Patch 1.0.4.
Já myslím, že dohealování je dobré. Nebo bys chtěl i u Diabla, že bys zemřel a dodělal ho na podesáté'? Jediné, co mě naštvalo, tak jsem ani nezemřel, jen jsem chvíli utíkal elitkám a když jsem chtěl pokračovat v boji, tak už byly full.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Re: Patch 1.0.4.
1. dohealovanie je absolutna blbost. naco? nech sa healuje ale normalne a nie pomaly a potom skokom. dobre ze to zrusia. Uz to ze boje s act bossmi su oproti diable 2 nulove (teraz su konzolove).
2. mozu inak uplne zrusit truhlice, kamene, sudy a podobne. z toho uz nic nepada, ked to nerfli. Nechapem preco to aspon neobmedzili na NV, ked uz MF vypustili
3. Dufam, ze legendary items nebudu top items, pretoze to je koniec farmeniu. Do mesiaca bude kazdy v top geare.
4. No a konecne idu zdvihnut drop magic predmetov z obycajnych mobov, pretoze z nich fakt nic nepada okrem zlata.
2. mozu inak uplne zrusit truhlice, kamene, sudy a podobne. z toho uz nic nepada, ked to nerfli. Nechapem preco to aspon neobmedzili na NV, ked uz MF vypustili
3. Dufam, ze legendary items nebudu top items, pretoze to je koniec farmeniu. Do mesiaca bude kazdy v top geare.
4. No a konecne idu zdvihnut drop magic predmetov z obycajnych mobov, pretoze z nich fakt nic nepada okrem zlata.
Já doufám, že ano. V porovnání s rare padají asi jako jackpot sportky a navíc stejně záleží na rollu. To že posílí legendárky přece neznamená, že každá spadnutá legendárka bude mít super roll...ReptileSVK píše: 3. Dufam, ze legendary items nebudu top items, pretoze to je koniec farmeniu. Do mesiaca bude kazdy v top geare.
Co to placas ? Ja sem napsal jasne proc a co me vadi.Tak nevim co tady pises nesmysly o Diablovi.Nemichej prosimte jabka z hruskama!!Houp píše:Já myslím, že dohealování je dobré. Nebo bys chtěl i u Diabla, že bys zemřel a dodělal ho na podesáté'? Jediné, co mě naštvalo, tak jsem ani nezemřel, jen jsem chvíli utíkal elitkám a když jsem chtěl pokračovat v boji, tak už byly full.
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Najlepšie si bude počkať na prax. Ono niektoré veci vyzerajú inak na papieri a inak v praxi. Zase len vodu mútite.
Minimalne si jde od nerfu elitek slibovat, ze nebude treba mnohe obihat, protoze pujdou utahat, kdy posileni vydrze normalu zase muze komplikovat boj, kdyz toho clovek natahne prilis.
Napriklad predstava pavouci sluje s posilenyma pavoukama me s wizzem dohani k sedinam.
Napriklad predstava pavouci sluje s posilenyma pavoukama me s wizzem dohani k sedinam.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
TristanTzara: Zase bezduchý hate, ale co se taky dá od "člověka" jako ty čekat...
A zase žádná reakce, co?:-D. Musiš se více snažit ))
A zase žádná reakce, co?:-D. Musiš se více snažit ))
S těmi legendárkami tak zas horký nebude přibudou sice nějaký nový, ale ty starý zůstanou ale šance na drop se nezvýší, dát některým legendárkám lepší vlastnosti je potřeba to měli udělat už na začátku.Nekronaut píše:Já doufám, že ano. V porovnání s rare padají asi jako jackpot sportky a navíc stejně záleží na rollu. To že posílí legendárky přece neznamená, že každá spadnutá legendárka bude mít super roll...ReptileSVK píše: 3. Dufam, ze legendary items nebudu top items, pretoze to je koniec farmeniu. Do mesiaca bude kazdy v top geare.
