[App] Diablo 3 Key Spammer

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Chakrak
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
[App] Diablo 3 Key Spammer

Příspěvek od Chakrak » 21.03.2015, 20:11 hod.

Zdravim,
udelal jsem malou aplikaci ktera automaticky macka klavesy a tim aktivuje skilly ve hre, umi stisknutim jedne klavesy prehodit Nemesis bracery. Vse lehce nastavitelne v GUI. Vypada to nasledne.

Obrázek

Hledam lidi kteri to otestuji a nahlasi mi pripadne bugy, abych je mohl opravit.

Nemusite sem psat prispevky typu 'kdo bude pouzivat tuhle aplikaci dostane ban'. Je to blbost, nebanuji lidi za to, ze pouzivaji scripty v AutoIT, makra od Razer mysek/klavesnic atd., ktere delaji identicke veci. Nebanuji dokonce ani za pouzivani TurboHUD, ktery cte pamet a poskytuje neferovou vyhodu ve hre. TurboHUD uzivatele by podle me banovat meli.

Skodlivost aplikace otestovana pres virus total, vysledek bez infekce: https://www.virustotal.com/en/file/71ca ... 427242076/

Download: https://sourceforge.net/projects/diablospammer/

Update v1.18: Implementovano vlastni bindovani klaves na spelly. Nutno otestovat funkcnost.
Update v1.16: Opraven bug v Equip Swapperu.
Update v1.15: Updatovan download link, beru to jako finalni verzi dokud mi lidi nenahlasi nejake bugy nebo pozadovane featurky. Poku nekomu neni jasne fungovani programu tak je tam help na wiki... menu About - Help.
Update v1.12: Implementovan Equip Swapper
Naposledy upravil(a) Chakrak dne 28.03.2015, 12:46 hod., celkem upraveno 5 x.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Re: [App] Diablo 3 Key Spammer

Příspěvek od Kuki10 » 21.03.2015, 20:41 hod.

Sice na to stačí každá druhá appka ale rád zkusím jak bude cas. :)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 21.03.2015, 21:33 hod.

Vypadá to slušně ;). A vzhledem k tomu, že software testuji v práci, rád otestuji i tuhle aplikaci ;).
Bugy/improvements kam? mail? SZ?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 21.03.2015, 21:41 hod.

isavailabe based ma fungovat jak?

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 21.03.2015, 21:42 hod.

Typuju, že jakmile je ten skill použitelnej (is availabe) tak zmáčke key. Ale to je můj tip :) :)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 21.03.2015, 22:21 hod.

ano to me napadlo taky, ale takhle to nefunguje

Chakrak
Quill Rat

Příspěvek od Chakrak » 21.03.2015, 22:28 hod.

Seton píše:Vypadá to slušně ;). A vzhledem k tomu, že software testuji v práci, rád otestuji i tuhle aplikaci ;).
Bugy/improvements kam? mail? SZ?
Tak to bych ti byl velice vdecny. Uz se tesim na bugy :)
Seton píše:Typuju, že jakmile je ten skill použitelnej (is availabe) tak zmáčke key. Ale to je můj tip :) :)
IsAvailable je trosku slozitejsi. Pointa je takova aby se skill zacastil jen tehdy, kdyz je dostupny. Skill je dostupny kdyz zrovna neni na cooldownu a jeste navic na nej musi byt resource (fury, mana, spirit atd). To se da detekovat dvema zpusoby, kouknout do pameti D3 a nebo se jako clovek podivat na obrazovku zda je ten skill 'plne prosviceny/vybarveny' (asi to presne neumim popsat). Nejdrive jsem to detekoval ctenim pameti, fungovalo to fakt dobre ale rychle jsem od toho upustil, protoze cteni pameti klienta d3 neni asi uplne koser.

