Kterak na bosse II. aktu a obecně o lahvičkách (SPOILER)
Jsem na konci II. aktu a mám docela problém s Belialem. Hraju za barbara. 1 část jsem ho dal asi na 5 pokus, kdy mu zbývalo tak 30% života a pak se promění v to ohromný monstrum a vy běháte jak debilze strany na stranu. Problém je v tom, že halvička se životem se aktivuje až po cca 30sec. a když do toho smějda bouchám, tak mu to ubere dost málo a to nemám vůbec špatné zbraně. Utéct nelze, protože mě vždy dostane a to má ještě tak 90% .... poradíte někdo?
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
Re: Kterak na bosse II. aktu a obecně o lahvičkách (SPOILER)
u beliala se ve druhe fazi objevuji takovy zeleny kolecka na miste kam bouchne... musis zacit mlatit a jakmile se objevi kolecko tak utikat
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
predpokladám, že máš problém s tým plošnýk kúzlom, ja som tam na útek používal Leap a ak sa ti nepodarí vyhnúť, použi Ignore Pain, ten má cooldown 30 sekúnd, takže ho budeš môcť použiť zakaždým, keď to na teba začne padať, nepúšťa to až tak často
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
pokud to jde, tak si nesbírej health orby (ty červené koule, které doplňují HP), přenesou se do všech fází fightu a ty se pak můžeš healovat přez ně.
dávej si bacha na zelená jezírka, když tam zůstaneš tak dostáváš brutální DoTku (Damage Over Time).
dávej si bacha na zelená jezírka, když tam zůstaneš tak dostáváš brutální DoTku (Damage Over Time).
Ja mam na svym barbaroj abilitu myslim Revenge se jmenuje a s urcitou runou kdyz dostanez zasah tak Revenge pouzijes a vyhealuje te to, nevim esli diky tomu ale dal jsem ho napoprve a no problemo
Za WD som ho dal bezproblemov .. Zbieraj globy a ked je ten masivny plosny utok tak len behaj stale a vo vacsine sa mu vyhnes
... hmm, tak jsem do toho bušil přes 2 hodiny, ale podařilo se mi ho zabít na 50% víc ani omylem
coze? pres dve hodiny? Ale to hrajes na Hell, ne?
Ne bohužel za Normal
Neporadím ti přímo jak na bosse (sám jsem se tam ještě nedostal), ale doporučuju ti podívat se do aukce a nakoupit levné Rare itemy, získáš lepší itemy než ti můžou v dané fázi dropnout, vyjde to mnohem líp než něco craftit nebo kupovat od NPC. Já jsem si uprostřed druhého aktu asi za 20000 zdvojnásobil svůj damage i HP.
a aké skilly používaš ? ja som mal :
Leap a Ignore Paine - toto som používal keď na mňa hádzal ten plošný spell
na LT som mal frenzy, cleave ti je zbytočné, lebo aj tak je tam väčšinu času iba boss a na PT som mal Hammer of ancient so Smash runou
a s Revenge sa môžeš liečiť
myslím že toto sú spely tak akurát na toho bossa, ináč normálne používam samozrejme iné, a skús ešte pasívku na padanie healt globov, keď máš problém so životom
a samozrejme ak si toto všetko vyskúšal, tak jedine asi nové veci na aukcii
Leap a Ignore Paine - toto som používal keď na mňa hádzal ten plošný spell
na LT som mal frenzy, cleave ti je zbytočné, lebo aj tak je tam väčšinu času iba boss a na PT som mal Hammer of ancient so Smash runou
a s Revenge sa môžeš liečiť
myslím že toto sú spely tak akurát na toho bossa, ináč normálne používam samozrejme iné, a skús ešte pasívku na padanie healt globov, keď máš problém so životom
a samozrejme ak si toto všetko vyskúšal, tak jedine asi nové veci na aukcii
- Siddhártha
- Quill Rat
Jak už tu lidi psali, nesmíš ho bezhlavě mlátit, ale musíš se vyhýbat těm jeho útokům... nevím jak to má barbar když tak napiš jaky máš staty..možná bude problém v tom. Já měl za WD okolo 2k HP a nikdy mi HP neklesli nějak rychle dolu...
