Otázky a Odpovědi

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332
Re: Technicka otazka ohledne printscreenu

Příspěvek od Nekronaut » 28.06.2012, 07:51 hod.

Ten print se udělal a najdeš ho v dokumentech, ve složce Diablo III.

wortheon
Quill Rat

Re: Technicka otazka ohledne printscreenu

Příspěvek od wortheon » 28.06.2012, 07:58 hod.

dik za hint , skusim

JokerLuk
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Joker#2578

Re: Dotazy ohladom D3

Příspěvek od JokerLuk » 28.06.2012, 16:58 hod.

Jak je to s melee reduction? Uplatňuje se před redukcí z armoru a res, nebo až po nich? Dík
Edit: Ono je to vlastně jedno :D

Fenixor
Quill Rat
BattleTag:SkyFenix#2786

Jak funguje Chat v D3

Příspěvek od Fenixor » 29.06.2012, 12:01 hod.

Chtel jsem se zeptat, po joinuti do hry vidim cca 90 lidi joinuto na chatu,kdyz se joinu napr jen do wizard chatu je tam 7 lidi..na general chatu je jich 37..nechapu proc vidim jen 90lidi kdyz to hraje nekolik milionu lidi...

Fight
Fallen Shaman
BattleTag:Amth#2679

Příspěvek od Fight » 29.06.2012, 13:57 hod.

Mám takové podezření, zda se ti neobjevují jen recent players, tj. ti se kterými jsi už hrál. Já jsem totiž Normal projel na single a až pak se začal hlásit do Public games. A tehdy přibývali lidi na chatu.
Obrázek

Fenixor
Quill Rat

Příspěvek od Fenixor » 01.07.2012, 08:24 hod.

Aha, to samy bude asi i u aukce, koukal jsem ze jde hrat account v EU, jiny v USA a jiny v Asii, tzn jsou 3 regiony pro hru i aukci, stejne tak i pro Chat to bude zrejme podobne, ale i tak me zarazi nizky pocet lidi na kanalech v D3, hraji NighTmare a pocet lidi je stejny jako v Normalu tak nwm, hraju sem tam s kamaradem, tech 90 lidi co vidim neznam, mluvi vsici anglicky, na Freecku wowka bylo lidi hned nekolik tisic, tady jsem z toho D3 chatu v rozpacich haha, nejak tomu nerozumim

kolij
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Kolij#2462

Příspěvek od kolij » 01.07.2012, 10:34 hod.

Skill přebírá dmg z runy nebo se ty dvě dmg sčítají?
dám příklad: Skill: Vyvolá na 15 sekund mnohohlavou Hydru, která střílí projektily s Fire poškozením za 28%. runa: Venom Hydra - hydra plive na zem kyselinu a všem, kteří se dostanou do jejího dosahu, způsobí Poison poškození za 18%.

Tak Hydra má dmg jenom tech 18%pois nebo 46% celkove?

Fenixor
Quill Rat

Příspěvek od Fenixor » 01.07.2012, 11:53 hod.

vzhledem k tomu ze mas asi i zaple OPTIONS/GAMEPLAY a aktivovano "Show Advadcend ToolTips" ( dle infa co popisujes to zaple mas usuzuji ) tudiz vidis ze Hydra ma v zakladu 28% na vsech typech run, pak uz jen jednotlivou runou zvysis ucinek hydry, napr v tvem pripade dotazu je to 18%, v Lighting rune na hydru je to +34%, toto se ti vzdy scita o tom jsou runy, co by to bylo za runu kdyby jsi mel na hydru stale jen 28% :) nechci delat chytryho ale je to logicky :) co bylo driv, teorie nebo praxe :)

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 01.07.2012, 14:28 hod.

Kolij: Venom Hydra dělá Poison dmg za těch 28% plivancema a pod ní je nějaký Poison pool, v kterém když mobové stojí, tak jim to dělá 18% Weapon dmg za 1s.
Obrázek

Kadlos
Quill Rat

Příspěvek od Kadlos » 02.07.2012, 11:05 hod.

Chtěl bych se zeptat jak je to s LOH?? (omluvám se v případě, že už bylo výše zmíněno, ale nechce se mi to procházet) když mám 2 jedno ruční zbraně, ke má jedna 500 LOH a druhá 300 LOH tak dávám každým hitem 800 LOH nebo se to řídí podle toho jakou zbraní sekám? za b) Funguje LOH u skilu jako je třeba Revange (barb). Díky

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 02.07.2012, 11:12 hod.

