Potíže s Mystikem...
Ahoj lidi,
chtěl bych se zeptat, zda se to už někomu stalo, našlo se řešení, či je můj problém unikátně jedinečný....popíšu situaci....zachráním Mystika v rámci smažení datadisku....po odkecání dialogů mi sejde na "její" místo....otevřu její nabídku a nakoupím potřebné upgrady až na lvl 12....mám touhu změnit affix na echu....vložím echo a v ten moment přichází na scénu problém v tom, že když si rozkliknu ten otazníček u affixu, který chci změnit, tak se mi de facto vprostřed rozbalí nabídka, za co to můžu vyměnit, jenže nemůžu nic vybrat, protože se mi nabídka tváří, že se je částečně schovaná pod oknem inventáře.... nemá někdo šajna co by se s tím mohlo dělat?....díky předem za tipy...
s pozdravem
Roukiero
chtěl bych se zeptat, zda se to už někomu stalo, našlo se řešení, či je můj problém unikátně jedinečný....popíšu situaci....zachráním Mystika v rámci smažení datadisku....po odkecání dialogů mi sejde na "její" místo....otevřu její nabídku a nakoupím potřebné upgrady až na lvl 12....mám touhu změnit affix na echu....vložím echo a v ten moment přichází na scénu problém v tom, že když si rozkliknu ten otazníček u affixu, který chci změnit, tak se mi de facto vprostřed rozbalí nabídka, za co to můžu vyměnit, jenže nemůžu nic vybrat, protože se mi nabídka tváří, že se je částečně schovaná pod oknem inventáře.... nemá někdo šajna co by se s tím mohlo dělat?....díky předem za tipy...
s pozdravem
Roukiero
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Re: Potíže s Mystikem...
To je seznam toho, za co se ti to může zmenit.. Takže náhodně z toho seznamu. Aspoň takhle jsem to pochopil já
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Musíš kliknout v levé spodní části a ne vpravo. Dělal jsem tu samou chybu:lol:
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jj. otevres mystic, dáš item a enchant.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
já vím zhruba podle obrázků na foru, jak to má vypadat, ale i ten popis nových affixů mám jen částečně, protože ho z části překrývá okno postavy.....já snad udělám screen nebo co....nebo to blbě vysvětluju....
asi máš malé rozlíšenie obrazovky
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... no popiseješ to dobře, ale enchant se nedělá tím, že ťukneš na ten otazníček, pod ním se jen skrývají možnosti na co to zmenit jde, tzn. je to jen informace ... ty musíš vlevo vybrat tu vlastnost, kterou chceš zmenit, tzn. ťukneš normálně třeba na vitality a dáš tlačítko dole, následně Ti to nabídne 3 možnosti na co to můžeš změnit - původní affix a 2 nový ...
myslím, že borec má problém s překrytím screenů(mystik a inv), né s enchantem samotným ;-). asi vážně rozlišení, nebo nevím....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
aha, tak v tom bude asi zakopanej kozel...já myslel, že se vybírá z těch možností, co se mi ukážou, když rozkliknu ten otazníček....díky za radu, hned jak budu doma to vyzkoušim....mdmT píše:... no popiseješ to dobře, ale enchant se nedělá tím, že ťukneš na ten otazníček, pod ním se jen skrývají možnosti na co to zmenit jde, tzn. je to jen informace ... ty musíš vlevo vybrat tu vlastnost, kterou chceš zmenit, tzn. ťukneš normálně třeba na vitality a dáš tlačítko dole, následně Ti to nabídne 3 možnosti na co to můžeš změnit - původní affix a 2 nový ...
tak pravda, nemám zrovna nejnovější 40" LCD na zdi, ale při rozlišení 1280x1024 by to mohlo ukazovat správněSeton píše:myslím, že borec má problém s překrytím screenů(mystik a inv), né s enchantem samotným ;-). asi vážně rozlišení, nebo nevím....
.
ono to bude asi jako už jsem psal v tom, že to dělám prostě úplně blbě....chyba klasicky mezi židlí a klávesnicí....
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak aspoň ze tak.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Při 1280x1024 je to fakt částečně skryté, holt asi Blizz si myslí, že všichni hrajou FullHD a zapomíná na konzervy s 5:4 19" LCD
Ja mám doma starý 19" LCD a mám 1440.
Lemure, tak to nehraj na telefonu
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used