len neakeho tanka co by i dokazal udrzat na sebe diablaaja by som ho dal hned
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 17.07.2012, 22:28 hod.

Ja viem ze moje dps neni dostatocna informacia na to aby ste mi poradili ze ako ho dat ale si skladam build na co najvacie dps a Hp resisty su neni dolezite cize preto potrebujem nekoho kto by mi ho tankol
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 17.07.2012, 23:25 hod.

budu se opakovat, ale diablo je imo lehčí jak rakanoth. vyjadřuješ se tak opatrně o tvejch statech, že mám dojem, že nemáš ani 20 tisíc hp a rezisty pod 500 :D

dal jsem diabla taky s dvouruční zbraní. ale měl jsem tu dvouručku spíš abych ho nemlátil hodinu s jednoruční a štítem. každopádně jestli si dobře pamatuju, tak ty klony jsem vyřešil sám i s partou tím, že je prostě ignoruješ. ono totiž ten klon po minutě sám zmizí.

a mám dojem, že to tankování nefunguje úplně jak by sis představoval, ten diablo má dost svojí hlavu :D takže ve výsledku směřuje svoje útoky dost často na nejslabší cíl, ten se snaží "sebrat, zmáčknout" a odložit s hpčkama na 1 hit

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 18.07.2012, 08:33 hod.

no ked sa uz bavime o mojoch HP tak to mam asi tak 38K a resisty mam este menej nez si pisal :) okolo 300-400, ale ja som uz pisal ze ja idem na dmg a resisty nepotrebujem.
Obrázek

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 18.07.2012, 09:15 hod.

Mno... když jsi se tu zakousnul, tak je očividně potřebuješ ;-).

Jinak... jednoduchá poučka je, že pokud jsi schopný se dostat u Diabla do 2. fáze s plným zdravím bez toho, aby Ti běžel jakýkoliv cooldown. Zvládneš ho s vhodnou strategií zabít až do konce.

satik
Wraith
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 18.07.2012, 09:39 hod.

Diablo je jeden z tech lehcich bossu, ale potrebujes resisty... ja s barbarem s 30k hp a 1400 fire res ho pohodlne utankuju, ze vubec nepotrebuju flasticky a studanky a muzu stat klidne i v tom ohni a rubat do nej a lify mam skoro porad plne, tak kdyz zvednes fire res tak na 800, a budes se vyhybat ohni, tak bys ho se studankama a flaskama nejak mel umlatit...

A ve fazi, kdy se tam objevi kloni, tak jen pred nima zdrhej, po minute zmizej.

Ad tankovani v parte: barbar je super na ressovani a odlakavani Diabla, staci se postavit ke kraji nebo k tem pilirum (nebo co to je) na stredu a nebo v tom realmu k prasklinam a portne se k vam, takze zbytek muze ressovat/nabijet cooldowny.

Kdybyste nekdo potreboval help, tak vam to trba odtankuju...
Mam ho zabiteho uz za 3 hery a za poslednich 10 inferno diablo runu jsem chcipl mozna jednou :)

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 18.07.2012, 11:02 hod.

Ok diablo je dole pomohol mi jeden monk tank :) ked zapnem barserkera tak mam dps 160k a diablo vtedy padal ako nic :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“