Zablokovani uctu -bllizard na me .....

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
vasek
Quill Rat
BattleTag:Krako
Zablokovani uctu -bllizard na me .....

Příspěvek od vasek » 30.06.2012, 08:24 hod.

Caute chlapci.Mam takovy problem uz asi tyden,Pujcil sem kamosovi ze slovenska muj ucet na diablo 3 aby si ho vyskousel,nez koupi zajice v pytli.Hned pri prvnim spusteni to po nem chtelo odpoved na kontrolni otazku nebo cd key.No jde o to ze kontrolni otazku z batle.net si nepamatuji a cd key jsem nedostal,jelikoz sem kupooval hru pres battle.net a tu aktivovali primo na ucet.Tim padem se me hra zablokovala a nemuzu hrat.
Uz tyden to resim se suportem a ten stale dokola mele to same,ze mam resetovat ucet.ale u toho je zapotrebi ta otazka a nebo cd key.
Dohromady jsem s nima napsal cca 25 mailu a jine reseni stale nemaji.Parkrad me napsali at jim poslu okopirovany mail kdyz sem to koupil,to jsem udelal ale zase ten jisty odkaz na resetovani uctu ozazkou nebo cd keyem.Pak me jednou napsali ze jim mam poslat okopirovanou obcanku-WTF.no dobra jako debil jsem to udelal a zase ta jista odpoved na reset otazkou.Uz opravdu nevim co mam delat, a nechci prijit o ucet.
blaizarduv suport me ma uplne u pr*ele--HELP
jedina moznost je zavolat na suport do angliee,ale neumim anglicky,komunikoval jsem s nima prs translatorů-- :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
Naposledy upravil(a) vasek dne 30.06.2012, 08:42 hod., celkem upraveno 1 x.

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Zablokovani uctu -bllizard na me sere

Příspěvek od Javurek » 30.06.2012, 08:39 hod.

1) přečti si pravidla a uprav si název příspěvku, nebo ho smažu

2) když ti nepomůže blizzard, tak my asi dost těžko.

sklb
Burning Soul

Re: Zablokovani uctu -bllizard na me .....

Příspěvek od sklb » 30.06.2012, 09:54 hod.

Tak to je riadne trapne, kupis od nich hru cez battle net a potom ti ju zablokuju a chcu od teba vec co si nikdy nedostal :D
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Ghann
Wraith
BattleTag:Saigon#2424

Příspěvek od Ghann » 30.06.2012, 10:02 hod.

Blokli ti to kvůli ochraně ... to že se někdo logne na tvůj učet z jiné země budí podezření že ti někdo hacknul acc , proto to Blizz hned mrazí ... je to pro tvoje dobro , i když ne v tomto případě . Zkus jim to nějak vysvětlit , neměl by to být zase takový problém :)

Morishort
Wraith
BattleTag:Morishort#1342

Příspěvek od Morishort » 30.06.2012, 10:24 hod.

[SARCASM]Tvoj problém sme si tu s chlapcami z diablofans.cz podrobne rozobrali, a keďže niektorý z nás majú priame spojenie na najvyššie miesta v Blizzarde a s Jayom chodíme pravidelne na pivko ked sa tu zastaví, tak ti môžeme povedať, že sa to už rieši. Všetko sme im pekne vysvetlili a oni povedali že sa na to pozrú poriadne a prednostne ťa vybavia a nebudu ťa odpalkovavať ako ostatných hráčov. Síce je dnes sobota, ale všetci na tom pracuju a mal by si to mať hotové tak do hodinky.
Keby čosi tak zase napíš...[/SARCASM]

ak si čakal nejakú takúto odpoveď tak ťa musím sklamať... ak ti nedokáže pomocť support od výrobcov hry, tak mi asi ťažko čosi zriešime...
nabudúce neporušuj podmienky a licencie hry, ktorú si zakúpiš a nebudeš mať takýto problém...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...

BBB
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od BBB » 30.06.2012, 10:49 hod.

Morishort píše:nabudúce neporušuj podmienky a licencie hry, ktorú si zakúpiš a nebudeš mať takýto problém...
Jaký porušil podmínky a licence? Že pučil kamarádovi účet, nebo že si nepamatuje kontrolní otázku?

vasek
Quill Rat

Příspěvek od vasek » 30.06.2012, 11:14 hod.

