co vlastně dělat po patchi...
- kuba7
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuba#2857
nový patch je samozřejmě super a rozhodně mění hru k lepšímu,ale ten pravý efekt to bude mít až s příchodem datadisku a tak se nabízí otázka co teď vlastně dělat na novém patchi než vyjde datadisk? hodně lidí farmí všechno co padne na rozložení a craftí nové itemy aby se trochu boostli,ale přijde mi to zbytečné plýtvání časem a goldama když na datadisku z toho bude okamžitě crap ...takže mi z toho vychází buď farmit paragony a nebo achievy,ale tohle si víc užiju v daťáku než teď na 60...
Re: co vlastně dělat po patchi...
Třeba já znova udělal postavy na 60, od každého jeden kousek a farmím pomaloučku goldíky .. a když najdu něco, co je pro ROSko, tak si to uschovám do truhly.
Jinak nic nerozkládám, jen prodávám .. a necraftím.
Máme tu výhodu, že kámoš je novej v D3, tak budeme progresovat ještě společně.
asi tak jak heller....rozjíždím nový postavy, kochám se ikonkama na zemi a legendárkama na sobě . na HC mám main WD,toho trosku boostu a další na řadu na HC půjde až Crusader
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
podle mě se vyplatí expit nové chary, sbírat matroš a šrotovat, hrabat goldy a expit paragony... po vydání ros postavy dojedeš na lvl70 a po cestě si najdeš lepší gear než je teďka
osobně jsem rád že to vyšlo protože změny ve skilech jsou tak velké že jsem rád že si to můžu osahat už před roskem
btw, pokud vidím na ah něco z d3v za pár korun co je lepší než mám tak to koupím, protože pořádnej upgrade jsem v 2.0 teda zatím nenašel
osobně jsem rád že to vyšlo protože změny ve skilech jsou tak velké že jsem rád že si to můžu osahat už před roskem
btw, pokud vidím na ah něco z d3v za pár korun co je lepší než mám tak to koupím, protože pořádnej upgrade jsem v 2.0 teda zatím nenašel
co je napriklad pro RoS? Ted me stve, ze jsem si nevyexpil 60tky nez zrusili truhlu(jestli teda je zrusena)HELLERcz píše:Třeba já znova udělal postavy na 60, od každého jeden kousek a farmím pomaloučku goldíky .. a když najdu něco, co je pro ROSko, tak si to uschovám do truhly.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
tak doexpím poslední HC 60 a pak budu syslit goldíky a užívat hru
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
hele a kdyz fixli truhlu...tak porad jde nejak hodne rychle expit??
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
v keepech 2 to jde pořád i solo na rychlíka... na ptr sem tam potkal i truhlu ted zatím nikoli
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Kdo chce tak zábavu v patchi najde, rozhodně je tam víc možností než před patchem.
tak v depths 2 to slo vzdy...jde to ted nejak rychleji aspon nebo porad stejny?dawemorraless píše:v keepech 2 to jde pořád i solo na rychlíka... na ptr sem tam potkal i truhlu ted zatím nikoli
Kolik expíte solo v depths 2 či jinde? Já se dostal na 450m bez šutru v hlavě a bez leoricu a hf ringu, ani na folowerovi jsem nic neměl, s tímto by se dalo dostal na 500m+. Zatím jsem nějak moc neexperimentoval, ani jsem nezaregistroval, že by se dostala ven nějaká nová route, protože všichni jeli chestky.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
po patchi sa cítim a bavím ako v Diable....čo sa nedalo povedať vo vanile.
Čau tak já to mám do datadisku docela nabité musím udělat barbara na level 60 což už skoro mám pak se vrhnu na to boostnout postavu tak abych v klídečku na hc zmáknul T1 no a pak už je to jasné musím udělat hellfire ring protože ten se mi při levelování crusadera na level 70 bude moc hodit a navíc půjde u Mirandy vylepšit takže to je plus no a v neposlední řadě bych chtěl udělat nějaké ty gemy hlavně diamanty takže já nevím kam dřív skočit
Asi tak jako Zahadum, konečně mám pocit, že se Diablo někam posunulo, hra je příjemná, jde vidět postup, jsou přítomny praktické vychytávky... Bavím se určitě velmi dobře...
Predy, nejsem si jistý, jestli klíčníci dávají staré klíče na stavbu mašinek, vím jen, že má být v datadisku nový HF ring, klíče budou padat až od 70 lvl a pouze na Tormentu.
Predy, nejsem si jistý, jestli klíčníci dávají staré klíče na stavbu mašinek, vím jen, že má být v datadisku nový HF ring, klíče budou padat až od 70 lvl a pouze na Tormentu.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... klíčníci dropují normálně staré klíče ...
Já si omylem resetoval Quests na main charu. Nejdřív jsem se pěkně vztekal, protože musím projít a odemknout lokace v celým D3!
Co mě ale hooodně zarazilo, že je to zábava
1. expy lezou normálně, protože potvory jsou i tam, kde nebylo lautr nic (třeba na cestách mezi většíma mapama)
2. všude je víc elitek s novejma affixama a vylepšení jsou i bossové a dějové postavy (Magda třeba je úplně jiná postava)
3. byl jsem selffound ve Vanille, takže mě boostuje cca každá druhá až třetí lege
Takž teď mě čeká kompletní projití tří ACTů, co mi zbejvaj a pak - konečně - to vypadá, že nebude ztráta času chodit celý ACTy
Co mě ale hooodně zarazilo, že je to zábava
1. expy lezou normálně, protože potvory jsou i tam, kde nebylo lautr nic (třeba na cestách mezi většíma mapama)
2. všude je víc elitek s novejma affixama a vylepšení jsou i bossové a dějové postavy (Magda třeba je úplně jiná postava)
3. byl jsem selffound ve Vanille, takže mě boostuje cca každá druhá až třetí lege
Takž teď mě čeká kompletní projití tří ACTů, co mi zbejvaj a pak - konečně - to vypadá, že nebude ztráta času chodit celý ACTy
Naposledy upravil(a) DrSma dne 28.02.2014, 12:38 hod., celkem upraveno 1 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
DrSma..jj ja takto idem viackrát celé diablo ) skúšam rovno achievy..skutočne je plno mobov na miestach kde nikdy neboli a všade sú rôzne rare monstrá...hra žije a nikde som si nevšimol hluché miesto...perfektne terza funguje craft a človek ide ide a zrazu tresk a je 60 lvl )) a celý čas sa bavil a o to tu ide súdruhovia RoS to celé uvedie do tretieho stupňa extázy )