Tajny level (SPOILER!)
- Winty
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:WintyBadass#2859
Chtěl bych se zeptat jak je pony levl na infernu obtížný s ostatnímy akty. Jestli se mi vyplatí si tu hůl postavit a chodit tam farmit. Jen pro představu mam zabitýho Beliala a třetí akt dávám dost těžko.
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tajny level (SPOILER!)
Mam taky DH a obtiznost mi prijde kousek za urovni 3. aktu, da se to, ale uz si clovek docela zabeha a obcas umre
Tak mě napadlo ... pokud mně už například houby jednou padnou a já je zahodím/prodám, mají šanci padnout znovu?
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
chiltara se vyplati farmit ve vic lidech,kazdej si pusti svou hru a hleda...az najde,tak prizve kamose na kill
pony level je relativne easy,pro demon huntera je to tem prochazka(jak umre 1 moba ostatni se daj na utek a mezi tim umrou)
horsi je to s fast kytickama,ty nejdou zabit a uz vubec ne ubehat
pony level je relativne easy,pro demon huntera je to tem prochazka(jak umre 1 moba ostatni se daj na utek a mezi tim umrou)
horsi je to s fast kytickama,ty nejdou zabit a uz vubec ne ubehat
tyo já sem asi lama nebo nevim.......jak to tady tak čtu fšechno je supr jenom nějako u kováře nemám tu staffku-to se mi mělo objevit automaticky nebo si musim někde koupit recept?
WoW Drakt´hul:85lvl šaman Achne,12250Achi,il.:403
vy ste asi banda dementu nebo nevim,jak moc slozity je pouzit google,diablo wiki anebo jen precist o 2 stranky dozadu v tomhle topicu ?
resilo se to asi milionkrat,takze i search by sel pouzit...staff recept pada z izuala
resilo se to asi milionkrat,takze i search by sel pouzit...staff recept pada z izuala
Kniha s receptem ti vypadne na normal z Izuala - bubak tesne pred Diablem, tu u kovare pouzijes a prida se to do receptu mezi zbrane - staff of...
a ty jsi asi sebestředný rozlícený mladý děcko kterýmu se nedaří v diabluAlfajk píše:vy ste asi banda dementu nebo nevim,jak moc slozity je pouzit google,diablo wiki anebo jen precist o 2 stranky dozadu v tomhle topicu ?
pokud si o mě myslíš že jsem dement nechápu proč máš tu potřebu mě odpovídat?.....jinak děkuji
na rozdil od tebe,ja uz jsem toho diabla na inferno zabilkomdej píše: a ty jsi asi sebestředný rozlícený mladý děcko kterýmu se nedaří v diablu
pokud si o mě myslíš že jsem dement nechápu proč máš tu potřebu mě odpovídat?.....jinak děkuji
jo tleskám tiAlfajk píše:na rozdil od tebe,ja uz jsem toho diabla na inferno zabilkomdej píše: a ty jsi asi sebestředný rozlícený mladý děcko kterýmu se nedaří v diablu
Já to dropl na Nightmare. Takže dropuje (asi) na každý obtížnosti.Lucifer píše:Kniha s receptem ti vypadne na normal z Izuala...
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
jj ten dá nejvíc práce, ale potom to stojí za to
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
O tom mi ani nemluvte, vcera jsem pul dne dokola kydlil tu pitomou jeskyn nez vypadl... Ted jen premejslim jestli se vyplati utratit pul mega za upgrade na hell.
No pokud budes chtit jit na inferno kyticky, tak k tomu stejne potrebujes hellish hul
Tak jsem dnes zkusil sehnat itemy na Staff of Herding. Běhal jsem vše na Normalu a trvalo to cca 2h včetně proběhnutí Whymsishiru.
Black Mushroom a kupodivu i Gibbering Gemstone hned na první pokus. Zato Leoric's Shinbone a Liquid Rainbow jsem běhal oba asi 20x. Lokace pro Liquid Rainbow ve Dahlgur Oasis jsou dvě a obě mají šanci na spawnutí Zavena, který otevírá jeskyni. Truhlu jsem našel až na třetí otevření jeskyně. Plány jsem již měl hned z prvního průchodu hrou, ale to jsem už zapomněl, takže jsem Izuala běhal znovu asi 15x, než vypadly a pak jsem se divil, že se je kovář už nemůže naučit
EDIT: Hm a teď jsem tu staffku suše vyhodil jako nechtěně sebranej bílej item a šel na inferno ... gooooood :-)
Black Mushroom a kupodivu i Gibbering Gemstone hned na první pokus. Zato Leoric's Shinbone a Liquid Rainbow jsem běhal oba asi 20x. Lokace pro Liquid Rainbow ve Dahlgur Oasis jsou dvě a obě mají šanci na spawnutí Zavena, který otevírá jeskyni. Truhlu jsem našel až na třetí otevření jeskyně. Plány jsem již měl hned z prvního průchodu hrou, ale to jsem už zapomněl, takže jsem Izuala běhal znovu asi 15x, než vypadly a pak jsem se divil, že se je kovář už nemůže naučit
EDIT: Hm a teď jsem tu staffku suše vyhodil jako nechtěně sebranej bílej item a šel na inferno ... gooooood :-)
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
Mám problém s pony lvl protože se mě 4 letá dcera často ptá proč ty poníky mlátím. Já jí říkám že na ně pouštím bublinky s wizzem ... ale to že se poník rozprskne v krvavou louži po tý koupeli je jí asi divný ... Blizz by to měl opravit .. žádná krev v pony lvl !!!!
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
no už druhej den chodim do tý pitomý jeskyně a čekám až se mi spawne ten boos na tu poslední blbost-škoda že to je soulbound......mi to fakt není přáno se tam juknout
ja uz tyzden... co je to soulbound?komdej píše:no už druhej den chodim do tý pitomý jeskyně a čekám až se mi spawne ten boos na tu poslední blbost-škoda že to je soulbound......mi to fakt není přáno se tam juknout