Diablo 3 - díl 2. - Postavy

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
BestVeroniqueEU
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Veronique#1131
Diablo 3 - díl 2. - Postavy

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 14.02.2014, 18:56 hod.

Úvod
V minulém díle jsem vám přiblížila můj názor na celou hru. V dnešním díle rozeberu všechny postavy a napíšu na ně svůj názor.

Barbar
Obrázek
První postavou je Barbar, který využívá ke svým kouzlům fury (zuřivost). Je to postava na blízku a proto mě jako jediná moc nezaujala. Pro mě tahle postava byla něco jako mlátička, která mlátí svými kouzly všechny nepřátele. Buď se točíte jak na kolotoči a nebo rozdáváte rány jiným způsobem. Proto mi tahle postava přišla taková nezáživná. Kouzla jako taková mě nebavily absolutně vůbec. Sice jsem přežila dlouho v boji díky velkému life regenu nebo velké rychlosti útoku, ale i přesto mě nebavilo mačkat všechny ty kouzla a zabíjet mobky všemi možnými způsoby. Asi jsem potřebovala nějak větší vzrůšo a víc zábavné kouzla. Tohle mě prostě neoslnilo, i když chápu, že pro kluky je tohle nejoblíbenější postava. Prostě klasika. Barbara jsem dohrála jen kvůli achievementům a už se k němu neplánuji vrátit.

Demon Hunter
Obrázek
Druhou postavou je Demon Hunter, který využívá ke svým kouzlům Hatred a Discipline. Je to postava na dálku a zaujala mě okamžitě, protože už odjakživa mám ráda ranged hrdiny. Všechny kouzla mě bavily víc než u barbara. Strašně se mi líbila možnost odstřelovat všechny z dálky a být tak trošku v bezpečí. Vylepšoval to už jen fakt, že jste mohli uskákat pryč z bojiště a nebo zpět. Tohle spojení mi přišlo velmi skvělé. Navzájem se všechny kouzla doplňovala a já se ani chvíli nenudila. Mohla jsem si skákat bojištěm, pokládat turretky nebo povolat zvíře, které mě bude chránit. Nejzábavnějším kouzlem byl pro mě rapid fire už jen díky tomu, že neubíral tolik Hatredu a dával celkem slušný damage. Když už jsem si myslela, že umřu, vždycky mě něco zachránilo, ať už úskok pryč nebo Shadow Power, který výrazně pomáhal v boji. Pro mě je tahle postava jedna z nejzábavnějších už jen proto, že nestačí jen mačkat klávesy, ale musíte u toho taky trošku přemýšlet a dávat pozor, jak Hatred a Discipline využijete. Tyhle dva zdroje se snadno vyčerpají a vy můžete velmi rychle zemřít.

Monk
Obrázek
Třetí postavou je Monk, který využívá ke svým kouzlům Spirit. Tahle postava je kombinací assassina a válečníka a právě díky tomu vznikla velmi použitelná postava. I když jsou všechny kouzla na blízko, oblíbíte si některé kouzla stejně jako já. Tahle postava mi přišla už od začátku jako vylepšený barbar, řekněme "barbar 2.0". Kouzla mě bavily víc a byly prostě takové záživnější než u barbara. Asi to bude tím, že mě zaujaly hned efekty některých kouzel a proto jsem si velmi oblíbila Wave of Light. Nedokážu vysvětli jak, ale tahle postava mi toho dala vše, co bych od válečníka očekávala a asi je to i důvod proč mě taky více zaujala. Když jsem zabíjela mobky připadala jsem si jak ve filmu Karate Kid, stačilo pár kopnutí a Wave of Light a bylo vymalováno. Hlavně ty Mantry, které velmi pomáhaly v boji přišly vhod. Už jsem neměla pocit, že mačkám jen nudně klávesy jako u barbara, ale že to má i nějaký efekt.

Witch Doctor
Obrázek
Čtvrtou postavou je Witch Doctor, který využívá ke svým kouzlům Manu. Tahle postava mi připadala jako support, který si dokáže udržet taky vzdálenost od mobů a odstřelovat je z dálky a k tomu všemu házet nějaké s*ačky do boje a vyvolávat miniony nebo zvířata. Vůbec mě to nebavilo, nevím proč. Asi jsem se vážně spíš cítila jako nějaký support a ne jako postava s tím největším damagem. Vyvolávání všech těch věcí mě prostě nebavilo, měla jsem pocit, že se spíš koukám na to, co všechno za mě udělají a že se musím držet vzadu, abych přežila. Mě prostě tahle postava přišla velmi divná, už jen tím stylem hraní, který mě už od začátku nebavil. Další postava, kterou jsem hrála jen kvůli achievementům a už se k ní nikdy nevrátím. Je to velká škoda a proto si myslím, že to zaujme jen lidi, kteří se s touhle postavou dokážou sžít a rádi vyvolávají nebo jinak pomáhají v boji. Nemyslím si, že by tahle postava stála za nic, v týmu je velmi užitečná, ale i přesto mě nebavila ze všech postav nejvíc a to je co říct.

