Zdravíčko všem pařanům Diabla 3,je to nedlouho co jsem si zakoupil svoje Diablo 3,momentálně pařím za Monka(37)...
Měl bych na vás spíše takový technický dotaz..Po dohráni základní obtížnosti,jsem se vrhnul na nightmare obtížnost a zde nastaly mé problémy,hru jsem si rozjel jako public ,abych skusil hru zase z jinného soudku,act 1 jsme v celku klidnou formou dohrál za pomoci ostatních on-line hráču,a však když chci hrát act 2 keterý mám pro tuto obtížnost otevřený tak hrát bohužel nemohu tak jedu sám,mam jen spuštěný public a nikdo nepřichází,proto směřuji svůj dotaz k vám proč při spuštění public games založky v menu mám nabidku jen z 1 actu.. a to jen po 9 položku, proč v této nabídce není nabidka pro act 2,první co mě napadlo je že u každe části aktu či části pod aktu je vyžadován určitý level (od do)...další věc mě napadla zda není chyba v mém pc zda není zanešený cache,nebo nějaka struktura logu hry... za každou radu budu moc rád,a doufám že jsem neporušil moc vaších forko pravidel..
Dotaz nedotaz...
Re: Dotaz nedotaz...
mám dojem, že v public game ti ukazuje len tie questy, ktoré aktuálne niekto hrá a má tam miesto na pripojenie...
problem vyriešiš tak, že si dáš change quest, tam si nastavíš q z druhého aktu, spustíš si normálnu hru ("single"), v hre dáš escape a klikneš na Public game... vtedy sa ti otvorí hra pre public a ktokoľvek sa ti tam može napojiť...
problem vyriešiš tak, že si dáš change quest, tam si nastavíš q z druhého aktu, spustíš si normálnu hru ("single"), v hre dáš escape a klikneš na Public game... vtedy sa ti otvorí hra pre public a ktokoľvek sa ti tam može napojiť...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
@Morichort mám ten pocit že sis špatně přečetl příspěvek protže tam píše že si hru otevírá na public a nikdo se nepojí ....
je dost možný že seš v questu třeba už ve třetí části a proto nepřichází nový hráči .. další možnost je že prostě zrovna nikdo tenhle q nehraje ... a to stím lvlem mi přijde taky dost pravděpodobný ale to musíš vidět sám v tý public games .... je to asi nejpravděpodobnějí možnost i když si nemyslim že by 37 lvl byl málo na druhej act nightmare .. momentálně nemám možnost jít do hry takže to ani neověřim a než dojdu domů tak na to zapomenu takže sem ti stejně moc nepomohl
je dost možný že seš v questu třeba už ve třetí části a proto nepřichází nový hráči .. další možnost je že prostě zrovna nikdo tenhle q nehraje ... a to stím lvlem mi přijde taky dost pravděpodobný ale to musíš vidět sám v tý public games .... je to asi nejpravděpodobnějí možnost i když si nemyslim že by 37 lvl byl málo na druhej act nightmare .. momentálně nemám možnost jít do hry takže to ani neověřim a než dojdu domů tak na to zapomenu takže sem ti stejně moc nepomohl
je to tym levelom , pri kazdom queste je napisany min. lvl ktory musis mat aby si ten quest mal spristupneny v publicu