pet 3. sezona
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:alda0013
ahoj, neví někdo, jak je to s těma petama jako odměna v "šatní skříni" ve 3. sezoně? dík alda
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Re: pet 3. sezona
Za Reaper of Souls Deluxe Digital Edition dostaneš průhlednýho čokla. Možná plánujou přidat další zvířata.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Zatím je k dispozici jen pes z deluxe edice RoS, ale plánují se přidat do hry nějaké mikro transakce kde za real peníze budou k dispozici mimo jiné i další peti.
Mikrotransakce zatím běží pouze na čínském serveru. O nasazení někam jinam zatím blizz neuvažuje.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
No jo, financni díra po zrušení AH je nutí vymýšlet další blbiny.
Ja som napriklad na tie mikrotransakcie zvedavy. Dufam ze budu uz coskoro aj na EU serveroch. Neviem co na tom moze vadit. Nejaky peti, kridla alebo maly exp boost nijako neuskodi. A nejaky dalsi prijem Blizzu na vyvoj sa hodi.
S4 Monk 1100+
Aj keby to je fuk. Za to že D3 okrem počiatočnej kúpy nič nestojí (a aj to sa mi vrátilo niekolnoásobne za čias RMAH) poskytuje contentu a patchov až až. Celkom ma prekvapuje, v dobrom že tomu ešte Blizz celkom venuje
S4 Monk 1100+
Nic jiného blizzu nezbývá, aby se vývoji D3 "věnoval", pořád je co vychytávat a ještě má přijít poslední expansion. Kdyby tam nebyla online ochrana a mohly by vzniknout neoffiko servery s custom mody, to by byla jiná.
R.I.P. 27.3.2014