Anketa -> bavi vas diablo3 ?
^
vysledok hlasovania po jednom mesiaci je
ano 70%
nie 30%
hlasujte znovu , zvolte moznost podla odohraneho mnozstva hodin,
(26.7. 2012)
vysledok hlasovania po jednom mesiaci je
ano 70%
nie 30%
hlasujte znovu , zvolte moznost podla odohraneho mnozstva hodin,
(26.7. 2012)
Naposledy upravil(a) GrOsO dne 26.07.2012, 17:02 hod., celkem upraveno 4 x.

- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Re: Anketa -> bavi vas diablo3 ?
Anketa poskytuje málo možností 
Někdo D3 hraje ale nelíbí se mu...

Nejde o to, jestli se ti tam něco nelíbí... Jde o to jestli tě to baví
.

ahoj Diablo 3 me tolik nerajcuje jako Diablo 2 nevim proc ale je to tak 

Achievements: 7400 (92%)
- Mmariner
- Fallen Shaman
- BattleTag:Mmariner#1388
Dal jsem ano.. ale musím se přiznat, že jsem se docela rozhodoval... když jsou jen dvě možnosti.. ono lidi na infernu s postavou bez založení alta, už moc zábavy nečeká, když nemaj ovšem štěstí na drop.. a to já nejsem.. ale furt hraju a to inferno dohrajuuuuuu!!!! ;D
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Slová do boja!!!! Pome na to!!! To sa mi lúbi, takáto morálka.Mmariner píše:Dal jsem ano.. ale musím se přiznat, že jsem se docela rozhodoval... když jsou jen dvě možnosti.. ono lidi na infernu s postavou bez založení alta, už moc zábavy nečeká, když nemaj ovšem štěstí na drop.. a to já nejsem.. ale furt hraju a to inferno dohrajuuuuuu!!!! ;D
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Baví! A dohraju inferno za všechny classy + hc. Však na to mám dalších 12 let, teda doufám, že to stihnu..
Nebaví, 60 lvlů, žádný strom dovedností, rozdělování statů, 5postav přitom jen 4 můžou do hry, atd atd atd.
Hra co v ní jde zatim jen o farmení zlata, snad to vylepšej nějakejma patchema a datadiskama.
Ale to inferno dohrat musim stejně.
Hra co v ní jde zatim jen o farmení zlata, snad to vylepšej nějakejma patchema a datadiskama.
Cain: Tell me everything u remember stranger. Every detail.
Tyrael: Falling. Fire.
baví, i po té co dám rage quit, tak do dvou minut to mám zase zaplé
Podobné výsledky jako u WoWka. WoWko vždycky všechny štvalo, je to jednoduchá hra, primitivní, BLizzard WoWko kazí a stojí za exkrement, ale stejně ho všichni hrajou. A ti co ho hrají, tak hejtují nejvíc.
Nechápu jak někdo může na Diablo III fóru do 12 hodin od vyhlášení ankety odpovědět, že ho Diablo III nebaví. Člověk, který hraje hru, která ho nebaví, má fakt solidní problém.

My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Tak nemůžu říct že by to byla uplná nuda ale oproti dvojce nic moc. A když už jsem tomu věnoval tolik času tak to aspoň dohraju na to inferno než to uplně strhnu...
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Byt obmedzovaný stromom dovedností? Rozdelovať statsy? Nie dakujemOmerta píše:Nebaví, 60 lvlů, žádný strom dovedností, rozdělování statů, 5postav přitom jen 4 můžou do hry, atd atd atd.

Njn protože nemusíš nic řešit a sám se rozhodovat co kam dát, hra to udělá za tebe, pro lenochy je to lepší no... 

Těch 18 co hlasovalo, že je D3 nebaví, jsou lháři
. To jako chcete říct, že hrajetu hru, která vás nebaví? Jestli jo (jakože ne), tak jste asi pěkní zoufalci...

- sgtmajfoley
- Doom Knight
Kde to urobi za teba? Build si musis zvolit aky ty povazujez za vhodne a je tebe vyhovujuce (cize to iste ako rozdelovanie dovedností, len ze tu mas sancu aj na opravu). A rozdelenie statsov je nieco podobne ako rozmyslat ci si dam tie rukavice kde je aj vitality alebo cisto chcem iba dexteritu alebo akykolvek iny stat atd.Omerta píše:Njn protože nemusíš nic řešit a sám se rozhodovat co kam dát, hra to udělá za tebe, pro lenochy je to lepší no...