Wizard
Obrázek
Poslední postavou Diabla je Wizard, který využívá ke svým kouzlům Arcane Power. Moje nejoblíbenější postava už jen kvůli velkému damage a zábavným kouzlům, které mě vůbec nenudí. Myslím si, že každý hráč si najde to oblíbené na wizardovi a to se mi právě na téhle postavě líbí nejvíc. Líbí se mi ta možnost jet tuhle postavu tolika způsoby. Já si oblíbila tzv. archon typ hraní spojený s diamond skinem. Někdo si zas může oblíbit zmražování nepřátel na co nejnižším cooldownu a zpomalování času a nebo kouzla s "globálním" damagem (např. Meteor) apod. Tahle postava je prostě úžasná, měla jsem pocit, že má snad všechno, co bych v boji mohla chtít. Když jsem se proměnila poprvé do Archona, nečekala jsem, že to bude tak efektivní a bude to tak silné. Okamžitě jsem to začala trapně používat a nedivila se, že tolik hráčů na to tak naráží. Už od dob Wowka si tvořím v každé takové podobné hře jako první mága, abych poznala jaké to bude a myslím si, že v Diablu se to hodně povedlo. Strašně mě to baví, až tak moc, že tuhle postavu dokážu hrát nejdéle ze všech. Zkrátka můj main.

Závěr
Pokud jste došli až sem, máte ode mě zlatého bludišťáka. Doufám, že se vám můj pohled na jednotlivé postavy líbil a rádi si přečtete další díl. Pokud bych měla v tomhle "seriálu" o Diablu skončit, napište to. Beru jakoukoli kritiku. Děkuji všem, kteří si článek přečetli :)
Naposledy upravil(a) BestVeroniqueEU dne 15.02.2014, 00:35 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Re: Diablo 3 - díl 2. - Postavy

Příspěvek od Relic » 14.02.2014, 19:18 hod.

ty kokso ty musis mat ale casu... co si na materskej :) pekneee...

Predy
Doom Knight
BattleTag:Archangel#2213

Příspěvek od Predy » 14.02.2014, 19:24 hod.

Ahoj Verčo cením si tvé snahy a určitě se budu těšit na další pokračování ale nezlob se na mě ale tak zaujatý článek jsem už dlouho neviděl. Z toho článku úplně vyzařuje jak nesnášíš barbara a jak naopak miluješ wizze. Obviňuješ barbara že se točí jako káča ale nevadí ti perma archon u wizze, který jen stojí a drží tlačítko na paprsek. Chápu, že někdo některé postavy vyhledává více ale myslím si že toho za například barba nebo wd máš nahráno celkem málo aby si je mohla soudit wd se přece dá hrát naprosto bez vyvolávání čehokoliv.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 14.02.2014, 19:30 hod.

Navíc monk je do party neocenitelné atd...atd....

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

gulisek
Fallen Shaman

Příspěvek od gulisek » 14.02.2014, 19:37 hod.

dobrý článek,ale každého baví něco jiného. děkuji ti teda za tvuj názor,ale i barbar se dá hrát na dálku a uvidíš že v Rosku i ostatní postavy budou víc zábavnější bude hodně zajímavích buildů díky novým afixum a tak dále :)

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 14.02.2014, 19:53 hod.

best jkj,neumi hrat ani za jeden char,ale moudra rozdava :lol:

tolik blbosti na jednom miste jsem uz dlouho nevidel,snad od dob reptila :wave:

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 14.02.2014, 20:00 hod.

Urážejte někoho jiného. Svoje názory nikomu nenutím. Je to můj pohled toho co mě zaujalo a co ne. Každý si oblíbí styl, který mu sedne a zaujatá rozhodně nejsem, všechny postavy jsem zkusila dostatečně dlouho na to, abych na ně napsala svůj názor....
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 14.02.2014, 20:04 hod.

Je to tvuj nazor, ale vydat tento text chce kuraz. Gratuluji :-)
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 14.02.2014, 20:05 hod.

klidne si pis,ale nerozdavej zavadejici informace,life regen u barbara mam presne 0,poty nepouzivam a studny taktez nepotrebuju,life staci okolo 35-40k a jde to bez problemu,stejne tak to neni typ charu,kterej dava ochranu pro ostatni,to ze ma 1 skill co boostuje resisty nic neznamena a ze pusobi dmg jen z blizka? kdo by to byl rekl,u barbara,navic je to dost mozna jeden z nejrychlejsich characteru

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 14.02.2014, 20:05 hod.

