První názory (SPOILER)
Přitahující je Vortex, no. Frozen je blbej na NM když potkáš champy, protože ty kuličky hází každej z nich tak 3-4, takže 16 kuliček overall.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: První názory (SPOILER)
Jo, tak to u je hnus, NM jsem zatím nehrál(až za týden) takže alespoň vím, na co se připravit. Ale ono obecně s tím DH se dobře utíká, hrál jsem tento build
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... Yba!Zaaaaa
a na ten normal jsem neměl problém něčemu utýct. Zdálo se mi, jako by mě source vůbec neomezoval a přitom sem všechny ability používal furt.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... Yba!Zaaaaa
a na ten normal jsem neměl problém něčemu utýct. Zdálo se mi, jako by mě source vůbec neomezoval a přitom sem všechny ability používal furt.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
jelikoz jedu dve postavy zaraz (Wiz a WD) tak jsem teprve na NM, ale s wizem jsem potkal v I aktu na NM 6 championu stejne classy - takovej ten co brani vstup pro korunu sKinga.
3 měli neco jako extra strong, extra fast a davali takovy lasery na zem (nevim jak to jinak popsat) a další 3 byli walleři, teleport a knockback. S wizzem jsem se tam hooooodně zapotil
3 měli neco jako extra strong, extra fast a davali takovy lasery na zem (nevim jak to jinak popsat) a další 3 byli walleři, teleport a knockback. S wizzem jsem se tam hooooodně zapotil
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Tak wizz pokořil Diabla dneska po obědě, přišel sem na krásné kombo díky kterému sem to krásně všecho rubal, teď jedu barba, pak DH, monk a WD...
Za wizza mi největší problémy dělal Butcher, tam sem zhebl snad 6x, u Beliala jen 1x a pak už sem moc neumíral, jen když sem se překlik nebo se to moc nakupilo, ale bossové už bez ripu...
S tím barbem sem zase Butchera dal v klidu... Už mám cvik asi Jen mě šve že veškerý rare co najdu jsou kuše...
Za wizza mi největší problémy dělal Butcher, tam sem zhebl snad 6x, u Beliala jen 1x a pak už sem moc neumíral, jen když sem se překlik nebo se to moc nakupilo, ale bossové už bez ripu...
S tím barbem sem zase Butchera dal v klidu... Už mám cvik asi Jen mě šve že veškerý rare co najdu jsou kuše...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Já jsem nikdy nechcípnul na bossu ale mě zabili za Wizz asi 10x ty obludy před bosem ve 3 Aktu. Butcher právě za Wizz je krása diky Diamont armor.
Jinak já nevím za WD ve 3-4 Aktu jsem uprostřed všichni domě kosi ja pohoda se tam healuji od fetisha a sould harvest uplná phodička.
A za Wizz to nemohu dohrát tam jenom nakouknu a mě hned sundají Pritom mezi postavama přehazuji nejlepší sety co mám zatím ten WD vydrzi jak hrom to je pro me Easy ale wizz je pro me HC
Jinak já nevím za WD ve 3-4 Aktu jsem uprostřed všichni domě kosi ja pohoda se tam healuji od fetisha a sould harvest uplná phodička.
A za Wizz to nemohu dohrát tam jenom nakouknu a mě hned sundají Pritom mezi postavama přehazuji nejlepší sety co mám zatím ten WD vydrzi jak hrom to je pro me Easy ale wizz je pro me HC
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
Tak s diamondem sem ho taky nakonec udolal... popravdě mě víc štvala ta podlaha než on
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Ja jsem se zasekl ted s Wizz ve 3 aktu Chtělo by to nějaký HEAL jako ma WD tam si dokazu bez pomoci lahviček vylečit všechno Popřípadě všichni domě sekaji a nic mě to pomalu nebere.
za wiz se jenom objevim a jsme mrtvej už mě to těžce nebaví xD ale musím to dohrát i za wiz
za wiz se jenom objevim a jsme mrtvej už mě to těžce nebaví xD ale musím to dohrát i za wiz
Jsem v půlce 2. aktu a vidím tyto DOSAVADNÍ nedostatky: systém zbraní - krok zpět oproti D2, jsou zde nějaké fixní atributy, ale chybí mi něco ve stylu + x do tohodle skilu, x% chance to cast... atd., prostě nic inovativního, na to že to je založeny na zbraních tak dost slaby teda. Nikde sem nenašel ve hře dmg jednotlivých skilů nebo potenciální % navyšení dmg při přidání runy. Toto jsou věci které mě zklamali, ale uvidíme dál.
