Zeď nářků
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Holt hledal vodu nikoli na Sahaře, ale doslova v pekle.
Re: Zeď nářků
Ahojte,keď už Blizzard dal do DIII popkultúrny odkaz na golden axe (goblinov) tak by sa tou hrou mohli inšpirovať ešte viac: podobne ako v golden axe, aby bolo možné nakopávať (aspoň z prsteňa) vášho goblina, ten jeho debilný chechot mi už lezie na nervy.
Naposledy upravil(a) Morbid dne 03.09.2014, 13:25 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Zhar the Mad
Tak jsem s věcma co mám testoval jak a proč a nač kombinovat pet WD tak abych se dostal dál a ee. Je to na pikacu teď po změnách ve 2.1 proti ostatním, že abych zase zažil nějakej posun, tak si skáknu na svojí bývalou hlavní postavu a rozjedu zase DH. Jade WD mě po tom farmení goldů s ním už taky leze krkem.
Trosku si fnuknu - chtel jsem vyzkouset novy bonus helmy, ze pridava 70-100% efektu gemu, ktery tam strcim, ale nebyla na ni critical chance (proste jsem ji tam chtel videt), tak jsem myslel, ze tak mega a bude tam.. ho*no, 87M v prdeli, sance tam je (po tolika goldech tam POPRVE padla), gem funguje, jinak k nicemu
Tak jo, už jsem si douuuho nezaplakal .
Daibo "Flying dragon" je další "NOT for YOUR account" legendary??
už mám všechno co jsem po patchi potřeboval (DD,Furnance,full storm set,full sunwuko set,většinu Daibo, VŠECHNY nový helmy na monka......ale toto prostě nepadne a nepadne :/
Daibo "Flying dragon" je další "NOT for YOUR account" legendary??
už mám všechno co jsem po patchi potřeboval (DD,Furnance,full storm set,full sunwuko set,většinu Daibo, VŠECHNY nový helmy na monka......ale toto prostě nepadne a nepadne :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Bombasticka Furnance mi padla druhy den po vydani patche 2.1 - ale ten s*at Rama gift mi proste ne a ne padnout, kua
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
taky si zkusim postezovat, snad si to Kadala do vecera precte
proc mi padaj furt veci do vyr's setu nebo na co mi sou TaT rukavice, kdyz mi kadala neda ani Cinder Coat ani 3 zbyvajici kousky Fire Bird setu (stacil by pro zacatek jeden, klidne chvili budu chodit s 1H, SS i firebird offhand mam) a co Streang of Ears, proc mi sakra furt pada jen belt pro WD, ktery stejne nikdo nenosi?
Abych jen neremcal, dik za novy set Krelm's Buff Belt, ale hod k nemu aspon pouzitelne bracery a ne s bez CC a s % do cold a dik za 2 Ramal Gifty, to pro zatim staci, radej hod pekny SOJ a ani s Furnace nepohrdnu
Ale uz prosim zadne unity, kdyz uz mam ten ring mam 2x a nemam relic pro templare na nesmrtelnost ..
(jo a jde o sezonu, tak ne ze mi to vsechno padne na non season charu )
proc mi padaj furt veci do vyr's setu nebo na co mi sou TaT rukavice, kdyz mi kadala neda ani Cinder Coat ani 3 zbyvajici kousky Fire Bird setu (stacil by pro zacatek jeden, klidne chvili budu chodit s 1H, SS i firebird offhand mam) a co Streang of Ears, proc mi sakra furt pada jen belt pro WD, ktery stejne nikdo nenosi?
Abych jen neremcal, dik za novy set Krelm's Buff Belt, ale hod k nemu aspon pouzitelne bracery a ne s bez CC a s % do cold a dik za 2 Ramal Gifty, to pro zatim staci, radej hod pekny SOJ a ani s Furnace nepohrdnu
Ale uz prosim zadne unity, kdyz uz mam ten ring mam 2x a nemam relic pro templare na nesmrtelnost ..
(jo a jde o sezonu, tak ne ze mi to vsechno padne na non season charu )
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Hele já za 400h+ s WD furt nemám The witching hour a to jsem do Kadaly nasypal asi 60k+ shardů - marně - investovat to jinam, už mám plně vybavený tři jiný postavy
@Tyckin: Nechci malovat certa na zed ale klidne se muze stat se spatnym rolem na WH ze bude horsi nez ten co mas
Naposledy upravil(a) coyd dne 05.09.2014, 07:58 hod., celkem upraveno 1 x.
WH teď lovím taky v sezonní hře .. snad nepůjdu po stopách Tyckina a než sezona skončí, tak jej budu mít na sobě.
Nezda se vam ze snizili pocet rift klicu z bounties? ted vzdycky dostanu 2 + 2 z cache
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Pokud to tak je tak to stejně nevadí při ceně riftu.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
To me to zas vadi protoze jsem od 2.1 dal uz aspon 300 riftu a je to za trest farmit klice kdyz to nikdo uz nechce chodit a kdyz uz tak jen season
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak ale vyfarmis si ring na sety nebo podobnej item potkas goblin vault...m
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Ring uz nepotrebuju a goldu mam taky dost :p mam i gem z vaultu
Naposledy upravil(a) dais dne 05.09.2014, 09:38 hod., celkem upraveno 1 x.
R gift stale nikde....jako uz me to zacina pekne sr...na co mi je kukurina kdyz ten vrtak nikde :/
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
-
- Zhar the Mad
Mám 2 hodí se do buildu na split bounty T5 - T6. Můžu běhat s vyšší toughness (s páskem na armor za goldy) a ještě mi to při sběru goldů boostuje pohyb.dais píše:Ring uz nepotrebuju a goldu mam taky dost :p mam i gem z vaultu
Nestraš laskavě jo O Kukri snad zbytečné mluvit, přitom je to asi jediná věc, to mne má šanci s pet WD posunout výše v GR Snad Blizz s tím gemem na pety něco udělá, padaj tam jako hrušky, zatímco hydry a sentry jsou nerozbitné - to je diskriminacecoyd píše:@Tyckin: Nechci malovat certa na zed ale klidne se muze stat se spatnym rolem na WH ze bude horsi nez ten co mas
Hydry jsou sice nerozbitné, zato řádně rozbité.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