Přikládám jeden nechutný screen:
EDIT:

souhlasím s tebou, časem však pochopíš, že to je marná práceČerný vlk píše:Ve svém klanu mám jen známé a ověřené lidi. V komunitě by přeci jen měla platit základní společenská pravidla. Předpokládám, že prostředky na to jsou. A proč by slušní měli doplácet a být omezováni nevychovanci? V životě si taky kolem sebe dělám pořádek.
ak budes raz vychovavat male deti tak to pochopisfuxicek píše:Ano udelejte si takovy maly komunismus uvnitr demokratickeho systemu, jako sorry chlapi, ale hroutit se z toho, ze nekdo napise slovo sracka, je trochu moc ne? Ve skolce to urcite zpusobi pozdvizeni, ale mezi dospelyma lidma? Dnesni svet je uplne cely prolezly spinou, falsi, vulgarismy a jinymi negativy, me by zajimalo panove, to jako blijete v tramvaji, kdyz nekdo zacne nadavat nebo co? Na co si tu hrajete, jste chlapi a leccos byste měli vydrzet a umet vyfiltrovat a ne hned psat takovehle nesmysly, ja ziram.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
aha, tak to vše vysvětlujefuxicek píše:nejsem v zadnem spolku, ponevac mi to tam nepipa jak na bezicim pasu, stejne bych to ani necetl, ponevac jsem ve hre abych hral a ne si psal s nejakym joudou, ktery se mi bude hroutit pri prvnim vulgarismu.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk