Failed to Download a Required Update BLZPTS00006

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
elien
Quill Rat
Failed to Download a Required Update BLZPTS00006

Příspěvek od elien » 10.04.2014, 14:56 hod.

Zdravím všechny fandy D3
Mám problém s Diablem 3 a nevím jak ho vyřešit, byl bych rád kdyby někdo poradil.... Hra mi přestala z ničeho nic fungovat. Battle net klient mi pořád hlásil, že čeká na instalaci či jiný uppdate a políčko play bylo vyšrafovaný, ale stále nic se nedělo ani po opakovaném restartu aplikace či restartu PC. Zkusil jsem tedy reinstalaci tedy odinstalovat hru a poté i klienta BattleNET. Bohužel při opětovném pokusu nainstalovat znovu hru včetně klienta mi to hlásí chybu :
BLZPTS00006 a odkaz na https://eu.battle.net/support/en/article/BLZPTS00006 (aktuální verze klienta je samozřejmostí)

Co je to za blbost, internet mi normálně maká a nic jsem s ním nedělal (nastavení apod). Já už jsem fakt zoufalej. Byl bych moc rád kdyby někdo pomohl a poradil, co s tím.... Fakt už si nevím rady :roll:

david123
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:davidcz#2414

Re: Failed to Download a Required Update BLZPTS00006

Příspěvek od david123 » 10.04.2014, 20:01 hod.

Kamarádi taky stím maji problem
Obrázek

Pafelo
Quill Rat

Příspěvek od Pafelo » 10.04.2014, 20:12 hod.

Chtěl jsem si přeinstalovat Diablo a po vložení DVD se spustí launcher a hodí to chybu BLZPTS00006 . Když si stáhnu APP tak se to snaží spojit battlenetem a nic. Maj to pěkně roze.....

elien
Quill Rat

Příspěvek od elien » 11.04.2014, 15:59 hod.

No, koukám, že si nikdo neví rady... :-| co s tím...

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 11.04.2014, 16:07 hod.

My máme totiž gamesku rovnou od Blizzardu a ani nevíme co je to DVD.

elien
Quill Rat

Příspěvek od elien » 11.04.2014, 16:18 hod.

DVD opravdu nepotřebuješ, ale mě nejde nainstalovat klient battleNet, kterej mi hlásí tu podělanou chybu, takže DVDčkem to není, chyba je někde jinde. Jakmile dostanu do PC klienta mám vyhráno, protože se přihlásím a hra se mi stáhne sama.

babacho
Burning Soul
BattleTag:KarelKiller #2267

Příspěvek od babacho » 11.04.2014, 16:34 hod.

Ja mam DVD protoze jsem ze stare skoly a rad si vystavim krabicku do knihovny, ale vlastni medium jsem ani nepotreboval k instalaci stacilo mi jen sn z krabicky ktere jsem zadal na battle net uctu a od te doby jel datac

Sent from my iPhone using Tapatalk

elien
Quill Rat

Příspěvek od elien » 11.04.2014, 17:23 hod.

myslím, že neřešíme jestli DVD je lepší nebo ne, ale technický problém :!:

Grenth
Quill Rat
BattleTag:Grenth#2607

Příspěvek od Grenth » 11.04.2014, 17:51 hod.

skusil si disablovat antivirak/firewall? mozno sa stiahla nejaka aktualizacia co blokla prihlasenie na battlenet

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Obrázek

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 11.04.2014, 18:22 hod.

Kámoš zrovna na tohle nadával včera na TS - vyměnil si HDD v kompu, všechno už mu běhá, ovšem D3 nemůže na novém disku rozchodit - hází mu to ten nesmysl o internetovém připojení - tedy chyba jak jinak než na druhé straně u Blizzardu :evil: Zkoušel všechno možný a nic.

Alexík
Quill Rat
BattleTag:Alexík#2720

Příspěvek od Alexík » 11.04.2014, 18:45 hod.

Docela by mě zajímalo co tuhle chybu způsobuje. Tenhle posranej error se objevil ze dne na den.
Hardcore

Pafelo
Quill Rat

Příspěvek od Pafelo » 11.04.2014, 19:04 hod.