Takze ted se detekuje zda je skill dostupny pomoci barvy pixelu. Ten pixel se nachazi uprostred, uplne nahore, u kazdeho skillu. Problem je, ze ruzni uzivatele maji ruzna rozliseni/barvy, takze ten pixel se pro kazde rozliseni nachazi jinde. Pokud chces pouzivat IsAvailable tak musis vyplnit X a Y souradnici toho pixelu. To je tam trosku ulehcene tim ze pro rozliseni co zvlada muj monitor tam jsou ty pozice uz prednastavene. Aby si tam ty pozice automaticky nastavil bez do menu Profile - Load pixel preset coordinates - vyber svoje rozliseni, nasledne se ti vyplni koordinaty co by meli byt pro tve rozliseni. Pak se prepni do diabla a prepni ho fo Fullscreen nebo Fullscreen Windowed modu. Zkontroluj zda mas vsechny skilly prosvicene, tzn daji se aktivovat (nejsou na cooldownu a je na ne resource), pokud ano tak zmackni F5, program by si mel zjisit barvy tech pixelu u vsech skillu, vyplni se do sloupce Color pro kazdy skill. Nastala vhodna doba na ulozeni profilu :) Vyber si u nejakyho skillu IsAvailable based a vypln Timer, ten urcuje rozmezi kontroly v milisekundach. Takze kazdych XYZ milisekund se porovna aktualni barva toho pixelu na obrazovce s barvou co jsi predtim fetchnul (F5) kdyz byl skill pripraveny na aktivaci, pokud se barvy schoduji skill se zacasti, pokud se neschoduji dalsi kontrola probehne za XYZ milisekund.

Je to vsechno popsane na wiki https://sourceforge.net/p/diablospammer/wiki/Home/. Jedina vyhoda IsAvailable base je takova ze nebudou ve hre vyskakovat hlasky 'This skill is not ready', 'I cant do that' atd, ktery me fakt vytaci.

Pokud jsem to blbe vysvetlil a mam to znova staci napsat, pokud jsou dalsi dotazy tak sem snima!
Bugy, improvements muzete psat klidne sem verejne na forum, at se k nim muzou vyjadrit i ostatni.
Naposledy upravil(a) Chakrak dne 21.03.2015, 22:36 hod., celkem upraveno 1 x.

Chakrak
Quill Rat

Příspěvek od Chakrak » 21.03.2015, 22:30 hod.

Seton píše:Typuju, že jakmile je ten skill použitelnej (is availabe) tak zmáčke key. Ale to je můj tip :) :)
Je to spravny tip, viz muj predchozi post.
vacicak píše:ano to me napadlo taky, ale takhle to nefunguje
funguje, ale musi se fetchnout barvy a na tech pixelech, viz muj predchozi post

NargarotH
Burning Soul
BattleTag:Bauer#2707

Příspěvek od NargarotH » 22.03.2015, 02:35 hod.

Proč není čtení paměti košér, myslíš že to umí Blizz detekovat? Btw, v čem to píšeš?
R.I.P. 27.3.2014

Tbro
Wraith

Příspěvek od Tbro » 22.03.2015, 08:24 hod.

Hele nechces to udelat i pro Mac OS X? (Pokud mas teda moznost)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

motherfucker
Gorebelly
BattleTag:tvoje mama

Příspěvek od motherfucker » 22.03.2015, 09:11 hod.

Koukam ze lide budou stale pohodlnejsi az do uplneho zblbnuti...jen tak dale...kdyz nebudete muset mackat vubec nic bude to pro vas lepsi hra?Skill uz asi dnes lidem moc nerika...

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 22.03.2015, 10:05 hod.

Podepisuju se pod slova MF. Naprosto nechápu. Utratit peníze za hru abych si ji zahrál a pak ji za sebe nechat hrát automat. Mě osobně by bylo jedno jak to kdo hraje, ale vytáčí mě, že pak takoví přijdou a házej ramena jak se má to nebo ono hrát a jak je to snadný. (obecná zkušenost, teď nenapadám ani nemám na mysli nikoho z tohoto vlákna) Já bych se s lidma co takový věci používaj vůbec o hře nebavil, kdybych mohl volit. Nezajímá mě názor takovejch lidí, je úplně mimo to, co dělám nebo jsem ochoten dělat já. Bohužel takové hráče nelze v diskusi rozeznat a to mně vadí.

Dopad na žebříčky tu ani nechci řešit. To se řešilo už mockrát a je to jasné..

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 22.03.2015, 10:54 hod.

MF +1 sám moc dobře vím jaký to je umačkat pull monka
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 22.03.2015, 11:34 hod.