Poruseni podminek taky nevim.Proste jsem si svoji vec co jsem legalne koupi pujcil kamaradovi.Nikdo z vas nikdy nepujcil kamaradovy hru aby si ji vyskousel nez koupi origosku?A ze jsem zapomel zaondenou otazku prece nemuze byt duvod na nevraceni uctu.No docela jsem se zarazil v jejcih pristupu k problemum hracu.To pri posranym Dice kdyz sem mel problem se hrou ,stacil jeden dotaz na suport ktrery ma dice online a dal sem jim sve udaje k uctu a vse do 5 minut zmnenili.Tohle je od Bllizardu fakt sprosty-Co kdybych jel na dovolenou a chtel si to zahrat na notasu,tak se me stalo to stejny--Pritom mam uctenku formou mailu ö zaplaceni a ani to je nezajima.Zpocital jsem maily kterym jsem jim odeslal a je jich 27-HOVEDA-Ted me pro zmnenu napsali at jim na adresu do Francie poslu okopirovany obcansky prukaz-Jsou jebnuty??

Morishort
Wraith
BattleTag:Morishort#1342

Příspěvek od Morishort » 30.06.2012, 11:31 hod.

no je zakazane aby jeden účet zdielalo viac osôb...
maš to mapr aj tu napísané http://us.battle.net/support/en/article ... ess-policy - nesmieš zdieľať svoj učet alebo heslo s inými uživateľmi...
a keby si aj povedal, že si to bol ty kto sa prihlasil, tak podla IP môžu zistiť, že nie je možne aby si v kratkom čase sa prihlasil z prahy a za 5 min napr z blavy... (len ilustračný príklad)
a ďalšia vec, oni chcu po tebe, aby si sa autorizoval nejako a to pre nich je tá kontrolna otázka, ktorú si ty sám zadával... v banke ti tiež nevidajú kreditku po tom čo ti ju zhltne automat len s tým, že im ukažeš bločik z bankomatu alebo výpis z účtu...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...

vasek
Quill Rat

Příspěvek od vasek » 30.06.2012, 11:47 hod.

Chapu,nejsem imbecil.-Prodokt je muj,kopii uctenky jsem jim poslal,okopirovanou obcanku taky,tak ze by mohli myt trochu ucty ke klientum a vratit ucet.Banky by me taky neposlaly do rite-Hlavne jednoduse muzou zjistit z jake ip jsem to koupil,z jake ip jsem to hral a z jake ip jim pisu,porad stejna..
Je me to jasny ,v pristim mailu napisou at prijedu do Francie.Krasny pristup-
Tobe to prijde normalni,me ale teda ne.Je me 30 a s necim takovym jsem se jeste nesetkal.-(myslim tim jejich ochotu vyresit problem)

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 30.06.2012, 12:03 hod.

Hlavně když si koupíš hru za litr a půl a kašleš na bezpečnost účtu, se kterým je svázaná, tak to je jen tvoje chyba. Ta bezpečnostní otázka tam není pro srandu králíkům jako když se loguješ někam na xChat. Spíš to vypovídá o tvé nedbalosti, protože Blizzard dodržel procedury, které jsou známé a visí asi na milionech webů.

Jistěže mohou zjistit z jaké IP jsi to koupil, ale musíš mít statickou IP a papír, že jsi vlastníkem té IP resp. že ji máš "koupenou" od providera. Pokud jim toto nascanuješ a pošleš, tak by ti >mohli< vyhovět. ID po tobě chtějí, protože výjimečně vycházejí vstříc pokud se jméno a příjmení na ID shoduje s tvými informacemi na BN účtu. Ještě se mi nestalo aby někoho s použitím ID poslali někam.

Mně je zase 21 a svých věcí si vážím a proto mám všechna hesla a přístupové údaje zakódované v jednom souboru, který mám na 6 hdd a flash discích.

