Nenašel jsem tady žádnou diskuzi, která by se tomu věnovala, tím pádem jí zakládám, protože myslim, že to neni jen zbytečnej spam a né každej na fóru k tomu bude psát blbosti. Snad. (Může to tu sloužit i jako diskuze k jiným složitějším achievůmm, ale nepletl bych si to s diskuzí stylu "na jakej achieve jste pyšní", to už tu je a to neni moc přínosný.)
Dneska jsem poprvé zkoušel takovej rychlej styl farmení - 1. akt hell - a přitom jsem si zkusil vzít to co nejrychleji. Jsem Wizard lvl 60, ale dps low jen něco kolem 23k, na infernu mě žlutý a fialový sviňky dávaj (nebo já je 15 min.) ... Tak jsem přemýšlel o speedrunu na normal .. Myslim, že pokud nejedete achieve na normalu, je to skoro nemožný... Navíc class taky dost rozhoduje, DH bude určitě rychlejší než barbar (např.?) ... Moje hodina uplynula, když jsem sundal pavoučici Aranea. Ale jak říkám, hell, ze začátku jsem tolik nepospíchal (šlo by to rychleji) a sbíral jsem věci (padalo mi dost žlutých a potřebuju goldy, takže beru i modrý a prodávam vendorovi) ...
Myslim, že to chce trochu štěstí, např. při hledání dalšího vchodu v katedrále apod., ale u mě byla největší krize najít v obrovským Fieldu of Misery (je to tak doufám, pokud ne, omluvte chybu) nějaký to Khzara doupě ... určitě víte, co myslím

Tak i tak, po dnešním prvním pokusu celkem obdivuju každýho, kdo tenhle achieve dá - jo, někoho to může odrazovat, pro něj ovšem neni tahle diskuze určená. Mě to bavilo