Patch 2.3.0
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
Myslím , že důvod je jasný, blizzard se za každou cenu snaží, aby v partě bylo maximálně jedno aktivní WD, hra byla tudíž hratelná a nelagovala :-) ...
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Re: Patch 2.3.0
WTF???Me zabili vlastni fetaci?Nebo snad spatne vidim ?Tenhle pripad by mel byt rozlusten!!!
Dukaz je ten fetish s tim nozem,ktery se mi smeje za zady...
Dukaz je ten fetish s tim nozem,ktery se mi smeje za zady...
je to jedna z možností no, čekám na vyjádření Poldinky, jako druhej WD je hlavní podezřelej
Jo, to bude on!! jenže komu patřil?
Jo, to bude on!! jenže komu patřil?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Co to jako má kuwa bejt ?
Jediný co mě napadá, že to bylo díky reflect DMG, pokud ovšem postava přebírá reflect skrz DMG fetišáků ....
Jediný co mě napadá, že to bylo díky reflect DMG, pokud ovšem postava přebírá reflect skrz DMG fetišáků ....
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
-
- Doom Knight
Ale boha jeho ... válím se tu smíchy v práci u kompu už 5 minut...Setone tímhle jsi mně zlepšil náladu přímo božsky
Střecha je jeden velkej bug a měli by mu dát ban na účet
Ale doufám že s těma lagama něco provedou, Helltooth si chci vyzkoušet, a to nejen sólo, pomalu to dávám dohromady...
Ale doufám že s těma lagama něco provedou, Helltooth si chci vyzkoušet, a to nejen sólo, pomalu to dávám dohromady...
OMG Blizz další exploit no ale výbornej . Je libo všechny pasivky aktivní naráz v jeden čas? proč ne.... Achjoooo, pak má člověk koukat na leaderboard....zbytečně
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
A pak se rozda zase par bananu jak za ten bug s tim BS gobem s*at nejake zebricky...
No buď ban, nebo by je měli vyhodit ze žebříčku....nebo kurv* něco, ale ať něco dělají....
-
- Doom Knight
A záhada vraždícího feťáka taky vyřešena .... moc dobře jsem si všiml, že tě dle textu taky "něco sejmulo" a přitom jsi byl živej včera, Sete :-)
Na žebříčky se nekoukám, hraju pro zábavu a soutěžit o nějaké pozice v D3 mi nepřijde zábavné. Jestli je to ale pravda s těmi pasivkami, tak je to docela silný kafe a měli by s tím něco udělat, bany ale za to dávat nemůžou, chyba je na jejich straně. Daleko více mi ovšem zajímá, jestli něco udělají s těmi lagy, které mám v D3 ve večerních hodinách. Hraju za WD a parkrát jsem se dostal v odezvě až do červených čísel, což už je nehratelný.
No tak to se pleteš. Záměrné využití exploitu a nechtěných mechanik hry je banovatelné, to je ověřená věc!! Ano, je to jejich chyba v prvé řadě, ale taky je to pěkná vychcanost hráčů co to použijou....ban říkám já....Ksinbad píše:..... měli by s tím něco udělat, bany ale za to dávat nemůžou, chyba je na jejich straně.....
A jak jako všechny pasivky? Co to je zase za kravinu... To bych bral no ale zároveň by mě to v tom okamžiku přestalo bavit ta hra...
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
Seton
Tak to jsem nevěděl. Já myslel, že ban může hráč dostat jen když se nabourá do D3 neschváleným programem. Jsem rád, že to vím, i když já bych něco takového stejně nezkoušel, protože bych neměl z takové nefér výhody žádnou radost.
Tak to jsem nevěděl. Já myslel, že ban může hráč dostat jen když se nabourá do D3 neschváleným programem. Jsem rád, že to vím, i když já bych něco takového stejně nezkoušel, protože bych neměl z takové nefér výhody žádnou radost.
@Ksinbad: Asi tak no .