Zkoušel jsem odpojit všechny možný ochrany, firewall v PC i v modemu, antivirus, aplikace na pozadí a pořád je to stejný. Z originál DVD to hodí hlášku BLZPTS00006. Evidentně to nespolupracuje se starým klientem. Stáhnul jsem si proto exe pro instalaci nového klienta a tam se to chová jinak. Aplikace se připojuje na battlenet a evidentně se to po delší době podaří, pak mi to nabídne instalaci nového klienta kde se má stáhnout 200MB. Samou radostí odkliknu že jako jo a začne se něco během vteřiny natahovat ale jen do 64% a tam to zamrzne.
Testoval jsem to na 3 počítačích a všude je to stejné. Je velmi nepravděpodobné že by to bylo v PC. Blizz neumí ani vytvořit aplikaci na download aby nekolabovala.
Na druhém disku mám D3 funkční a když se mi natáhl novej hotfix tak se mi objevila aktualizace Updating battle.net a pokaždé vytuhne na 82%
Procházel jsem všechny fóra a tento problém se táhne již od prvotního spuštění Diabla. Bohužel Blizz nikde nepopsal proč se to děje jen odkazuje na vypnutí antiviráku a aplikací na pozadí.

bakulda
Quill Rat

Příspěvek od bakulda » 11.04.2014, 19:53 hod.

Zdravím, jsem na tom úplně stejně. po aktualizaci na verzi 2.0.4. jsem se vždy dostal pouze na úvodní obrazovku hry a bylo jedno na co jsem klikl, play, game setting atd. hra vždy zamrzla. Přisuzoval jsem to špatné instalaci posledního patche a tak jsem hru odinstaloval a jal se instalovat znovu. Bohužel DVD Diablo 3 hlásí chybu BLZPTS00006 a DVD Reaper of souls sice začne instalovat battle.net klienta ale instalace se zasekne na 64%.

elien
Quill Rat

Příspěvek od elien » 11.04.2014, 21:48 hod.

Tak to je přesně ono, v 64% to zamrzne a chodí výše zmíněnou chybovou hlášku, nevím kde se ten podělanej error vzal, ale pěkně mě sere, prošel jsem i officiální fora a našel další lidi, který mají ten samý problém.... a řešení nikde....

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4077737820

fakt už mě to jebe :OXO

Grenth
Quill Rat
BattleTag:Grenth#2607

Příspěvek od Grenth » 12.04.2014, 00:50 hod.

nemas blokovane v routri edgesuite.net ako tam spominaju? ze to mali black liste a nevedia ako ale ked to vyhodili uz to islo

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Obrázek

wasky
Quill Rat

Příspěvek od wasky » 12.04.2014, 13:04 hod.

Mám asi ten samy problem, prostě se to zaseklo a na tý download liště neustále svítí "waiting for another instalation or update". Zkusil jsem už snad uplně všechno a nic, teď jdu zkusit kompletní reinstal,tak uvidím.

wasky
Quill Rat

Příspěvek od wasky » 12.04.2014, 13:16 hod.

Tak nic,jen další chyba stejného rázu. :evil:

Vrook
Quill Rat
BattleTag:vrook#2108

Příspěvek od Vrook » 12.04.2014, 14:12 hod.

Udělal jsem na blizzardím foru topic, tak bych byl rád, kdybyste tam kdokoliv s tim stejnym problémem napsali, že se vám děje to samý. Páč dokud jim nedojde, že to neni problém na naší straně, a budou vodpovídat těma hovadinama "zkontrolujte připojení/vypněte programy v pozadí", tak se to nikam nepohne. http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10368426971#1
Díky..

wasky
Quill Rat

Příspěvek od wasky » 13.04.2014, 10:44 hod.

Musím říct,že mi to samo od sebe začalo chodit :D Doufám,že vám taky...

Revo
Quill Rat

Příspěvek od Revo » 13.04.2014, 11:22 hod.

Absolutně nic, pořád ta stejná chyba, klidně to na 50% (updating bnet agent) stojí x hodin

Odpovědět

Zpět na „Obecně“