´Reve: Ty to nechápeš. I když hraješ SC, tak nemáš procházet hrou tím, že se prochcípáš. Ty se taky po smrti doplníš na full, tak proč by neměly elitky? Buď to dáš na jeden život, nebo je oběhni. Přijde mi to tak mnohem smysluplnější. Je to u act bossů, mělo by to být i u elitek. (to je můj názor, nenutím Ti ho)
Vsak ja tobe taky nic nenutim..a asi si necetl poradne co sem psal...me vadi to ze v tom dohealovani neni zadnej smysl..jednou jo..jendouo ne...atd...a kdyz ty do toho jeste zamichas kravinu s Diablem..tak se nediv, ze na to pak reaguju
no na tom doplnani mi vadilo v prvom rade to ze to bolo "random"... niekedy sa im to doplnilo, niekedy nie a nemalo to ziadnu logiku.... tiez som proti tomu aby sa clovek "prechcipal" cez elity, tie zvysene ceny oprav to niejak neriesili... ale dalo by sa to mozno riesit nejakym capom na hp, ze napr pokial dostanete moba pod X% hp, uz sa nedolieci ked umrete... v opacnom pripade nech ide na full
Reve : v pohodě. První reakce nebyla vůbec na tebe. Byl to názor k patchi na připravovaný patch. Ale jinak moje zkušenost je taková, že se dohealují pokud je hráč po určitou dobu mimo jejich dosah. Nikdy se mi nestalo, aby se mi dohealovali, když jsem měl checkpoint přímo u elitek.
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Já jsem zvědavej, jaká bude šance na drop top legendárek. Doufám, že o hodně menší, než na současné legendárky. Tak jako v D2. Třeba Sting of ears padal furt. Ale takovej Death fantom? Ten jsem nenašel nikdy. Protože jinak toho bude plná aukce a nebude to tak vzácný. Jinak to dohealování Je podle mě škoda zrušit. Nebo jinak...To postupné pomalé healování bych nechal. Ale ne ten skok na úplne dohealování.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Drop legendarok nezmenia, bude rovnaky a to, ze ti padlo z jednej legendarky viac kusov a z inej ziadna je proste random drop. Rovnako to fungovalo aj v Diablo II, kde som nasiel snad 4 Shaka a nikdy som nevidel padnut Stormshield.casperdeluxe píše:Já jsem zvědavej, jaká bude šance na drop top legendárek. Doufám, že o hodně menší, než na současné legendárky. Tak jako v D2. Třeba Sting of ears padal furt. Ale takovej Death fantom? Ten jsem nenašel nikdy. Protože jinak toho bude plná aukce a nebude to tak vzácný. Jinak to dohealování Je podle mě škoda zrušit. Nebo jinak...To postupné pomalé healování bych nechal. Ale ne ten skok na úplne dohealování.
V D III mi Stormshieldy padli uz 3 no urcite mi nepopadali este vsetky ilvl 61-62 legendarky
Cim sa legendarky lisia je roll.... cize ti moze padnut aj 10 kusov z jednej, no pokial nema ani 1 perfect roll, su k nicomu
no championi ani moc ne, ale hlavne u RARE me prijde, ze se nekdy dohealujou aji kdyz se objevim skoro u nich...Houp píše:Reve : v pohodě. První reakce nebyla vůbec na tebe. Byl to názor k patchi na připravovaný patch. Ale jinak moje zkušenost je taková, že se dohealují pokud je hráč po určitou dobu mimo jejich dosah. Nikdy se mi nestalo, aby se mi dohealovali, když jsem měl checkpoint přímo u elitek.
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
Super je ten magic find a gold ze kazdy sam za sebe a samozrejme se tesim na lepsi legendarky a drop ale zbytek bych nechal... Cooperace bude fatk zazivna kdyz kazdej bude mit cca 30-40t na dmg a budou kosit elitu... Budou padat jak svestky bude to nuda... To nacitany zdraví mi prislo logicky kdyz je vic hracu co do nich smazí... Akorat meli v nizsich obtiznostech zmirnit elity ale inferno bych ponechal jaky je....
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
http://us.battle.net/d3/en/blog/6923457/
Tesim se, mozna zase po dlouhe dobe na chvili sednu k Diablu
Tesim se, mozna zase po dlouhe dobe na chvili sednu k Diablu
ale jo, legendarky a vystroj obecne at zlepsi, ale hru at udelaji jeste tezsi, porad je to prece inferno, ktere by mel davat jen clovek s top gearem, nebo mistr skilu, ale ne kdejaky jouda z cimelic. pokud nemam na inferno, zustavam na helu, tak to ma byt.
No kurňa snad konečně svítá na lepší časy. Nejvíc se mi líbí, že dají smysl elemental dmg a zvednou lvl na 63. Taky speciálky typu Goldskin jsou zpestřením hry. O 2H zbraních ani nemluvě. Už aby to bylo!!!