Morishort píše:...
a keby si aj povedal, že si to bol ty kto sa prihlasil, tak podla IP môžu zistiť, že nie je možne aby si v kratkom čase sa prihlasil z prahy a za 5 min napr z blavy... (len ilustračný príklad)
...
podle ip
obecne nelze zjistit polohu uzivatele, klidne muze jit jen o konec tunelu.
BBB píše:Garn píše:
Mně je zase 21 a svých věcí si vážím a proto mám všechna hesla a přístupové údaje zakódované v jednom souboru, který mám na 6 hdd a flash discích.
Sry za OT, ani tě nechci nějak urazit, ale tohle už trošku hraničí s obcesí:)
lepsi to prehnat se zalohami (navic sifrovanymi), nez pak litovat. co se tyce uchovavani hesel v sifrovane podobe (a pri predpokladu ruznych dostatecne silnych hesel pro kazdou sluzbu) - kez by to tak delali vsichni, a ne mit jedno heslo (navic trapne - typu 12345) na vse a pak se divit, ze me nekdo "hacknul" ucet.
Alfajk píše:oni jsou na tom supportu dost nechapavy,prijde me to,ze ani nectou co pises a vse resej jen podle nadpisu ticketu,kterej zvolis,ja se jich jednou ptal na neco ohledne MEJCH buglejch achievmentu,ktery se tykaly jen moji postavy,zadnej globalni problem a oni me odkazali na nejakej FAQ kterej absolutne nebyl odpovedi na moji otazku...po dalsim ticketu to konecne zacli resit ...
neni to idealni pristup, ale predpokladam, ze jim dost lidi pise tickety s trivialitami, ktere jsou prave ve FAQ. proto asi zacinaji vic resit, az kdyz odkliknes, ze ani po precteni FAQ se tvuj problem nevyresil.