Mel jsem s nim trosku za wizzarda problem, prehodil jsem skilly sejmul jsem ho hned. To co pouzivas v beznem boji se vetsinou podle me nehodi na bose a je potreba trosku prehazet skilly. Podle toho co popisujes mas bud uplne spatne zvolene skilly, nebo slaby equip. Zkus sem napsat jaky mas dps, kolik mas hp a jake pozivas skily a treba ti budeme shopni vic poradit.
Wizard (400+)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:persoholic#2240
tiez som s nim mal problem za dh...
zafungovalo az to, ze som do neho palil iba ked sa ohanal a ked zacal pustat zelene bazeniky, tak som len pockal a potom obehaval priamo pred nim kolecko - ako ich hadze, tak ked koncia da sa obehavat... len nebez mimo prednu cast... alebo potom budes musiet skakat asi... :-)
chvilu to trva ale da sa to vcelku v poho, ked prides na system...
zafungovalo az to, ze som do neho palil iba ked sa ohanal a ked zacal pustat zelene bazeniky, tak som len pockal a potom obehaval priamo pred nim kolecko - ako ich hadze, tak ked koncia da sa obehavat... len nebez mimo prednu cast... alebo potom budes musiet skakat asi... :-)
chvilu to trva ale da sa to vcelku v poho, ked prides na system...
Na jakym si lvlu? Hraju taky Barba, naběhl jsem na něj na 25lvlu a nevěděl čí je a to jsem jen stál a spamoval 3 tlačítka (cleave/seismic slam/revenge) + jednou Call of the Ancients.
Jinak platí to co psali ostatní, i když na normal se to tak hrotit nemusí.
Jinak platí to co psali ostatní, i když na normal se to tak hrotit nemusí.
HC barbarian lvl ?? / ?? / ACT ??
Graveyard:
HC barbarian lvl 60 / INFERNO / ACT IV - Diablo down - Sacrifice A2
TOP 10 HC EUROPE
Graveyard:
HC barbarian lvl 60 / INFERNO / ACT IV - Diablo down - Sacrifice A2
TOP 10 HC EUROPE
Kolik máš poškozenía a HP?
A pak nám napiš všechny aktivní a pasivní skilly a třeba ti dokážeme lépe poradit
A pak nám napiš všechny aktivní a pasivní skilly a třeba ti dokážeme lépe poradit
Nejjednoduší je Belial asi za Wizarda. Má armor, že mu může dát někdo max 35% jeho života. Potom mu dáte diamond skin. Pak bludičku, když máte míň jak 35% hp tak vám první ránu 100% za vykreje a za dalších 6 sekund se zase aktivuje. Belial pak pro vás nebude problém, je jedno jestli Normal, Nightmare, Hell nebo Inferno.
Tak je to asi tak týden a já pořád ne a ne zabít Beliala. Lahvičky už taky nemám ani jednu, neboť obchod teď neexistuje.
Vyzkoušel jsem snad už všechny možný kombinace, ale nic nepomáhá. Už mě to přestává bavit . Možná s pár lahvičkama by se mi to podařilo, ale bohužel nemám ...
Vyzkoušel jsem snad už všechny možný kombinace, ale nic nepomáhá. Už mě to přestává bavit . Možná s pár lahvičkama by se mi to podařilo, ale bohužel nemám ...
Tak lahvičky jsem už našel, kde koupit..... ale i tak se neapu. Mám asi slabej Damage 69,98.
JJ to máš. Chtělo by to aspoň dvojnásobek. Taky neznáme tvoje HP, armor a skilly. Každopádně aukce ti může pomoc. Já z něj měl strach po přečtení pár příspvěvků z fóra a padl na 1. pokus bez speciální přípravy Možná to zkus v partě