Patch 1.0.5 líbí/nelíbí anketa + dojmy

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět

Hlasování: Jak vy hodnotíte nový patch ?

Líbí
106
74%
Nelíbí
10
7%
Ujde
27
19%

Celkem hlasů: 143

Swen_von_Walhallion
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Swen #2595
Re: Patch 1.0.5 líbí/nelíbí anketa + dojmy

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 18.10.2012, 11:31 hod.

LoH s pomalou zbrani prave ani moc nepomuze na druhou stranu mom hodne slusnej HP regen a tech 20% DR vs elite co mam z eqvipuje taky znat, problem je ze to je dmg kterymu se nevyhnu vsehny molteny des arcane frozen sou veci kterym se muzu vyhnout ted kdyz mi sejmuly armor jak z STI tak z enchantky a navic sbraly tu moznost tak to fakt cejtim uz pred patchem to bylo neprijemny . A davat city s monkem za 300k je easy sezen si poradnou 2h se socketem dex a tak 170-180CD + a de to samo kdyz to spravne nacasuju tak neni problem dat se SSS nejakych 7x 600-700k hit :-D jeste ze na nej ten reflect nema vliv pac bych se IKckoval sam :-D
Obrázek

pett.1
Quill Rat

Příspěvek od pett.1 » 18.10.2012, 13:30 hod.

Může mi prosím někdo poradit
Po instalaci patche 1.0.5 nejde spustit naskočí mi tam bílá tabulka
The application encountered an unexpected error
to help us identify the problem please describe what you were doing whwn the error occured
Please use the report ID belouw when communicating with Blizzard about this issue

Fatboy_Slim
Fallen Shaman
BattleTag:FatboySlim#2129

Příspěvek od Fatboy_Slim » 18.10.2012, 13:43 hod.

Jde nějak uzavřít místnost aby mi tam nechodili přátelé?

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 18.10.2012, 13:47 hod.

Jde - mysli v menu nastaveni a gameplay je neco jako uzavrit mistnost aby se nikdo nemohl pripojit a pak lidi pozves pres invite a sam se tam nikdo nedostane. Ale jak se to presne jmenuje nevim..

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 18.10.2012, 13:53 hod.

Allow quick join je to v Social menu.

Fatboy_Slim
Fallen Shaman
BattleTag:FatboySlim#2129

Příspěvek od Fatboy_Slim » 18.10.2012, 13:55 hod.

moc díky za info :-D

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 18.10.2012, 15:09 hod.

Abych se priznal, tak mi mnohem zajimavejsi prijdou ty reakce na patch, a po patchi, a deni a humbuk kolem nej, a oziveni komunity nez samotna hra >:D
Brzy se taky na to vrhnu, o Vanocich bude cas ;)

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 18.10.2012, 16:13 hod.

MP dává zábavu na hodně dlouho, jen mi se*e, že při každém patchi dojde k takovému zemětřesení ohledně cen itemů, resp. k jejich leckdy až totálnímu znehodnocení! Koupíte ring za 50M a za týden je pomalu zadarmo :OXO A název inferno je bez navolení monster power již opravdu značně zavádějící, předchozí tři obtížnosti jsou tu do počtu a z inferna v základu se stala fraška - chtělo by to přejmenovat na tutorial (normal), very easy (nightmare), easy (hell) a normal (inferno bez MP) :D Každopádně s 110-125k wizardem dávám sólo MP3, v partě MP4-5, podle kvality party, takže je ještě dlouho co vylepšovat ;)

Jo a s MP už se mi zdá, že prakticky vymizel rozdíl v obtížnosti mezi jednotlivými akty - původní inferno akt1 a akt3 byl pekelnej rozdíl, zato teď jsem při MP3 na aktu3 i aktu1 měl prakticky stejné pocity co se týče zabíjení a umírání :) Takže rozhodně neplatí, že MP2-3 se rovná původní verzi inferna, to platí tak možná v aktu3, ale akt1 je na MP3 fakt brutálně těžší než v původním infernu, jsou tam prakticky stejně odolné a nebezpečné potvory jako v jiných aktech, včetně elit. Ostatně to i Blizz chtěl - aby si každý mohl farmit kde se mu více líbí a přitom o nic nepřicházel - drop všude prakticky stejný, náročnost též napříč všemi akty, rozdíly minimální.

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 18.10.2012, 16:58 hod.

Nelibi, neni tam log-in as invisible
Tak si este pockam nejaky ten polrok.

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 18.10.2012, 18:32 hod.