EDIT: Jedna z otázek, které si tam můžeš zvolit, je místo narození a to mi jako řekni, že jsi zapomněl, kde jsi se narodil... :roll:
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 30.06.2012, 15:13 hod.

oni jsou na tom supportu dost nechapavy,prijde me to,ze ani nectou co pises a vse resej jen podle nadpisu ticketu,kterej zvolis,ja se jich jednou ptal na neco ohledne MEJCH buglejch achievmentu,ktery se tykaly jen moji postavy,zadnej globalni problem a oni me odkazali na nejakej FAQ kterej absolutne nebyl odpovedi na moji otazku...po dalsim ticketu to konecne zacli resit

pokud hru kupovals primo na bnetu budou krome obcanky jeste pozadovat cislo banky /uctu z kteryho hru platils,tohle kdyz jim dodas tak ti to odblokujou,horsi je jestli nemas skutecny jmeno v bnet uctu,ja ho tam treba nenapsal,nemam ve zvyku roztrubovat po internetu svy osobni udaje

BBB
Quill Rat

Příspěvek od BBB » 30.06.2012, 15:46 hod.

Garn píše: Mně je zase 21 a svých věcí si vážím a proto mám všechna hesla a přístupové údaje zakódované v jednom souboru, který mám na 6 hdd a flash discích.
Sry za OT, ani tě nechci nějak urazit, ale tohle už trošku hraničí s obcesí:)

noef
Quill Rat

Příspěvek od noef » 30.06.2012, 23:01 hod.

Morishort píše:...
a keby si aj povedal, že si to bol ty kto sa prihlasil, tak podla IP môžu zistiť, že nie je možne aby si v kratkom čase sa prihlasil z prahy a za 5 min napr z blavy... (len ilustračný príklad)
...
podle ip obecne nelze zjistit polohu uzivatele, klidne muze jit jen o konec tunelu.
BBB píše:
Garn píše: Mně je zase 21 a svých věcí si vážím a proto mám všechna hesla a přístupové údaje zakódované v jednom souboru, který mám na 6 hdd a flash discích.
Sry za OT, ani tě nechci nějak urazit, ale tohle už trošku hraničí s obcesí:)
lepsi to prehnat se zalohami (navic sifrovanymi), nez pak litovat. co se tyce uchovavani hesel v sifrovane podobe (a pri predpokladu ruznych dostatecne silnych hesel pro kazdou sluzbu) - kez by to tak delali vsichni, a ne mit jedno heslo (navic trapne - typu 12345) na vse a pak se divit, ze me nekdo "hacknul" ucet.
Alfajk píše:oni jsou na tom supportu dost nechapavy,prijde me to,ze ani nectou co pises a vse resej jen podle nadpisu ticketu,kterej zvolis,ja se jich jednou ptal na neco ohledne MEJCH buglejch achievmentu,ktery se tykaly jen moji postavy,zadnej globalni problem a oni me odkazali na nejakej FAQ kterej absolutne nebyl odpovedi na moji otazku...po dalsim ticketu to konecne zacli resit ...
neni to idealni pristup, ale predpokladam, ze jim dost lidi pise tickety s trivialitami, ktere jsou prave ve FAQ. proto asi zacinaji vic resit, az kdyz odkliknes, ze ani po precteni FAQ se tvuj problem nevyresil.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 01.07.2012, 10:14 hod.

Záleží o jaká data jde a jak moc si jich vážíš. Nerad mám hesla v papírové podobě a nemůžeš je mít v počítači bez kódu a nemůžeš je mít na jednom místě kvůli možnosti poškození HDD. Určitě když si koupím takto drahou hru, tak nebudu brát ochranu účtu na lehkou váhu.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

vasek
Quill Rat

Příspěvek od vasek » 02.07.2012, 12:29 hod.

Nuze jak to dopadlo.Po tydnu odepisovani se suportem,kde kazdy druhy mail sel pres nejakyho bota co generuje odpovedi,me byl ucet navracen jedinym linkem na zmnenu hesla a bylo.Ale trvalo to--Nejhorsi je,ze nemaji zadny online suport kde by se to dalo rychle resit(nepocitam telefoni linky kde clovek musi znat nejakou cizou rec aby se s nima domluvil.

Zamčeno

Zpět na „Obecně“