+% dmg na arrmoru
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Zdravim Diabláci ; )-
Mám dotaz,
Příklad:
Neck + 20% dmg (nebudu rozebirat jaky element nebo physical atp)
Abilita 500% weap dmg
tzn.: počítá se to 500+20 = 520% nebo 500*0,2 = 600% ? Nebo ještě nějak jinak ? ;DD
Děkuji.
Mám dotaz,
Příklad:
Neck + 20% dmg (nebudu rozebirat jaky element nebo physical atp)
Abilita 500% weap dmg
tzn.: počítá se to 500+20 = 520% nebo 500*0,2 = 600% ? Nebo ještě nějak jinak ? ;DD
Děkuji.
Re: +% dmg na arrmoru
a jelikoz se to nasobi,vyplati se takovej equip ve vetsine pripadu i za cenu toho,ze "papirovy" dps snizuje
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
v tomhle dodnes nemam uplne jasno, ale vypada to, ze pro vetsinu buildu se to nevyplati, vetsina skilu crituje a pak je vice mene lepsi to, co ti ukaze vic dps
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Darkness: Jde o to jaky jede clovek build a jake runy ma na skillech. Pokud mas v buildu moc ruznych elementu tak se ti tolik nevyplati sbirat elemental dmg a radsi jet na Damage ve statistikach. Ale pokud muzes build upravit aby byl ciste na fire / cold / lightining tak ti bonus do elemental skillu dokaze poradne boostnout DMG.
Staci se podivat na diabloprogress jak nedavno zavedli elemental DMG a elite Elemental DMG. Jedu ciste fire build a mam 670k DMG podle tabulky ale 116% na fire skilly a 27% proti elitam a to mi najednou dava okolo 1,85M DMG
Staci se podivat na diabloprogress jak nedavno zavedli elemental DMG a elite Elemental DMG. Jedu ciste fire build a mam 670k DMG podle tabulky ale 116% na fire skilly a 27% proti elitam a to mi najednou dava okolo 1,85M DMG
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
jasny, nepochopil jsem otazku, ze se pta na procenta do elemental dmg , prehlidl jsem, ze se tu pise o necku a ja myslel dmg% na zbrani, takze sry za mystifikaci.
Elemental damage se vyplati a to tim vic, cim vic se zameris na jeden element jak pise Jruman. Diky za upozorneni.
Elemental damage se vyplati a to tim vic, cim vic se zameris na jeden element jak pise Jruman. Diky za upozorneni.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Zda se mi to, nebo z fire elementu jde vytáhnout nejvíc?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
zda,podle me je rovnocenej s cold (zbrane maji oboje,ruce taky,bracery taky)
- scaryscream
- Quill Rat
- BattleTag:scaryscream#2517
Kdyz jdes barbara tak muzes vytahnout maximalne 160% do fire skillu. Pokud bys to chtel namixovat s DMG do elit tak jde max 140% + 103% do elit. Do cold skillu muzes dostat max 135% bonus dmg.
Vic najedete zde http://www.d3maxstats.com/?p=affixes (doporucuju si nastavit nahore cerny layout, je mnohem prehlednejsi)
Vic najedete zde http://www.d3maxstats.com/?p=affixes (doporucuju si nastavit nahore cerny layout, je mnohem prehlednejsi)
Jurman: moc pěkné 

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
A tu hromadu veci, ktery padaji s fire dmg (treba Cindercoat, Magefisty) muzu u zenske predelat treba na lighting? Nebo to nejde?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Nejde.
Pouze pokud ten item se s nima roluje.
(Například Soj)
Pouze pokud ten item se s nima roluje.
(Například Soj)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
to musí byť +116% inak mi násobilka nevychádza.Jurman píše:Jedu ciste fire build a mam 670k DMG podle tabulky ale 116% na fire skilly a 27% proti elitam a to mi najednou dava okolo 1,85M DMG
Odoslané ťapkami.