Mě to tak připadá luxusní jak to je já s tím nemám problém. Hlavně s mohu zkoušet plno věci během pár sekund a najít si to pravé ořechové a aby to lidí neměnili potom na to je od 60 lvl Valor to potom nutí mít zafizované skilly takže je to luxus
lakai: s tema zbranema ti neporadim ale na tu dmg a procenta je v nastaveni na zaskrtnuti okynko "Show advanced tooltips" pak se ti vsechno ukaze
Vytuhnul jsem na Belialovi. Vím, že ho časem pobiju, ale existuje něco konkrétního, na co si dát pozor? V mém případě prostě v jednu chvíli hodil nějakej plošňák a bylo po mně. Díky.
Věčný začátečník nejen ve světě Diabla.
@Boleslav: Hází takovej zelenej bazén, ze kterýho musíš zdrhat...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Cau,prosi tě cim nebo jak identifikuju předmety?
- Chadzi
- Fallen Shaman
- BattleTag:Chadzi#2987
stačí kliknout pravým tlačítkem myši ...crash píše:Cau,prosi tě cim nebo jak identifikuju předmety?
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
jo, právě tím mě poprvý sundal, podruhý už sem si dal pozor... pokud tam jsi s wizzem tak to vykryje diamond skin, pokud s něčím jiným tak musíš rychle někam, kde to není...Boleslav píše:Vytuhnul jsem na Belialovi. Vím, že ho časem pobiju, ale existuje něco konkrétního, na co si dát pozor? V mém případě prostě v jednu chvíli hodil nějakej plošňák a bylo po mně. Díky.
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Tak už jsem ho dal do půlky, ale pak sem musel jít od začátku - což mě dožralo. Opatřím si pár lahviček a jednou se musí zadařit. Ale za radu dík - rozhodně jsem se lépe orientoval.
Věčný začátečník nejen ve světě Diabla.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Taky si dej bacha aby ti nedal pecku rukou, to mi za DH davalo IKcka, ale da se tomu vcelku dobre vyhnout.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
no já hraju stejnou kombinaci jako Timpa a je to přesně jak říká, za WD nohy na stole a láry fáry a za wiza ripuju jak šílenej
jelikož nemám žádný kamoše tak jsem zkusil public games a výsledek?
barb s kterým jsem hrál nedával dmg, jakože fakt málo. a to měl o 4 lvly více
DH vydrží mnohem míň, ale nedává tolik DMG, měl o 5 lvlu vic.
Hraju s glass canonem, stejně mě má všechno na 2 rany takže je to jedno.
Ta položka "Damage" (která nevím co znamená) mi ukazuje 580 na 36 lvlu.
Jak jste na tom vy cca? Už 3 akty jsem neměnil zbraň a přestávám stíhat
jelikož nemám žádný kamoše tak jsem zkusil public games a výsledek?
barb s kterým jsem hrál nedával dmg, jakože fakt málo. a to měl o 4 lvly více
DH vydrží mnohem míň, ale nedává tolik DMG, měl o 5 lvlu vic.
Hraju s glass canonem, stejně mě má všechno na 2 rany takže je to jedno.
Ta položka "Damage" (která nevím co znamená) mi ukazuje 580 na 36 lvlu.
Jak jste na tom vy cca? Už 3 akty jsem neměnil zbraň a přestávám stíhat
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
možná by jsi jí mohl vyměnit? Craftuj, craftuj .)