Střídá se to podle toho, kterou zrovna hituješ. Funguje to i na Revenge a dokonce se to aplikuje i na reflect u runy Crushing Advance u skillu Overpower.
Obrázek

Kadlos
Quill Rat

Příspěvek od Kadlos » 02.07.2012, 17:52 hod.

díky za předchozí radu.
Mám jedno dilema: mám barba lvl 60 inferno 2akt a řeším teď vitalitu vs rezist???
S War cry runa invigorate mam 96K HP k tomu pasiv Inspiring Presence mi cini 1600 HP pasiv regen k tomu 560 LOH a 2.7% LS (13500DPS)
Dale pouzivam psiv Tough as Nails a Nerves of Steel
aktiv:
Frenzy Maniac, Leap Iron Impact, Ignore Pain Ignorance is Bliss, Revenge Provocation, Furious Charge Dreadnaugh, War CryInvigorate
Armor 9500

snažím se tankovat 2 DH ale v polovině 2aktu už mám značné problémy, můžete mi poradit jestli mám oželet hp a dps pro víc rezistů (mám cca 100 od každého) a něco změnit nebo pořád navyšovat hp a dps? (na AH už toho moc lepšiho neni co mam) děkuju za případnou odpověď

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 02.07.2012, 18:09 hod.

Těch resů máš IMO strašně málo. Když zvýšíš resy tak na 500-600 za cenu snížení HP třeba na 60k, tak ti to hodně pomůže. U War cry je tam runa na zvýšení ressistence, ale vyplatí se to až když nějakáý ty resy máš, při 100 je to na nic. Pokud chceš i něco usolovat, tak dmg rozhodně nesnižuj, spíš bych ho zvýšil. Pokud budeš hrát jenom s dvěma DH, tak se na dmg můžeš víceméně vykašlat.
Naposledy upravil(a) kojot dne 02.07.2012, 18:17 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Kadlos
Quill Rat

Příspěvek od Kadlos » 02.07.2012, 18:12 hod.

Moc děkuju a k buildu nějaká advice?

aidenford
Quill Rat

Změna kontrolní otázky

Příspěvek od aidenford » 03.07.2012, 00:18 hod.

Zdravím. Jelikož můj dotaz zmizel tak se ptám ještě jednou. Neví někdo jak se dá na acountu na battlenetu změnit kontrolní otázka?
Dík za každé info.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 03.07.2012, 07:18 hod.

Kadlos píše:díky za předchozí radu.
Mám jedno dilema: mám barba lvl 60 inferno 2akt a řeším teď vitalitu vs rezist???
S War cry runa invigorate mam 96K HP k tomu pasiv Inspiring Presence mi cini 1600 HP pasiv regen k tomu 560 LOH a 2.7% LS (13500DPS)
Dale pouzivam psiv Tough as Nails a Nerves of Steel
aktiv:
Frenzy Maniac, Leap Iron Impact, Ignore Pain Ignorance is Bliss, Revenge Provocation, Furious Charge Dreadnaugh, War CryInvigorate
Armor 9500

snažím se tankovat 2 DH ale v polovině 2aktu už mám značné problémy, můžete mi poradit jestli mám oželet hp a dps pro víc rezistů (mám cca 100 od každého) a něco změnit nebo pořád navyšovat hp a dps? (na AH už toho moc lepšiho neni co mam) děkuju za případnou odpověď
Včera jsme dojel AII a v podstatě s takovou rezervou, že ho teď v klidu plánuji farmit. Jukni na mé staty (níže odkaz na topic) pro představu s čím jsem to dal. S tvými HP a Armorem Ti musí stači pořešit trochu rezisty a musíš být nesmrtelný >:D

Tady mám kdyžtak staty se kterýma jsem to dal na pohodu.
viewtopic.php?f=106&p=147310#p147310
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 03.07.2012, 07:44 hod.

Dotaz na ukončení hry.. Když ve hře zvolím ukončení hry, tak se začne odpočítávat 10s, ale zároveň mi dovolí to odkliknout okamžitě.. uniká mi tak smysl toho odpočtu. Nevíte někdo k čemu ten odpočet tedy je?

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 03.07.2012, 08:10 hod.

Ikdyž to odklikneš, tak tvoje postava ve hře těch 10s zůstane, takže může umřít. Když to neodklikneš, tak aspoň vidíš jestli se k tobě něco blíží apod., takže můžeš zakročit. Nejsem si tím úplně jistej, ale myslím že takhle to funguje.
Obrázek

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 03.07.2012, 08:13 hod.

ok, to dává smysl. díky

Bur
Wraith
BattleTag:Hambi#2904

Aukce

Příspěvek od Bur » 03.07.2012, 20:33 hod.

Ahoj,nevite co je tedka s aukci,když se lognu vypada to ze je vypnuta,jen se ptam jest-li není problém jen u mě.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“