Patch 1.0.3 Design preview
Na oficiálních stránkách se objevil článek pojednávájící o změnách v patchi 1.0.3
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5055288 ... _2012#blog
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5055288 ... _2012#blog
Re: Patch 1.0.3 Design preview
ja som spokojny pacia sa mi zmeny . najdolezitejsie problemy ktore som videl v hre
tiez ma to posunie ktomu aby som si spravil barba na sc bo ten moj DH ktory umiera po tom ako sa oskre o zabradlie bude dost drahy
tych 5x zvysenie goldov za opravu kludne mozu dat a kldune cap na smrt az na 1 minutu po fakt vela umrti. proste vylepsit gearcheck tymto
tiez ma to posunie ktomu aby som si spravil barba na sc bo ten moj DH ktory umiera po tom ako sa oskre o zabradlie bude dost drahy
tych 5x zvysenie goldov za opravu kludne mozu dat a kldune cap na smrt az na 1 minutu po fakt vela umrti. proste vylepsit gearcheck tymto
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Ja to rikam porad ze se to par patchema vychyta, stejne jako to bylo s D2.
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
supr...
Jediný co se mi nelíbí, je že zruší ten aditional DPS v multiplayeru a že respawn time bude delší... už takhle tam jak CENZURA v II aktu na inferno čekám furt 30 sec
Jediný co se mi nelíbí, je že zruší ten aditional DPS v multiplayeru a že respawn time bude delší... už takhle tam jak CENZURA v II aktu na inferno čekám furt 30 sec
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
pozitivní změny IMHO, už žádné "prochcípám se tímhle packem a budu u bosse..."
Příjemné, že bude garantovaná 1 rare z každého elitního/champion packu.
Příjemné, že bude garantovaná 1 rare z každého elitního/champion packu.
@Pana_Ruplahlava
nerf multyplayer dps je spravna volba pretoze multyplayer je proste az moc tazky a podla mna v hre s viacero hracmi by si mal mat aspon trochu vyhodu , takto to na infernu bolo fakt tazke a solovat hru je omnoho jednoduchsie ale pre niektorich hracov zase nudne lebo radi hraju multy
respawn time: ztoho co napisali tak sa im pozdava len zvysenie goldov za opravu takze to ostane asi na 30sec max . no ja by som to kludne nehal pokracovat az na 1 minutu, ak nieco nezvladas, mal by si sa nato vykakat a ist z5 farmit, scipat 20x na jednom mieste neni fun
nerf multyplayer dps je spravna volba pretoze multyplayer je proste az moc tazky a podla mna v hre s viacero hracmi by si mal mat aspon trochu vyhodu , takto to na infernu bolo fakt tazke a solovat hru je omnoho jednoduchsie ale pre niektorich hracov zase nudne lebo radi hraju multy
respawn time: ztoho co napisali tak sa im pozdava len zvysenie goldov za opravu takze to ostane asi na 30sec max . no ja by som to kludne nehal pokracovat az na 1 minutu, ak nieco nezvladas, mal by si sa nato vykakat a ist z5 farmit, scipat 20x na jednom mieste neni fun
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
já bych tam dal po minutě možnost teleportovat do města... to bývá problém, když nemám kam ani jak utéct mám 5 stacků nv a oni jsou někde v místě, kudy nemám kám utéct, vrátit a je tam něco co prostě nemůžu zabít...
// ještě bych chtěl vědět kdy to bude
// ještě bych chtěl vědět kdy to bude
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
DPS v multi nemuseli rušiť, ale aspoň znížiť...je pravda, že v stave akom to bolo to nebolo celkom OK....až dneska som zistil, že na každého hráča bol + 110% DPS monštier...
Butchera som si v pohode usóloval, no v dvojici sme mali problém, pretože všetko čím ma zasiahol mi dal IK, akurát tie spears mi brali tak 70%, len preto, že som bral dmg, ktorý mi nepatrí ...ale zase žiadny postih bude katastrofa a inferno sa možno stane vo štvorici celkom ubehateľné....