DrSma píše:Podepisuju se pod slova MF. Naprosto nechápu. Utratit peníze za hru abych si ji zahrál a pak ji za sebe nechat hrát automat. Mě osobně by bylo jedno jak to kdo hraje, ale vytáčí mě, že pak takoví přijdou a házej ramena jak se má to nebo ono hrát a jak je to snadný. (obecná zkušenost, teď nenapadám ani nemám na mysli nikoho z tohoto vlákna) Já bych se s lidma co takový věci používaj vůbec o hře nebavil, kdybych mohl volit. Nezajímá mě názor takovejch lidí, je úplně mimo to, co dělám nebo jsem ochoten dělat já. Bohužel takové hráče nelze v diskusi rozeznat a to mně vadí.

Dopad na žebříčky tu ani nechci řešit. To se řešilo už mockrát a je to jasné..
kazdej ma jiny priority ve hre. nekomu staci to na 2 hodky za den zapnout a pokecat s kamosema, dalsi dela achivmenty a na hru samotnou za honbou za itemama kasle, jinej chce byt co nejlepsi v zebricku a predhanet se s ostatnima. kazdyho bavi na te hre proste neco jinyho, a ze k tomu nekdo pouziva programy, no a , tak at je ma. to co pouziva tenhle free program si sem schopen nastavit na svym nostormu, ktere se kvuli tomu i vyrabi, aby ti ulehcil ve hre klikani a pohyb prstu. a sem tim padem spatnej clovek se kterym by ses nebavil ze sem si koupil klavesnici?

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 22.03.2015, 11:57 hod.

vacicak: Řekl jsem, že jsi pak špatnej člověk? :shock: Kde?? Řekl jsem, že mě pak nezajímá názor lidí na hru, co to používají - to je snad úplně něco jinýho. A ovlivňuje to žebříky. Víc k tomu nemám.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 22.03.2015, 12:03 hod.

a ve valne vetsine jsou to buzeranti

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 22.03.2015, 12:09 hod.

Ale tak...
Makra se dneska bohužel používají všude a ve wow je používá kazdej druhej hráč.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

cabes
Wraith
BattleTag:cabes#1625

Příspěvek od cabes » 22.03.2015, 12:13 hod.

nikdy som ziadny program nepouzival v d3 ale menit jednou klavesou nemesis bracery tak to je top:D ale ostanem pri prehadzovani cez inventar stym ze obcas skapem:D nechce sa my hrat s neakym programom som nato lavy:DD
tvorca sem hodil svoj vytvor a chcel to otestovat mozno sam ani nehra D3 ale vatsina si sem prisla pohladit ze je to low a podvod:D nie som sapmon guru na vsetko ako niektory ale tak just ako stymto moze napr barb ownovat ranking ? akoze charguje mu to samo alebo ako?fakt neviem tak sa pytam .ci perma ignore pain ako ma monk perma serenity?ved to sa da aj bez programu cez numlock sam to tak hram a ze by som bol top ranking asi nie:DDasi nie.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 22.03.2015, 12:23 hod.

cabes: pořád dokola - ale ok. Jestli tě ta diskuse okolo toho opravdu zajímá, můžeš si to detailně projít. Řešilo se to asi desetkrát už.
Znova dokola to pořá nemá cenu otevírat, takže poslední diskuse na toto téma (cca měsíc zpět):

Začíná to tímto videem od hulka: http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 80#p281291
A navazuje tímto příspěvkem Mloka a pak dál a dál... : http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 80#p281300

Udělej si názor sám. Týkalo se to monka. Princip je stejnej všude - jednomu buildu to pomáhá hodně, jednomu míň. Nejvíc to pomáhá obvykle variantám založenejm na CDR.
EDIT: končí to cca na str 77 u povídání o Turbohudu, tam až to zašlo.. (o numlocku se tam taky dočteš)

cabes
Wraith
BattleTag:cabes#1625

Příspěvek od cabes » 22.03.2015, 13:38 hod.

no asi ma to velmi nezaujima lebo tie temy co si linkol som doteraz neako podrobne necital ale registrujem ta ako only barb hraca a tak ma skor zaujimalo ze ako a preco ta to velmi trapi neake macro ked barbar sa porovnava v rankingu s dalsimi barbarmi.neviem aky mas max Grift a ci to vobedz hras ale vsetci su pred tebou koli macru? jasne ze neake programy co vidis odkritu minimapu ci co to by som daval perma bany:D
toto je podla mna uplne v poho a nech si stym hra a ulahcuje hru kto chce a ci je vdaka tomu v rankingu alebo nie je my jedno.aj tak vatsina hracov tam je vdaka sikovnosti a vytrvalosti a rift rollu

Odpovědět

Zpět na „Obecně“