athene baned ? :D
Tak sem koukal, ze nejvetsi socka v D3 dostala ban duvod sem nezjistil, ale docela sem koukal, ze nase medialni hvezda dohrala Jestli o tom vi nekdo neco vic hodte to pls sem.
Deamon Hunter (beta patch 15) DPS 51.08 <DEX 122 >
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Re: athene baned ? :D
Když se kouknu na jeho stream, tak se tam ten Error 54 krásně vyjímá... Jen jestli to zase nění nějaká sranda na zvýšení pozornosti..
doufam ze je to perma
duvod bych videl jako obchod s itemama za real cash mimo aukci
- Still-Alive
- Doom Knight
No když jsem teď na chvíli zapnul stream, tak tam měl lognutou nějaké jiné 60lvl DH... Pak tam skočil zase ten login s tím errorem, takže bych si to tipnul na fake
To ma asi za tu "charitu". :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
stihol aspon koupit tu kusu za 4000 eur ?
- Still-Alive
- Doom Knight
Irelevantní, chce na sebe nalákat pozornost, stejně jako to udělal s tím jak mu jakože někdo ukradl acc a vyraboval postavu.. Chce zase na sebe strhnout podobu, takže mu nevěřím ani nos mezi očima..
- Fugassssssss
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:WUB WUB WUBSTEP
to první ne, to druhý ano ^Alfajk píše:doufam ze je to perma
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Doufám že má ban, smeták jeden
Proč z toho máte takovou radost? ...jo vlastě my sme češi...
- Still-Alive
- Doom Knight
Quetak: Závist je svině a je domenou čechu a slováků
Preto uz ziadne exploity ( 50lvl Monk cez Signal Fire ktoreho aj tak nehram )
Dalsi exploit ktory nepouzivam! len sa mi stal : pred last hitom dajte shout s grim harvest runou a malo by vam vypadnut 3-4 rare i bez valoru. Vecer natocim video po anglicky dobre neviem tak bug report neposlem.
edit: prave si to vytelefonoval a tvaril sa ako ja ked mi prislo diablo kurierom
Dalsi exploit ktory nepouzivam! len sa mi stal : pred last hitom dajte shout s grim harvest runou a malo by vam vypadnut 3-4 rare i bez valoru. Vecer natocim video po anglicky dobre neviem tak bug report neposlem.
edit: prave si to vytelefonoval a tvaril sa ako ja ked mi prislo diablo kurierom
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Po novom patchi je dalsich 10 exploitovDeef píše:Preto uz ziadne exploity ( 50lvl Monk cez Signal Fire ktoreho aj tak nehram )
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Som rád že si na nás nezabudol. By som sa asi nahneval.Still-Alive píše:Quetak: Závist je svině a je domenou čechu a slováků
Ten ban dostal Athene proto, že si koupil tu kuš od vás, real money obchody jsou prostě zakázaný. Takže chlapi co jste mu to prodali, gratuluju super práce, vodvařit trotla a trhnout na tom prachy, pohodička super job
ty exp exploity do pm prosim
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
zaujimavé že si teraz dáva magdu a bože moj načo mu je tolke dps keď už 5krat zdechol...ja mam 50k hp na mojom DH, 300 resist a tie muchy co dava magda mi daju asi tak za 8k lol... a on tam stoji jak blbecek a hned je dole.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
vzdyt vubec neumi hrat,hru prosel(a diabla zabil) jen kvuli uber gearu od jinejch hracu,kterej ani sam nefarmil...nevim co z toho hrani masgtmajfoley píše:zaujimavé že si teraz dáva magdu a bože moj načo mu je tolke dps keď už 5krat zdechol...ja mam 50k hp na mojom DH, 300 resist a tie muchy co dava magda mi daju asi tak za 8k lol... a on tam stoji jak blbecek a hned je dole.
"""Progamer"""(aj viac uvodzoviek by si zasluzil) celebrita co ste cakali. Ale chapem ako vzniklo jeho postavenie, deti a noliferi potrebuju neakych hrdinov tak si vytvorili jeho.
Nikdy v zivote nic nehral dobre, ale hubou a populistickymi napadmi (wannabe gamer charita) sa stal Internet herom. :p
Nikdy v zivote nic nehral dobre, ale hubou a populistickymi napadmi (wannabe gamer charita) sa stal Internet herom. :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
jj, pozeral som prave ten jeho stream, a ked isiel na Skeleton Kinga, tak ho tam zabil predtym este obycajny elite s Reflect Damage, uplne nevie vobec hrat, iba to ze vystreli 2 mega dmg rany a enemy zdochne, ak nie, tak zdochne sam, lebo len stoji a nic nerobi