S cenou úprav súhlasím, aj ked 5 - 6x môže byť už celkom dosť, na druhej strane, ten čas na ressurect dvíhať nemuseli, už teraz to je dakedy o hlavu keď sa vrátiš na scénu a almost done potvory sú na full hp....Keď ale bude Act I dokončiteľný s tým čo ti môže padnúť v Act-e I, tak to nemusí byť taká katastrofa ako teraz, Act II ani nezačneš bez vecí čo padajú v A II a IV (:
Butchera som si v pohode usóloval, no v dvojici sme mali problém, pretože všetko čím ma zasiahol mi dal IK, akurát tie spears mi brali tak 70%, len preto, že som bral dmg, ktorý mi nepatrí ...ale zase žiadny postih bude katastrofa a inferno sa možno stane vo štvorici celkom ubehateľné....
S cenou úprav súhlasím, aj ked 5 - 6x môže byť už celkom dosť, na druhej strane, ten čas na ressurect dvíhať nemuseli, už teraz to je dakedy o hlavu keď sa vrátiš na scénu a almost done potvory sú na full hp....Keď ale bude Act I dokončiteľný s tým čo ti môže padnúť v Act-e I, tak to nemusí byť taká katastrofa ako teraz, Act II ani nezačneš bez vecí čo padajú v A II a IV (:
nemohl by to tu nekdo vlozit? (copy - paste) Mám v práci firewall, který mě na odkaz nepustí..
Díky moc
Díky moc
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
pm
jinak kdo to ještě nečetl a nechce se mu číst omáčka kolem, na dfans.com to pěkně shrnuli:
http://www.diablofans.com/news/1235-patch-103-preview/
jinak kdo to ještě nečetl a nechce se mu číst omáčka kolem, na dfans.com to pěkně shrnuli:
http://www.diablofans.com/news/1235-patch-103-preview/
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Zrušení damage bonusu ve více hráčích = viable tank buildy endgame.
Se změnama spokojenost. Jen škoda, že ty class changes nepřijdou dříve.
Se změnama spokojenost. Jen škoda, že ty class changes nepřijdou dříve.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
čistě teoretizuju, ale mohlo by být 1.1 do konce prázdnin?Garn píše: Se změnama spokojenost. Jen škoda, že ty class changes nepřijdou dříve.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Možná i dřív, ale nějakej ten měsíc to bude...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Zambezzi#2794
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
@BulharskyFan je to o stránku vedle <-
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
- Herodes
- Fallen Shaman
- BattleTag:HerodeS#2524
Kdy plánujou 1.0.3 nahodit na servery? Nejak mi ušlo datum a nikde ho nevidím. Bylo vůbec oznámeno?
„It's better to be hated, than to be pitied“... Herodes the Great
WW Barbarian GulTirHel
Pište kdokoliv, rád zahraju v partě nepo pokecám. Battletag v profilu.
WW Barbarian GulTirHel
Pište kdokoliv, rád zahraju v partě nepo pokecám. Battletag v profilu.
Na prvni pohled mam jasne pozitivni dojmy.
Jen jsem hodne zvedav, kdyz chteji snizit hodnoty AS na vecech, jak to hodlaji udelat u itemu, co uz vsichni mame nadropovane ted.
Jen jsem hodne zvedav, kdyz chteji snizit hodnoty AS na vecech, jak to hodlaji udelat u itemu, co uz vsichni mame nadropovane ted.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Sníží jejich efektivitu?
Jinak změny ok, už aby to bylo
Jinak změny ok, už aby to bylo
Podle me na AS hodej dimishing return a bude. Bude zajimavy co to udela s cenou itemu ingame. Zajimalo by me jak ta hra vypadala cca pred rokem, kdyz zacly s testovanim.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Někdo by řekl, že to vůbec netestovali
Ale taky by mě to zajimalo, jak hra vypadala před rokem-dvěma, jak po herní tak grafické stránce
Ale taky by mě to zajimalo, jak hra vypadala před rokem-dvěma, jak po herní tak grafické stránce