@Gepi: Teoreticky všechny, většina lidí využívající tento exploit má "jen" 4-5 pasivek navíc ty nejdůležitější samozřejmě. Zveřejňovat to tady nebudu, nevím jestli je to proti pravidlům fóra, ale proti mým zásadám určitě . Kdo chce, ten najde i když vlákna o tom se zase hromadně mažou ...jenže to je jako ututlat WaterGate aféru, nevím no
@Gepi: Teoreticky všechny, většina lidí využívající tento exploit má "jen" 4-5 pasivek navíc ty nejdůležitější samozřejmě. Zveřejňovat to tady nebudu, nevím jestli je to proti pravidlům fóra, ale proti mým zásadám určitě . Kdo chce, ten najde i když vlákna o tom se zase hromadně mažou ...jenže to je jako ututlat WaterGate aféru, nevím no
Už sem to našel no... Dobrej fígl... Mě by zajímalo jak na to někdo jako vůbec mohl přijít... :-D
řekl bych, že náhodou, u nějaké pasivky co je dobře vidět(poznat)....
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Setone za toto banovat prostě nemůžou ... Jak já můžu vědět co exploit je a co není ... To, že se pořád objevoval bandit shrine exploit byl nebo nebyl? ... To že padalo milion BS byl , nebo nebyl? ... To se můžeme bavit o tom, že klasickej LpS monk je exploit? Nebo není? A co když za týden bude ?:-)) ... Prostě pokud by začali banovat za svoje chyby, tak ať jsou do nejtmavších míst ... Tzn. v tomto s Tebou teda ( zcela vyjímečně ) nesouhlasím, ať pro mě za mě ty lidi vymažou z ranku ( to by bylo imo adekvátní ), ale ban je hloupost ...
@mdmT:
Jsem rád, že semnou nesouhlasíš jen zcela výjmečně .
Co je a není exploit by měl určit Blizz, obecně je to pro ně zneužívání herní mechaniky tak, že daná věc se nechová podle popisu a ty toho využiješ ve svůj prospěch místo toho abys to nahlásil a držel o tom hubu. Jak to posuzují nevím a stejně nic dělat nebudou, protože Thud a spol se taky nebanuje, prostě na to se*ou...
Zrovna v tomto případě je věc nadmíru jasná, tady už to "exploitovější" být nemůže. Pasivky jsou striktně daná věc, máš aktivní 4+1(amu), pokud zjistíš, že přesně určeným postupem získáš pasivky navíc (počet, pro který ta hra není a nebyla navržena), jedná se o jasně bug přinášející ti výhodu nad hráči , kteří neznají přesný postup této mechaniky, tudíž exploit....
Tak to momentálně vidím já, ale můžu se mýlit, ale to stává zcela výjmečně
edit: vyřazení z ranku je lepší varianta než ban, to máš pravdu
Jsem rád, že semnou nesouhlasíš jen zcela výjmečně .
Co je a není exploit by měl určit Blizz, obecně je to pro ně zneužívání herní mechaniky tak, že daná věc se nechová podle popisu a ty toho využiješ ve svůj prospěch místo toho abys to nahlásil a držel o tom hubu. Jak to posuzují nevím a stejně nic dělat nebudou, protože Thud a spol se taky nebanuje, prostě na to se*ou...
Zrovna v tomto případě je věc nadmíru jasná, tady už to "exploitovější" být nemůže. Pasivky jsou striktně daná věc, máš aktivní 4+1(amu), pokud zjistíš, že přesně určeným postupem získáš pasivky navíc (počet, pro který ta hra není a nebyla navržena), jedná se o jasně bug přinášející ti výhodu nad hráči , kteří neznají přesný postup této mechaniky, tudíž exploit....
Tak to momentálně vidím já, ale můžu se mýlit, ale to stává zcela výjmečně
edit: vyřazení z ranku je lepší varianta než ban, to máš pravdu
sete - uz sme se tu o tom bavili vcera.
mdmt - ano banovat by meli. Za BS gobliny tenkrat taky banovali. Ot je proc.to blizz neresi hnedka kdyz vo tom vi. Tj smutne.
mdmt - ano banovat by meli. Za BS gobliny tenkrat taky banovali. Ot je proc.to blizz neresi hnedka kdyz vo tom vi. Tj smutne.
Buchis je death, ať žije herdek