Chodit farm runy s MP vetsi nez 3 je uplna zbytecnost.. Stale plati ze nejefektivnejsi je MP1 ale pro koho uz je to spise nuda a efektivita ho az tolik nebere tak samozrejme muze vyse :) ja osobne MP3 a vyse ani omylem ikdybych mel 200K dps
Jen bych povolil moznsot si suroviny a klice alespon v parte prehazovat.. Mam 2x stejnou surovinu a 3x stejny klic a nic jineho coz je docela na... :ble:
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Wishmaster
Gorebelly
BattleTag:Nemo#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wishmaster » 18.10.2012, 18:35 hod.

Expite si niekto novu postavu? Ja beham s warrom, momentalne 30lvl normal mp 10 a to niesom este ani pri siegebreakerovi :))

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 18.10.2012, 18:39 hod.

coyd - kdyz pojedes vyssi MP budes mit vetsi sanci, ze ti budou padat klice i suroviny na ring ;) Precejen porad je rozdil MP1 - 10% sance a treba MP6 s 60%, ale chapu, ze u nizkeho MP to ma clovek jednodussi, jen tech runu udela nekolikrat tolik, coz vim, ze by me hodne rychle preslo. Parkrac jsem sel MP1 a nepadalo to prakticky vubec, parkrat MP5-8 a padalo to vyrazne lepe a jednou MP10 a padlo to se slibovanou 100% jistotou ;)

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 18.10.2012, 18:47 hod.

@spiderer na klice a suroviny chodim mp5 bavim se o farmeni itemu ne surovin..
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

head
Quill Rat

Příspěvek od head » 18.10.2012, 23:44 hod.

Nekolik mesicu sem nehral a drop mi pipada stejnej.
Ani jedna pouzitelna vec nebo naka, ktera by se dala prodat aspon za 10tisic.Samy s*it.
hral sem s Mp5 act1 nekolik hodin.

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 19.10.2012, 00:18 hod.

a kolik mas mf ? mne zacaly legendarky padat az kolem 300mf s valorem do te doby to taky byla bida a divil jsem se kde to vsichni berou. Ted mam asi 410mf pri mp3 a pada to asi 5x vic nez pred patchem a stejne to vypada i na streamech co sleduju
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 19.10.2012, 00:46 hod.

Ja mam zakladni MF asi 20% + 110% z paragonu + 75% ze stacku a kdyz si dam MP7 tak je to dalsich cca 200% nebo kolik, cili standardne chodim s 330-400% a to nemam na gearu krome kalhot nic a pada to taky pekne jen co je pravda :D

Ale prijde mi ze po patchi to pada skoro vsem i na MP1 (i me par lege na MP1-4 spadlo), ale nekomu to holt asi nepadne i kdyby mel MF 600%, ale pak se to muze obratit a jeden den jich dropnes 5-10..

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 19.10.2012, 00:50 hod.

Spiderer dneska jsi ro nejak flakal nevidel jsem te ve hre, mrkni na profil jaka me dropla helma na Barba, snad se neurazis.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

head
Quill Rat

Příspěvek od head » 19.10.2012, 01:20 hod.

coyd píše:a kolik mas mf ? mne zacaly legendarky padat az kolem 300mf s valorem do te doby to taky byla bida a divil jsem se kde to vsichni berou. Ted mam asi 410mf pri mp3 a pada to asi 5x vic nez pred patchem a stejne to vypada i na streamech co sleduju
Paragon level3 a nic z itemu.
kolem 230 magic find s mp5 a 5stacku valoru.

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 19.10.2012, 02:33 hod.

Za mě vynikající. Plně jsem využil zvýšeného dropu puštěného blizzem vždy po aplikaci patche a dropnul 8 legendárek a 1 setovku. Setovka a jedna legenda s dobrým rollem, prodáno za 160m, za což jsem si pořídil IK boty, IK pásek, amulet, ring a nejvyšší zelené gemy do zbraní. Mému stylu hraní nejlépe vyhovuje MP5, pěkně při tom přibývá paragon, drop je častý a rychlost farmy díky tomu, že neustále neslyším "need fury" skoro stejná, jako před patchem. Za mě jen pozitivní hodnocení.
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 19.10.2012, 05:57 hod.

Určitě líbí.
Změny fajné, farmení klíčů taky tak (podívat se nejen do A3 a takové to využití včech aktů je dobré), zakládání Infernal Machine je taky dobré a zábava.
Drobné změny jsem přijal taky pozitivně.
A změny týkající se Barbara (mě se dotknulo jen War Cry) se přežít dají. Takže thumbs up
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“