Jaký druh ROS zakoupíte?
- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Ok, takze na vyplatu bude pre-order so super cenou
) - http://www.xgames.sk/?product=383diablo ... tegory=118

Re: Jaký druh ROS zakoupíte?
zajimava cena,asi tam nakoupim taktez,niz uz to nepujde - zajimalo by me,kde berou ty kody takhle levne,pri prepoctu z dolaru to stejne nevychazi
puvodni gamesku jem kupoval viz nize, a stejne to bude i s datadiskem, objednano dneska, cena 869
Neresim jestli to jeste o 50 klesne, v prepocteni toho cenoveho rozdilu na stovky a stovky hodin ktere tomu lidi venuji (ktere by jim vynesly desitky tisic, pokud by je venovaly cemukoliv jinemu) je to IMHO zcela bezpredmetne.... :-)
http://plaaay.cz/pc_games/online_games_ ... -of-souls/
Neresim jestli to jeste o 50 klesne, v prepocteni toho cenoveho rozdilu na stovky a stovky hodin ktere tomu lidi venuji (ktere by jim vynesly desitky tisic, pokud by je venovaly cemukoliv jinemu) je to IMHO zcela bezpredmetne.... :-)
http://plaaay.cz/pc_games/online_games_ ... -of-souls/
Chybí mi tam možnost - počkám 1-2 měsíce, jestli se nebude opakovat situace při vydání D3.
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.
tak uz jsem objednal - mas s tim shopem nejaky zkusenosti? podle heureky je to overenej obchod,ale jistota je jistotatWishmaster píše:Ok, takze na vyplatu bude pre-order so super cenou) - http://www.xgames.sk/?product=383diablo ... tegory=118

skus hadat preco tam taka moznost nie je.. predsa, ktory blazon by na RoS cakal 1-2 mesiace po vydani?easyyy píše:Chybí mi tam možnost - počkám 1-2 měsíce, jestli se nebude opakovat situace při vydání D3.
No, ja nad tým fakt uvažujem. Aj tak sa to nebude dať hrať prvé týždne. A čo také mi ujde?
Patho: Na to muzu reagovat stejně.. jakej blázen by si po zkušenostech s původním D3 koupil RoS v den vydání.
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.
- Swingo
- Fallen Shaman
- BattleTag:Swingo#2161
Tak to je zatím nejlevnější verze jakou jsem našel, ale pouze pro Rusko
17.15 euro dobrá cena 
https://www.g2a.com/diablo-3-reaper-of- ... ATCH&id=32

https://www.g2a.com/diablo-3-reaper-of- ... ATCH&id=32
osobne se startu RoS nebojim, myslim ze Blizz si velmi vyrazne popalil ruce pri startu D3 a za ramecek si to nedaji, troufam si tvrdit ze vse bude zcela bez problemu, uvodni manie kolem D3 je uz davno pryc...
Co nebude bez problemu je nasledny meneni RoS kazdy mesic patchama, kdy z puvodniho konceptu jako vzdy nezustane kamen na kameni, cili hrani v tomto meziobdobi (ca dalsiho min. jednoho roku) bude spis pro zlost nez pro radost, kdyz vam patchem kazdy mesic prekopou velkou cast toho co bylo doted nastaveny...
Co nebude bez problemu je nasledny meneni RoS kazdy mesic patchama, kdy z puvodniho konceptu jako vzdy nezustane kamen na kameni, cili hrani v tomto meziobdobi (ca dalsiho min. jednoho roku) bude spis pro zlost nez pro radost, kdyz vam patchem kazdy mesic prekopou velkou cast toho co bylo doted nastaveny...
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
ja som si dnes predobjednal ROS colektorku na alze sa 61 €, ale pisu ze nepoznaju konecnu cenu takze uvidime.Kazdopadne do 75€ to bude pohoda
Heller mám stejný plán jako ty, takže pokud bys našel někde něco poměrně levnýho tak napiš 

Taky jsem bral jen čistou digital edici, přímo z Battle.net... Napsal bych, že je to záruka hraní v den vydání, ale raději o tom pomlčím... 

Chybí tam možnost, nebudu si kupovat žádnou verzi, zůstanu hrát vanillu protože je krize, a na hry prostě nejsou prachy 

-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
pavlas píše:Taky jsem bral jen čistou digital edici, přímo z Battle.net... Napsal bych, že je to záruka hraní v den vydání, ale raději o tom pomlčím...

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Já se logl dvě hodky po spuštění.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
RoS si kupovat nebudu 
S každým patchem je ta hra horší (dle mého názoru - hráče a experimentátora, co si zahraje tak hodinu týdně, a ve hře hledá výzvy a obtížnost... vlastně jsem na D3 pořádně nesáhl už něco přes rok, ale novinky sleduju...)
btw co je pravdy na tom, že po vydání RoS si už vanillu nezahraju? (nebo rok po vydání...)

S každým patchem je ta hra horší (dle mého názoru - hráče a experimentátora, co si zahraje tak hodinu týdně, a ve hře hledá výzvy a obtížnost... vlastně jsem na D3 pořádně nesáhl už něco přes rok, ale novinky sleduju...)
btw co je pravdy na tom, že po vydání RoS si už vanillu nezahraju? (nebo rok po vydání...)
Panove mam dotaz a nikde jsem na nej nenasel jednoznacnou odpoved. Tak se zeptam v tomhle vlakne.
D3 jsem zatim nehral a planuji si ho koupit. Ma smysl si ted kupovat a zacinat hrat D3? Nebo se mi vyplati pockat rovnou na datadisk?
Predpokladam, ze datadisk za 900 mi bude bez zakladni hry k nicemu ze?
D3 jsem zatim nehral a planuji si ho koupit. Ma smysl si ted kupovat a zacinat hrat D3? Nebo se mi vyplati pockat rovnou na datadisk?
Predpokladam, ze datadisk za 900 mi bude bez zakladni hry k nicemu ze?