Otázky a Odpovědi
Ten print se udělal a najdeš ho v dokumentech, ve složce Diablo III.
Re: Technicka otazka ohledne printscreenu
dik za hint , skusim
Re: Dotazy ohladom D3
Jak je to s melee reduction? Uplatňuje se před redukcí z armoru a res, nebo až po nich? Dík
Edit: Ono je to vlastně jedno
Edit: Ono je to vlastně jedno
Jak funguje Chat v D3
Chtel jsem se zeptat, po joinuti do hry vidim cca 90 lidi joinuto na chatu,kdyz se joinu napr jen do wizard chatu je tam 7 lidi..na general chatu je jich 37..nechapu proc vidim jen 90lidi kdyz to hraje nekolik milionu lidi...
Mám takové podezření, zda se ti neobjevují jen recent players, tj. ti se kterými jsi už hrál. Já jsem totiž Normal projel na single a až pak se začal hlásit do Public games. A tehdy přibývali lidi na chatu.
Aha, to samy bude asi i u aukce, koukal jsem ze jde hrat account v EU, jiny v USA a jiny v Asii, tzn jsou 3 regiony pro hru i aukci, stejne tak i pro Chat to bude zrejme podobne, ale i tak me zarazi nizky pocet lidi na kanalech v D3, hraji NighTmare a pocet lidi je stejny jako v Normalu tak nwm, hraju sem tam s kamaradem, tech 90 lidi co vidim neznam, mluvi vsici anglicky, na Freecku wowka bylo lidi hned nekolik tisic, tady jsem z toho D3 chatu v rozpacich haha, nejak tomu nerozumim
Skill přebírá dmg z runy nebo se ty dvě dmg sčítají?
dám příklad: Skill: Vyvolá na 15 sekund mnohohlavou Hydru, která střílí projektily s Fire poškozením za 28%. runa: Venom Hydra - hydra plive na zem kyselinu a všem, kteří se dostanou do jejího dosahu, způsobí Poison poškození za 18%.
Tak Hydra má dmg jenom tech 18%pois nebo 46% celkove?
dám příklad: Skill: Vyvolá na 15 sekund mnohohlavou Hydru, která střílí projektily s Fire poškozením za 28%. runa: Venom Hydra - hydra plive na zem kyselinu a všem, kteří se dostanou do jejího dosahu, způsobí Poison poškození za 18%.
Tak Hydra má dmg jenom tech 18%pois nebo 46% celkove?
vzhledem k tomu ze mas asi i zaple OPTIONS/GAMEPLAY a aktivovano "Show Advadcend ToolTips" ( dle infa co popisujes to zaple mas usuzuji ) tudiz vidis ze Hydra ma v zakladu 28% na vsech typech run, pak uz jen jednotlivou runou zvysis ucinek hydry, napr v tvem pripade dotazu je to 18%, v Lighting rune na hydru je to +34%, toto se ti vzdy scita o tom jsou runy, co by to bylo za runu kdyby jsi mel na hydru stale jen 28% nechci delat chytryho ale je to logicky co bylo driv, teorie nebo praxe
Kolij: Venom Hydra dělá Poison dmg za těch 28% plivancema a pod ní je nějaký Poison pool, v kterém když mobové stojí, tak jim to dělá 18% Weapon dmg za 1s.
Chtěl bych se zeptat jak je to s LOH?? (omluvám se v případě, že už bylo výše zmíněno, ale nechce se mi to procházet) když mám 2 jedno ruční zbraně, ke má jedna 500 LOH a druhá 300 LOH tak dávám každým hitem 800 LOH nebo se to řídí podle toho jakou zbraní sekám? za b) Funguje LOH u skilu jako je třeba Revange (barb). Díky
Střídá se to podle toho, kterou zrovna hituješ. Funguje to i na Revenge a dokonce se to aplikuje i na reflect u runy Crushing Advance u skillu Overpower.
díky za předchozí radu.
Mám jedno dilema: mám barba lvl 60 inferno 2akt a řeším teď vitalitu vs rezist???
S War cry runa invigorate mam 96K HP k tomu pasiv Inspiring Presence mi cini 1600 HP pasiv regen k tomu 560 LOH a 2.7% LS (13500DPS)
Dale pouzivam psiv Tough as Nails a Nerves of Steel
aktiv:
Frenzy Maniac, Leap Iron Impact, Ignore Pain Ignorance is Bliss, Revenge Provocation, Furious Charge Dreadnaugh, War CryInvigorate
Armor 9500
snažím se tankovat 2 DH ale v polovině 2aktu už mám značné problémy, můžete mi poradit jestli mám oželet hp a dps pro víc rezistů (mám cca 100 od každého) a něco změnit nebo pořád navyšovat hp a dps? (na AH už toho moc lepšiho neni co mam) děkuju za případnou odpověď
Mám jedno dilema: mám barba lvl 60 inferno 2akt a řeším teď vitalitu vs rezist???
S War cry runa invigorate mam 96K HP k tomu pasiv Inspiring Presence mi cini 1600 HP pasiv regen k tomu 560 LOH a 2.7% LS (13500DPS)
aktiv:
Frenzy Maniac, Leap Iron Impact, Ignore Pain Ignorance is Bliss, Revenge Provocation, Furious Charge Dreadnaugh, War CryInvigorate
Armor 9500
snažím se tankovat 2 DH ale v polovině 2aktu už mám značné problémy, můžete mi poradit jestli mám oželet hp a dps pro víc rezistů (mám cca 100 od každého) a něco změnit nebo pořád navyšovat hp a dps? (na AH už toho moc lepšiho neni co mam) děkuju za případnou odpověď
Těch resů máš IMO strašně málo. Když zvýšíš resy tak na 500-600 za cenu snížení HP třeba na 60k, tak ti to hodně pomůže. U War cry je tam runa na zvýšení ressistence, ale vyplatí se to až když nějakáý ty resy máš, při 100 je to na nic. Pokud chceš i něco usolovat, tak dmg rozhodně nesnižuj, spíš bych ho zvýšil. Pokud budeš hrát jenom s dvěma DH, tak se na dmg můžeš víceméně vykašlat.
Naposledy upravil(a) kojot dne 02.07.2012, 18:17 hod., celkem upraveno 1 x.
Moc děkuju a k buildu nějaká advice?
Změna kontrolní otázky
Zdravím. Jelikož můj dotaz zmizel tak se ptám ještě jednou. Neví někdo jak se dá na acountu na battlenetu změnit kontrolní otázka?
Dík za každé info.
Dík za každé info.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Včera jsme dojel AII a v podstatě s takovou rezervou, že ho teď v klidu plánuji farmit. Jukni na mé staty (níže odkaz na topic) pro představu s čím jsem to dal. S tvými HP a Armorem Ti musí stači pořešit trochu rezisty a musíš být nesmrtelnýKadlos píše:díky za předchozí radu.
aktiv:
Armor 9500
Tady mám kdyžtak staty se kterýma jsem to dal na pohodu.
viewtopic.php?f=106&p=147310#p147310
Dotaz na ukončení hry.. Když ve hře zvolím ukončení hry, tak se začne odpočítávat 10s, ale zároveň mi dovolí to odkliknout okamžitě.. uniká mi tak smysl toho odpočtu. Nevíte někdo k čemu ten odpočet tedy je?
Ikdyž to odklikneš, tak tvoje postava ve hře těch 10s zůstane, takže může umřít. Když to neodklikneš, tak aspoň vidíš jestli se k tobě něco blíží apod., takže můžeš zakročit. Nejsem si tím úplně jistej, ale myslím že takhle to funguje.
ok, to dává smysl. díky