2) Jistě, protože je to normal. A neříkal jsi, že jsi WoWko hrál půl roku? Tam checkpointy nejsou.
3) Máš pořád dva - lepší předměty a content (inferno). Jestli to nevidíš, tak se na to Inferno nejdřív dostaň a uvidíš.
4) Já zaslepenec nejsem. Spíš naopak, vidím v D3 mnohem více chyb než mnozí místní hateři, ale nepotřebuji je sdělovat někomu dalšímu a pitvání se v těch negativech by mi zkazilo požitek ze hry, takže to radši nechávám být.
Tak na tohle jsme čekali ?
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Re: Tak na tohle jsme čekali ?
Čekal jsem že na to upozorníš, ale nemusíš to brát doslova. Když jsi ve WoW zemřel, stačilo se vše respawnovat a boss doplnit zdraví. alespoń tak si to pamatuji. Hrál jsem WoW hned jak vyšlo.Garn píše:2) Jistě, protože je to normal. A neříkal jsi, že jsi WoWko hrál půl roku? Tam checkpointy nejsou.
Pro mě je zkrátka progress charakteru základ. Jistě bude Inferno výzva, ale pro SC je to spíše takové zdlouhavé procházení, na HC to bude jistě masakr.Garn píše:3) Máš pořád dva - lepší předměty a content (inferno). Jestli to nevidíš, tak se na to Inferno nejdřív dostaň a uvidíš.
Tvůj přednes se ale tak nezdá. Jsem zatím jen na začátku, hra se teprve rozjíždí, ale rád diskutuji o tom, jaký pohled na to mám. Ještě před vydáním se opovrhoval způsobem skillů a teď se mi to moc líbí, i když je to vykoupeno za automatický postup. Mám zkrátka dojem, že jediné o co jde je hru dohrát na Inferno a veškeré předměty pak házet na RMAH. Ale jak říkám, hra mě baví, vše má své pro a proti a pokud to není impotence jako WoW, dá se to v klidu hrát. Jen mi přijde ta kompenzace progressu nešťastná, ale třeba to ani nepostřehnu, až budu na 60.Garn píše:4) Já zaslepenec nejsem. Spíš naopak, vidím v D3 mnohem více chyb než mnozí místní hateři, ale nepotřebuji je sdělovat někomu dalšímu a pitvání se v těch negativech by mi zkazilo požitek ze hry, takže to radši nechávám být.
Re: Tak na tohle jsme čekali ?
No, řekl bych, že to co momentálně drží tolik lidí v euforii z D3 (mimo jiné i mně) je to, že poznávají nové věci, znovuhratelnost bude jednoznačně nižší než u D2, otázka zní jenom jak moc a jestli s tím v budoucnu Blizz něco udělá.