Fakt sorry ale ne... To je uplně něco jinýho než že si vybereš rukavice. Je to o tom že už neuděláš ruzný buildy jako pure str barba nebo dexazonku.sgtmajfoley píše:Kde to urobi za teba? Build si musis zvolit aky ty povazujez za vhodne a je tebe vyhovujuce (cize to iste ako rozdelovanie dovedností, len ze tu mas sancu aj na opravu). A rozdelenie statsov je nieco podobne ako rozmyslat ci si dam tie rukavice kde je aj vitality alebo cisto chcem iba dexteritu alebo akykolvek iny stat atd.Omerta píše:Njn protože nemusíš nic řešit a sám se rozhodovat co kam dát, hra to udělá za tebe, pro lenochy je to lepší no...
Prostě deš na 60 lvl kde seš úplně stejnej jako všichni ostatní, máš na výběr z několiika skillů který můžeš kdykoli přehodit což znamená že ve finále když se najde jeden dobrej build tak budeš úplně stejnej jako většina ostatních. Už teď co koukám je to co barbar to kopie. Jedinej rozdíl je ve věcech a to je nuda...
V tý hře je dobrejch pár věcí např. že se odkrejvá mapa co prolezl spoluhráč nebo že se autosbírá zlato, plus ty achievementy taky zajímavý ale už to prostě neni taková Diablovka, je to udělaný aby to přitáhlo masu hráčů co jim třeba D1 ani D2 nic neřiká. Prostě to říděj prachy.
Je to prostě kryptofašistický buržoazní škvár.
Já sem svobodomilovný neovčí nekomerční člověk s holým zadkem a čichem na celosvětová finanční spiknutí, a tedy D3 hraju jen proto, abych viděl a poznal všechny záludnosti toho buržoazního třídního nepřítele, který tuto "hru" vytvořil.
Já sem svobodomilovný neovčí nekomerční člověk s holým zadkem a čichem na celosvětová finanční spiknutí, a tedy D3 hraju jen proto, abych viděl a poznal všechny záludnosti toho buržoazního třídního nepřítele, který tuto "hru" vytvořil.
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
vote upStill-Alive píše:Anketa poskytuje málo možností
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Fugassssssss
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:WUB WUB WUBSTEP
pro mě asi taky d2>d3, nicméně diablo 3 mě baví
Dneska je každá hra hodně retardfriendly (až na výjimky - IWBTB), ne jak dřív. Hezky to třeba zachycuje toto video.
Dneska je každá hra hodně retardfriendly (až na výjimky - IWBTB), ne jak dřív. Hezky to třeba zachycuje toto video.
Někteří lidé ty možnosti vidí a někteří je nechtějí vidět, co se dá dělat.
Diablo není o tom "já mám nejefektivnější build", je to o tom, že "já dokážu být se svým buildem efektivnější než ty se svým".
Že neuděláš různý buildy? You don't say.
Kdyby jsi měsíc po vydání D2 za někým přišel, že budeš hrát poisonmancera, hammerdina nebo kodiaka, tak se ti tak akorát vysměje. Mám v hlavě desítky zábavných a skvělých buildů. Jediné co potřebují je čas, aby to lidi začali zkoušet a taky čas na to, aby se na to dal efektivně sehnat gear.
Pokud se ale stuckneš v tom "starý hry byly nejlepší, už to nikdy takové nebude", tak je to jenom tvoje smůla. Přečti si po sobě svoje posty. Jediné co ti prakticky vadí na Diablu III je to, že v něm nemůžeš dělat to co v Diablu 2!
Jasně, že neuděláš dexazonku, která je založená na tom, že je to Amazonka, která má všechny staty v dex. Neuděláš to hlavně proto, že tu nemáš amazonku a nemáš tu staty, ale stejně tak v D2 neuděláš "notouch" monka, neuděláš infinite WW barba s 24/7 baerserkem nebo wize s infinite Archonem. Neuděláš třeba ranged barba s ancient spearem + throwem, monka se 2 spirit generatory atd. Existuje spousta buildů, které jsou efektivnější než ty současné, ale chce to skill a gear.
Open your eyes, open your mind.

Že neuděláš různý buildy? You don't say.

Pokud se ale stuckneš v tom "starý hry byly nejlepší, už to nikdy takové nebude", tak je to jenom tvoje smůla. Přečti si po sobě svoje posty. Jediné co ti prakticky vadí na Diablu III je to, že v něm nemůžeš dělat to co v Diablu 2!

Open your eyes, open your mind.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.