Screenhosty
Dneska jsem si všiml, že když dám screenshot v diablu 3 tak ve složce, kam se ukládají je vždy soubor jpg, který má ale 0 bajtů a píše to že je prázdný. Má někdo podobný problém? Nebo ví někdo čím by to mohlo být?.
Mám win 7 64 bit
Mám win 7 64 bit
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Re: Screenhosty
mne sa pre zmenu nevytvara nic, ked das print screen, idem do malovania a tam to skopcim
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
Já screeny vždy dělám přes X-Fire. Zatím ve všech hrách bez problému.
zkus hru spustit jako spravce,me screeny fungujou
Musíš mať vytvorenú zložku : Users/tvoje_user_name/Documents/Diablo III/ScreenshotsJavurek píše:Dneska jsem si všiml, že když dám screenshot v diablu 3 tak ve složce, kam se ukládají je vždy soubor jpg, který má ale 0 bajtů a píše to že je prázdný. Má někdo podobný problém? Nebo ví někdo čím by to mohlo být?.
Mám win 7 64 bit
Tebe to ukladá určite do : Users/tvoje_user_name_Documents/Diablo III/Screenshots <- zlá cesta
já fotim screenshoty přes mobil
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
myslím, že Javůrkův dotaz nebyl jak se dělají printscreeny, nebo ano?
nj zaujimali ho nejake screenhosty, ja pouzivam toto http://imgur.com/ a nemam problem
Já dělal screenshot, abych si vyfotil legendárků a ve složce v Dokumentech jsem tu fotku měl a měla něco přes 500 kB , takže takový problém jsem nezaregistroval.
Win 7 64bit.
Win 7 64bit.
Ste slepý abo co?
Leon píše:Musíš mať vytvorenú zložku : Users/tvoje_user_name/Documents/Diablo III/ScreenshotsJavurek píše:Dneska jsem si všiml, že když dám screenshot v diablu 3 tak ve složce, kam se ukládají je vždy soubor jpg, který má ale 0 bajtů a píše to že je prázdný. Má někdo podobný problém? Nebo ví někdo čím by to mohlo být?.
Mám win 7 64 bit
Tebe to ukladá určite do : Users/tvoje_user_name_Documents/Diablo III/Screenshots <- zlá cesta
myslím, že Javůrkův dotaz nebyl jak se dělají printscreeny, nebo ano?
Get fast success in 642-742 braindumps and JN0-343 exam exam questions by using our hawaii and www.usuhs.mil We also offer up-to-date Hodges University