Rýchly esc pri boji

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Morbid
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Morbid#2486
Rýchly esc pri boji

Příspěvek od Morbid » 29.03.2014, 14:57 hod.

Ahojte, hrám SC a niekedy sa dostanem do situácie v boji, že sa nemožem liečiť a nestihnem ujsť do bezpečia, v tom prípade dám esc a exit diablo III a exit now, stíham to tak, že postava, pokiaľ si všimnem, mi nezomrie. Chcem sa spýtať, či mi to hra zaráta ako smrť, pretože pri smrti sa mažú bonusy za pool of reflection a teraz som dal v boji takýto rýchly exit a bonusy za pooly nemám.

Denny
Gorebelly
BattleTag:Denny#2750

Re: Rýchly esc pri boji

Příspěvek od Denny » 29.03.2014, 16:45 hod.

exit v boji ( combatu ) je jako smrt, jinac by to kazdy delal v hc

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 31.03.2014, 06:50 hod.

Zkus jak to funguje na HC :]
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

Morbid
Doom Knight

Příspěvek od Morbid » 02.04.2014, 12:28 hod.

Díky, ne, nechci, aby muj komp letel von oknom.:-)

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 02.04.2014, 13:54 hod.

... teď bych tu asi rozpoutal flame, tak to napíšu nejmírněji, jak dokážu :-)) .... vážně Tě taková hra baví? ... a pokud ano, můžu se zeptat co konkrétně Tě na ní baví? ... ptám se jako HC hráč a rád bych to pochopil ...

Morbid
Doom Knight

Příspěvek od Morbid » 02.04.2014, 14:18 hod.

Som sice SC hráč,ale taký, ako som už pár krát napísal, že keď mi hero umrie pred 70lvl,alebo dementne umrie alebo moc často umiera, tak hru vymažem a znovu. Áno, takáto hra ma baví,že keď stihnem rýchly esc, že mi postava neumrie(aj keď mi hra zaráta smrť).Terajšia DH mi dokopy 4krát umrela a vážne som uvažoval o vymazaní a hraní znovu, mám kopec známych, čo hrajú SC a tiež krútia hlavami nad tým, ako ma to može baviť, že keď hero párkrát umrie, ja si vymažem hera a znovu. PS Ja obdivujem HC hráčov, ale ja nebudem hrať nikdy DIII HC, lebo: A.)párkrát sa stalo, že som dostal (SC) lagkill B.)ja som tiež uvažoval, že si rozohrám HC hera aj som raz tak s kamarátom spravil,ale po tom, čo on dostal lag-kill, som sa na to vybodol. Tiež v žiadnom prípade nechcem vyvolávať flame medzi akýmikoľvek hráčmi hier, nielen DIII SC-HC.

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 02.04.2014, 14:33 hod.

... když čtu co píšeš, tak bych fakt doporučil, aby jsi to HC zkusil ... jo může se stát, že umřeš na lag nebo DC, ale zase to není na denním pořádku a opravdu se v tomto hodně zlepšilo ( sám za sebe - mám odehhráno už určitě 1000+ hodin a na DC jsem zatím neumřel, zatím vždycky svojí blbostí :-) ... a ta hra má úplně jinej rozměr, je to naprosto nesrovnatelnej zážitek ... a podle toho co píšeš, Tě stejně žere když umřeš, tak takto to budeš mít s plnou parádou .-)) ... jen teda vážně nesouhlasím s tím - "stihl jsem zmáčknout ESC, tak ta postava neumřela", to popravdě úplně neberu, ale nemyslím to jako žádnej hate ... a btw - nevím kdy hráváš, ale pokud by jsi hrával v časech 20-24h a měl chuť HC zkusit, tak pošli invite, hrávám v tomto čase skoro každej den a rád do začátku poradím, pomůžu a můžeme klidne levelovat normálně od začátku, nemám plný sloty ... myslím, že by jsi tomu HC přišel na chuť :-) ...

Morbid
Doom Knight

Příspěvek od Morbid » 02.04.2014, 16:10 hod.

Ahoj, ešte sa rozmyslím, chcel som Ti napísať PM správu,ale že užívaťeľ neexistuje. :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“