Osobně jsem za dobu hraní Diabla II poznal hrozně moc lidí, s kterými bych opravdu rád začal v partě od první chvíle Diabla III, bohužel je maximální množství členů v partě 4. Taky nevím jestli někdo bude mít zájem hrát zrovna se mnou .) Pokud nenajdu spoluhráče ze starých známých, tak zvolím plán B a začnu asi s kolegy z práce

Myslím že by se hodilo, kdyby zde lidé napsali jaký styl hry budou preferovat, zda hledají někoho do party a zjistili na sebe už dopředu nějaké kontakty. Pro ty co mají Starcraft 2 zaregistrovaný tak je tu možnost už se rovnou přidat na battle netu do přátel.
Takhle nějak bych si představoval pár základních údajů, které následní v dalším příspěvku uvede ke své osobě.
1)Budu hrát pouze single player nebo partě, případně obojí?
2)Preferuji hru se známými, lidmy z tohoto webu nebo se prostě připojím do nějaké hry a zahraju si s někým náhodně?
3)Jak často budu hrát PvP?(obas, aktivně, jen PvP...)
4)Jak hodně a zda vůbec budu používat Real Money Auction House(kupovat i prodávat, jen prodávat, občas, vůbec...)
5)Softcore nebo Hardcore(pouze SC, pouze HC, oboje, nejdřív SC pak HC...)
6)Jaký styl hry budu preferovat(pvp, pve, item farming...)
7)Mám nyní možnost si přidat někoho do přátel přes wow nebo Starcraft?(teprve až si koupím D3, mám jen BN2 účet, hraju SC2, WOW...)
8)Jakou hlavní postavu plánuji hrát nejdříve?A jakého pohlaví bude?(Wizard,Witch Doctor,Monk, Demon Hunter,Barbarian)
9)Jméno hlavní postavy nebo postav pod kterými na mě ve hře můžete narazit.
10)Kdy se budu vyskytovat v Diablu III a kolik hodin denně plánuji hrát?
11)Achievmenty(kašlu na ně, chci jich co nejvíce...)
12)Zde můžete uvést váš nick na Battle netu a ID(ne e-mail),Vaše ID vidíte když dáte add friend.
13)Další údaje které chcete uvést.
Kdo chce může se připojit a také napsat něco o sobě a stylu jak bude hrát.