Diablo III PvP Update
Diablo III PvP Update
Jak postupně odpočítáváme dny než budeme připraveni oznámit datum vydání Diabla 3,uvědomili jsme si, že PVP hra a systémy zatím nejsou takové, jaké by být měly. Tímto vám chceme oznámit, že jsme učinili těžké rozhodnutí, a to prozatím vyjmout PVP arena systém a vydat ho až později v rámci patche. Po dlouhém zvažování a diskuzích, jsme cítili, že zpoždění celé hry jen kvuli PVP by bylo jen trestem pro hráče, kteří se těší na kampaň a solo/co-op content, které jsou již téměř hotové.
Zatímco pracujeme na tom udělat PVP takové, aby dostálo svému potenciálu, doufáme, že najdete trochu útěchy v tom, že již brzy budete mít plné ruce práce s levlováním postav, hledáním itemů, učením se classu, a zdokonalováním buildů.... a až dorazí areny, budete o to lépe připravení.
Až bude PVP patch připraven, přidá několik arena map s lokacemi, které budou mít každá určitý námět a rozvržení, PVP achievmenty a systém, který zaručí vašemu týmu dostat se do vyrovnaných her rychle a jednoduše. Také přidáme osobní progress systém, systém, který vás odmění za uspěšné sekání nepřátelských lebek.
Víme, že spousta z vás se těší na PVP a budeme se po vidání soustředit na to, aby arény byly brutální, krvavé, rychlé, a úžasné jak jen to půjde. Zatím jsme v procesu dokončování maličkostí na opravdu Habrózní kampani a co-op zkušenosti.
V budoucnu pro vás budeme mít mnohem více infa co se týká PVP, a těšíme se na moment, v který vám budeme moci dát hru do rukou.
http://eu.battle.net/d3/en/blog/3828550 ... _2012#blog
Jak postupně odpočítáváme dny než budeme připraveni oznámit datum vydání Diabla 3,uvědomili jsme si, že PVP hra a systémy zatím nejsou takové, jaké by být měly. Tímto vám chceme oznámit, že jsme učinili těžké rozhodnutí, a to prozatím vyjmout PVP arena systém a vydat ho až později v rámci patche. Po dlouhém zvažování a diskuzích, jsme cítili, že zpoždění celé hry jen kvuli PVP by bylo jen trestem pro hráče, kteří se těší na kampaň a solo/co-op content, které jsou již téměř hotové.
Zatímco pracujeme na tom udělat PVP takové, aby dostálo svému potenciálu, doufáme, že najdete trochu útěchy v tom, že již brzy budete mít plné ruce práce s levlováním postav, hledáním itemů, učením se classu, a zdokonalováním buildů.... a až dorazí areny, budete o to lépe připravení.
Až bude PVP patch připraven, přidá několik arena map s lokacemi, které budou mít každá určitý námět a rozvržení, PVP achievmenty a systém, který zaručí vašemu týmu dostat se do vyrovnaných her rychle a jednoduše. Také přidáme osobní progress systém, systém, který vás odmění za uspěšné sekání nepřátelských lebek.
Víme, že spousta z vás se těší na PVP a budeme se po vidání soustředit na to, aby arény byly brutální, krvavé, rychlé, a úžasné jak jen to půjde. Zatím jsme v procesu dokončování maličkostí na opravdu Habrózní kampani a co-op zkušenosti.
V budoucnu pro vás budeme mít mnohem více infa co se týká PVP, a těšíme se na moment, v který vám budeme moci dát hru do rukou.
http://eu.battle.net/d3/en/blog/3828550 ... _2012#blog
Re: Diablo III PvP Update
Smutné, co víc na to říct. Snad to tam dodělají co nejdřív a nebudem čekat půl roku. Na druhou stranu je vidět, že vydání je fakt blízko, když dělají taková rozhodnutí.
Tiez mam rad PVP ale toto prekusnem bez problemov . WoWko dostalo riadne pvp az v datadisku xD a nic to neubralo na hratelnosti vanilly.
PvP se bude ladit ještě hodně dlouho. Je dobře, že to odsunuli a budou se soustředit na brzké vydání.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
thx god
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
JoJo !! Na WoWko taky přidali Battlegroundy až s nějakýma patchema , takže v tomto problém vůbec nevidím . Teď už bude release oznámený do několika dnů si myslím .
- Ovce
- Quill Rat
- BattleTag:Ovce#2707
To je celkem škoda, měl jsem v plánu hned všechno vyzkoušet na začátku. Ale stejně chvily potrvá než zjistíš které spelly na PvP budou ideální (než zjistíme jak přesně fungují) + než nazbíráš nějaký equip.
60 lvl DM (Female) - 15864 dps s buffem 27368 dps
21 lvl HC Wizzard
a dalších asi 5 postav...
21 lvl HC Wizzard
a dalších asi 5 postav...
