Tak na tohle jsme čekali ?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Garn
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Kontaktovat uživatele:
Re: Tak na tohle jsme čekali ?

Příspěvek od Garn » 24.05.2012, 09:53 hod.

2) Jistě, protože je to normal. A neříkal jsi, že jsi WoWko hrál půl roku? Tam checkpointy nejsou. :D

3) Máš pořád dva - lepší předměty a content (inferno). Jestli to nevidíš, tak se na to Inferno nejdřív dostaň a uvidíš. :)

4) Já zaslepenec nejsem. Spíš naopak, vidím v D3 mnohem více chyb než mnozí místní hateři, ale nepotřebuji je sdělovat někomu dalšímu a pitvání se v těch negativech by mi zkazilo požitek ze hry, takže to radši nechávám být. :)
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 24.05.2012, 10:05 hod.

Garn píše:2) Jistě, protože je to normal. A neříkal jsi, že jsi WoWko hrál půl roku? Tam checkpointy nejsou. :D
Čekal jsem že na to upozorníš, ale nemusíš to brát doslova. Když jsi ve WoW zemřel, stačilo se vše respawnovat a boss doplnit zdraví. alespoń tak si to pamatuji. Hrál jsem WoW hned jak vyšlo.
Garn píše:3) Máš pořád dva - lepší předměty a content (inferno). Jestli to nevidíš, tak se na to Inferno nejdřív dostaň a uvidíš. :)
Pro mě je zkrátka progress charakteru základ. Jistě bude Inferno výzva, ale pro SC je to spíše takové zdlouhavé procházení, na HC to bude jistě masakr.
Garn píše:4) Já zaslepenec nejsem. Spíš naopak, vidím v D3 mnohem více chyb než mnozí místní hateři, ale nepotřebuji je sdělovat někomu dalšímu a pitvání se v těch negativech by mi zkazilo požitek ze hry, takže to radši nechávám být. :)
Tvůj přednes se ale tak nezdá. Jsem zatím jen na začátku, hra se teprve rozjíždí, ale rád diskutuji o tom, jaký pohled na to mám. Ještě před vydáním se opovrhoval způsobem skillů a teď se mi to moc líbí, i když je to vykoupeno za automatický postup. Mám zkrátka dojem, že jediné o co jde je hru dohrát na Inferno a veškeré předměty pak házet na RMAH. Ale jak říkám, hra mě baví, vše má své pro a proti a pokud to není impotence jako WoW, dá se to v klidu hrát. Jen mi přijde ta kompenzace progressu nešťastná, ale třeba to ani nepostřehnu, až budu na 60.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

lesko
Quill Rat

Příspěvek od lesko » 24.05.2012, 13:50 hod.

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 24.05.2012, 14:36 hod.

No, řekl bych, že to co momentálně drží tolik lidí v euforii z D3 (mimo jiné i mně) je to, že poznávají nové věci, znovuhratelnost bude jednoznačně nižší než u D2, otázka zní jenom jak moc a jestli s tím v budoucnu Blizz něco udělá.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“