BestVeroniqueEU píše:Za tuhle postavu je celkem obtížné hrát, ale pokud jste měli rádi Bowazona z Diabla 2, budete se cítit jako doma už jen díky větší kontrole než jste měli před tím.
Ani omylem .), kontrola nepřátel v d2 byla nesrovnatelně větší už jen díky tomu jak fungovali herní systémy.
BestVeroniqueEU píše:Beru jakoukoli kritiku
BestVeroniqueEU píše:Urážejte někoho jiného. Svoje názory nikomu nenutím.
No, byla to kritika, kterou špatně nešeš, pochop že když něco napíšeš lidi budou reagovat někdy i hodně negativně.

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 14.02.2014, 20:11 hod.

Spíš chce kuráž mi napsat, že neumím hrát ani za jeden char a že tu píšu nějaký moudra. Napsala jsem někde, že jsou to stroprocentní fakta a že přes to nejede vlak? Nenapsala, je to můj názor a budu si za ním stát. Můžete souhlasit i nesouhlasit, ale urážet mě nemusíte. To je dosti ubohý....
Obrázek

Predy
Doom Knight

Příspěvek od Predy » 14.02.2014, 20:17 hod.

Nemyslím si že tě někdo uráží spíš ty urážíš určitě postavy já bych řekl že by si jim měla dát ještě jednu šanci a jestli tě nebavili hrát zkus jiný build

Zedrak
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Zedrak » 14.02.2014, 20:19 hod.

safra...Javurku, teď jsem chtěl napsat to samý... :green:, tak zaujatej článek jsem fakt dlouho neviděl, to je asi jako kdyby slávista psal o sparťanovi, nebo například pardubák o hradečákovi ale i naopak :)

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 14.02.2014, 20:22 hod.

Dala jsem jim svého času dost, abych si za svým názorem stála i za tím, co jsem napsala. Vůbec mě neuráží, to je vlastně pochvala, že neumím za nikoho hrát. Jako kdyby to byla nějaká soutěž... hraji pro zábavu ne abych si honila ego a pokud nedokážete přenést přes srdce, že jsem urazila vaše oblíbené postavy, je to váš problém, ale když mě kouzla a styl hraní nezaujme, tak mě prostě nezaujme a tak to bylo a vždycky bude. Nikomu to nevnucuji, vám se to klidně může líbít a můžete to vidět jinak. Já ne
Obrázek

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 14.02.2014, 20:29 hod.

Alfajka nesmíš brát tak vážně, nedávno tu prohlašoval, že na hraní D3 není třeba žádný um. ;)

Predy
Doom Knight

Příspěvek od Predy » 14.02.2014, 20:32 hod.

Kdyby jsi dala barbarovi dost času tak by si věděla že třeba ty výhody a nevýhody jsou naprostá kravina kterou ti potvrdí kdokoliv co za barbara něco odehrál za ostatní postavy toho tolik nahráno nemám ale i jako neznalec monka vím že do party je to nejdůležitější postava atd prostě z toho co píšeš je jasně patrný že si kolem těch postav spíš jen tak prošla kolem

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 14.02.2014, 20:35 hod.

Petros píše:Alfajka nesmíš brát tak vážně, nedávno tu prohlašoval, že na hraní D3 není třeba žádný um. ;)
a klidne to napisu znova,nebo snad chces poprit,ze to neni pravda? muzes bejt jakej chces skiller,ale s low gearem proste davat nebudes

BestVeroniqueEU
Wraith

Příspěvek od BestVeroniqueEU » 14.02.2014, 20:36 hod.

Ale plést do toho slavii a spartu je jako srovnávat jabka a hrušky. To je jak kdybych tu psala nemáš rád jabka, ale máš rád hrušky a proto jsi hnd zaujatý, když těm jablkům nedáš více šancí, nezkusíš je jinak apod. Když se mi něco nelíbí a dokážu to vyjádřit veřejně jsem hned zaujatá? :D Tak jo jsem zaujatá, strašně a proto barbara nemám smazaného, fajn... Jo je to naprostá kravina, já zapomněla, že ty jsi hotový znalec Diabla. Takže mi chceš napsat, že Barbar nic nevydrží, že se mu pořád nedoplnují hp, že se nehraje typu hack and slash. Jak mi to chceš jako vyvrátit. Hraji s kámošem barbara už dlouho a on semnou souhlasí. Vždyt nalítne do fightu a vydrží vše, klesají mu hp a hned mu stoupnou. To mi vysvětlíš jak? Kouzlo? Cheat? Celý ten článek je hotový nesmysl, jasně... Zamysli se trošku
Obrázek

Predy
Doom Knight

Příspěvek od Predy » 14.02.2014, 20:39 hod.

Já se s tebou hádat nebudu a sorry že jsem ti něco napsal podobnou chybu už neudělám piš si co chceš každej si o tom udělá obrázek sám

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 14.02.2014, 20:40 hod.

^^

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Zamčeno

Zpět na „Obecně“