Mě osobně tohleto moc nevadí, raději ať to tam přidají později a propracovanější, než aby se zase posunulo o několik měsíců vydání. Pro mě je PvM přednější.
Já jsem také rozhodně pro, stejně než budu hrát PvP tak mám v plánu několikrát proběhnout celou hru, takže to vítám. A navíc je to už známka vydání Viz obrázek z us battle nettu
podle me jedine dobre blizzard toho sice o 1 vs 1 moc nenamluvil, ale vse co posune pripadny vyrovnavaci balance class na neurcito hre jen pomuze.
ted jde jen o to, aby si nerekli, ze act 4 se nehraje dobre jako ostatni, ze which doctor neni pro deti stejne cool jak ostatni class a tak je proste daji ze hry pryc
ted jde jen o to, aby si nerekli, ze act 4 se nehraje dobre jako ostatni, ze which doctor neni pro deti stejne cool jak ostatni class a tak je proste daji ze hry pryc
ak to spravia do vtedy, ked uz bude d3 rozbehnute ako hraci s full lvl a slusnym gearom tak ok .
ale nechapem co tam ako robia to uz je fakt totalny fail ,. totalne zlihali . nechapem fakt uz nechapem co tam robia ked planovali vydat hru uz v minulosti a takto to natiahli a ani nemaju dokoncene pvp ? to ich soon uz je trochu moc ., a to sa nedeje len u diabla ale aj u sc2 tam maju "soon" blizzard dota, zmena nicku(neuveritelne) , clan support , nepodporuju turnaje jako blizard by sa mal trocha uvedomit podla mna
ale nechapem co tam ako robia to uz je fakt totalny fail ,. totalne zlihali . nechapem fakt uz nechapem co tam robia ked planovali vydat hru uz v minulosti a takto to natiahli a ani nemaju dokoncene pvp ? to ich soon uz je trochu moc ., a to sa nedeje len u diabla ale aj u sc2 tam maju "soon" blizzard dota, zmena nicku(neuveritelne) , clan support , nepodporuju turnaje jako blizard by sa mal trocha uvedomit podla mna
PvP je mi u zadele .. takže hlavně ať vydají kampaňovou část
- Conano
- Fallen Shaman
- BattleTag:Conano#1999
- Kontaktovat uživatele:
PvP je sice jedna část, na kterou se hodně moc těším, ale určitě mi nebude chybět hned ze začátku. Pokud to nebudou zdržovat jako hru samotnou potom, je to jen dobře, pokuď myslí na kampaň a chtějí to vydat co nejdříve a samotné PvP vyladit co nejvíce.
Samozřejmě, pokud PvP dodají po 2 letech...asi bych vzal mou krabici s Diablem a omlátil bych to Blizzu o hlavu
Samozřejmě, pokud PvP dodají po 2 letech...asi bych vzal mou krabici s Diablem a omlátil bych to Blizzu o hlavu
pvp se stejne poradne nerozjede drive nez lidi pofarmi inferno a to bude nejaky ten mesic trvat .. nehodlam cekat minuty na posbirani lidi do areny jenom kvuli tomu, aby mne tam nekdo po vydani s nejakym nakoupenym gearem one shotnul ... ano budu hodne farmit, ale nedelam si iluze, ze hlavne z kraje nekteri jedinci budou mit lepsi gear z aukce
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
doufám, že to nebude jak ve WOWku, kdy se prostě mlátíš na max lvlu a jen honíš gear, byla by krása, kdyby ten, co by byl na 60 byl opravdovej magor (ala lidi na 99 v D2 )
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
presne tak,budes honit gear na max lvlu, 99lvl v diablu 2 udelal snad jen bot ne?:)
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Však PvP se mělo původně otevřít až po dokončení téhle úrovně. Tudíž na tom nevidím nic špatného, než to naexpíte a seženete si gear podle svých představ, patch bud etu a budeme krájet areny :-)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
buď jsem Tě špatně pochopi, nebo jsi špatně pochopil ty mě já DOUFÁM, že bude velice těžké dosáhnout 60 lvluTeS píše:presne tak,budes honit gear na max lvlu, 99lvl v diablu 2 udelal snad jen bot ne?:)
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
to asi tezko kdyz v diablu 2 ti stacil tak 85lvl na nej gear, a d3 budes potrebovat 60lvl aby jsi mohl mit to nejlepsi, a k cemu taky je 99lvl v d2? na nic ted hraju ladder mam 95lvl full zealota a nvm co delat, chodit baala? abych dal dalsi lvl musel bych ho zabit asi 400x,
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně by to mělo fungovat nějak jako chytrej matchmaking a vybírat vám soupeře podle gearu. Ale dlouho žádné info o pvp (kromě tohoto) nebylo. Uvidíme jak to nakonec ošéfují. Klidně ať to tam dají až za rok. Je mi to fuk. Těším se na to, ale nespěchám
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804