68K DPS a ARM 10k a to nemas buffnute, jo? To si myslim, ze je teda po buffuplechi píše:Mě to vykoplo jako 7. monka v Evropě ve velikosti Armoru. A je pravda, že kdybych se nabuffoval, tak bych byl i v první desítce DPS mezi monkama. Takže by ty hodnoty v profilu mohli poladit :-)
Outdated
- Abbottaker1
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Re: Profily - pochlubte se odkazem na ten Váš :-) Všichni! =
Tyto hodnoty jsou už částečně buffnuté, ale např. DPS nabuffuju u 1H+štít monka na hodnotu v inventory okolo 120k. Navíc další buffy nejsou v inventory vidět (např. zvýšení DPS primárním skillem 140%, nebo Mantra of Conviction). ARMOR můžu buffnout na 14k a hned jsem 3. monk na světě ;-)Abbottaker1 píše:68K DPS a ARM 10k a to nemas buffnute, jo? To si myslim, ze je teda po buffuplechi píše:Mě to vykoplo jako 7. monka v Evropě ve velikosti Armoru. A je pravda, že kdybych se nabuffoval, tak bych byl i v první desítce DPS mezi monkama. Takže by ty hodnoty v profilu mohli poladit :-)
Proto se mi ty údaje v profilech zdají ne moc dobře udělaný. Tam by měly být "surový" hodnoty. Dneska to je honička "kdo nabuffuje víc a stihne včas vypadnout ze hry". A hlavně je to nepřehledný.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kalo ... ro/2485649
- muj barbar s kterym zatim nedavam a.II inferna, asi budu muset zbabele vzit do ruky misto jednoho kladiva blbej stit, nemaje 50 mega na zasadne lepsi equip. Inflace na AH je uz jak v Zimbabwe, doufam ze to inzenyri z NDR vyresi jako vzdy tim nejlepsim moznym zpusobem = pridaji dalsich 6 nul....
- muj barbar s kterym zatim nedavam a.II inferna, asi budu muset zbabele vzit do ruky misto jednoho kladiva blbej stit, nemaje 50 mega na zasadne lepsi equip. Inflace na AH je uz jak v Zimbabwe, doufam ze to inzenyri z NDR vyresi jako vzdy tim nejlepsim moznym zpusobem = pridaji dalsich 6 nul....
@ plechi - nj je to nedodělané jako spousta věcí ...
@ Lucifer - ten eq máš divně poskládaný ... na zbrani máš crit dmg, ale nemáš nikde crit chance ...tudíž se to jaksi míjí účinkem.
Imo když si navýšíš all rez/life a přidáš nějaký Loh tak to musíš dávat s prstem v nose. Možná vyměnit nějaký skill... mrkni barb sekci.
50m určitě není potřeba ..stačí chvíli prohledávat aukci a dají se koupit super kousky (pokud nekupuješ předražené krámy ...).
@ Lucifer - ten eq máš divně poskládaný ... na zbrani máš crit dmg, ale nemáš nikde crit chance ...tudíž se to jaksi míjí účinkem.
Imo když si navýšíš all rez/life a přidáš nějaký Loh tak to musíš dávat s prstem v nose. Možná vyměnit nějaký skill... mrkni barb sekci.
50m určitě není potřeba ..stačí chvíli prohledávat aukci a dají se koupit super kousky (pokud nekupuješ předražené krámy ...).
s + crit. chance prave leti cena hned na nekolikanasobky, resisty - potreboval bych treba lepsi prsteny ale ty jsou vseobecne nenormalne predrazene. Crit. chance mam celkove 23% tusim. Skily by mi vcelku vyhovovaly, jen premyslim ze vymenim za neco Berserker rage pasivku.
- Lucifer - ten crit chance jsem bral jen na itemech. Barbara jsem hrál jen chvilku, ale určitě bych si sehnal něco s LOH.
40-50 all rez 200loh ring je za babku a v přežití pomůže.
40-50 all rez 200loh ring je za babku a v přežití pomůže.
- Abbottaker1
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Tak to teda cumimplechi píše:Tyto hodnoty jsou už částečně buffnuté, ale např. DPS nabuffuju u 1H+štít monka na hodnotu v inventory okolo 120k. Navíc další buffy nejsou v inventory vidět (např. zvýšení DPS primárním skillem 140%, nebo Mantra of Conviction). ARMOR můžu buffnout na 14k a hned jsem 3. monk na světě ;-)Abbottaker1 píše:68K DPS a ARM 10k a to nemas buffnute, jo? To si myslim, ze je teda po buffuplechi píše:Mě to vykoplo jako 7. monka v Evropě ve velikosti Armoru. A je pravda, že kdybych se nabuffoval, tak bych byl i v první desítce DPS mezi monkama. Takže by ty hodnoty v profilu mohli poladit :-)
Proto se mi ty údaje v profilech zdají ne moc dobře udělaný. Tam by měly být "surový" hodnoty. Dneska to je honička "kdo nabuffuje víc a stihne včas vypadnout ze hry". A hlavně je to nepřehledný.
Hele co bych mel udelat, abych zvedl armor a dps jako ty, kdyz kouknes na muj profil?
Hodnoty mam ciste raw bez buffu a enchantress...
-
- Quill Rat
- BattleTag:Chrysaliss#2606
Potřeboval bych poradit co mám špatně. S tímhle barbem farmím I.akt inferna, ale ve II.aktu mě každá druhá skupina elitek zmastí.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/rage ... ro/1061049
http://eu.battle.net/d3/en/profile/rage ... ro/1061049
Armor buffneš pomocí Enchanters (15%) + Hard Target (20%) + Keen Eye (50%) + Seize the Initiative (100% DEX).Abbottaker1 píše: Tak to teda cumim
Hele co bych mel udelat, abych zvedl armor a dps jako ty, kdyz kouknes na muj profil?
Hodnoty mam ciste raw bez buffu a enchantress...
DPS - Blazing Wrath (15%) + Faith in the Light (30%) + Foresight (18%) + Blazing Fists (15%) + Combination Strike (16%) + Transgression (8%) + Forbidden Palace (10%) + Scoundrel (3% CRIT) ...
Buffnout u portu a pak rychle do města a leave game.
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
- Abbottaker1
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Nj, diky, ale vis, co o to mi neslo, spis by me zajimaly tvoje "raw" hodnoty.
Nepotrebuju mit hodnoty, abych honil triko, ale abych je pouzil ve hre ;-)
U sveho profilu se mi zda, ze mam v podstate stejne staty, az na to, ze mas vetsi Dex, cca o 100.
Tak kolik to tedy je? Popr, co muzu zlepsit, kdyz kouknes na muj profil, jestli mas chvili casu ;-)
U sveho profilu se mi zda, ze mam v podstate stejne staty, az na to, ze mas vetsi Dex, cca o 100.
Tak kolik to tedy je? Popr, co muzu zlepsit, kdyz kouknes na muj profil, jestli mas chvili casu ;-)
Tak podle mýho posledního postu si RAW hodnoty lehce dopočítáš:Abbottaker1 píše:Nj, diky, ale vis, co o to mi neslo, spis by me zajimaly tvoje "raw" hodnoty.
FULL BUFF ARMOR 14476 => RAW ARMOR = 14476/(1+0,15+0,2+0,5) - DEX = 5725 RAW ARMOR
DPS si spočítáš stejně, akorát výše vypsané buffy nejsou aditivní, ale multiplikativní:
FULL BUFF DPS 120k => RAW DPS = 120000 /(1,15*1,3*1,18*1,15*1,16*1,08*1,1) - 3% CRIT = cca 40k RAW DPS
Ty buffnutý hodnoty jsem psal jako příklad, kam se lze dostat a jako ukázku toho, co za nesmysly ty číslíčka v profilech vlastně ukazují. Takže se toho nechytej a hlavně používej hlavu.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Plechi-2633/
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
- Abbottaker1
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
No ja ti rozumim, a buffnutych hodnot se nechytam, taky umim vyhnat u svyho barba dps k 45k , dat WotB insanity a leavnout pri 100k+dps
...jen me zajimalo, pri 1h+board, jak ses dostal k 40k dps oproti mym 30k, a vidim, ze je to: 200DEX +, 14 IAS+ a na ringu 22+ damage oproti mne....
Hledam jak jeste vyhnat raw dps u mne, vis
...jen me zajimalo, pri 1h+board, jak ses dostal k 40k dps oproti mym 30k, a vidim, ze je to: 200DEX +, 14 IAS+ a na ringu 22+ damage oproti mne....
vse raw, bez jakehokoliv buffu
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fuxi ... ro/5229528
a je to presne jak rika abotracker1, neni treba honit tricka a bafovat, kdyz pri farmeni 3. a 4. actu stejne chcipate
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fuxi ... ro/5229528
a je to presne jak rika abotracker1, neni treba honit tricka a bafovat, kdyz pri farmeni 3. a 4. actu stejne chcipate
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Michal86-2598/
S wizardem umiram ve tretim aktu na inf.
HC monk na zacatku Hellu 51.lvl
S wizardem umiram ve tretim aktu na inf.
HC monk na zacatku Hellu 51.lvl
Wizard (400+)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mich ... ro/7732322
JJ, je to zhruba tak. Jinak pro představu ... MONK (1h+board) s 30k DPS jde s prstem v nose za směšný peníz z AH, 40-50k s trochou snahy za větší peníz z AH, 60-70k je reálný maximum, nad 80k je to teoretický maximum :-) I když hranice se stále posouvají a za půl roku bude třeba 60k dosažitelný mnohem líp, protože ten úplný top je nad 120k a to neuvažuju legendárky.Abbottaker1 píše:No ja ti rozumim, a buffnutych hodnot se nechytam, taky umim vyhnat u svyho barba dps k 45k , dat WotB insanity a leavnout pri 100k+dps
Náhodou mně se farmí 3A velice dobře bez chcípání :-)Fuxicek píše:a je to presne jak rika abotracker1, neni treba honit tricka a bafovat, kdyz pri farmeni 3. a 4. actu stejne chcipate
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile