Dava_C píše:firdecek píše:No Dava_C tuším přešel na Wowko. Jestli se ještě vrátí, kdo ví
Zdravím po 9 měsících

.
Po tom, co sem seknul s Diablem sem dal asi měsíc pauzu, pak sem začal hrát WoWko a na jaře sem si našel holku, takže už se k PC moc nedostanu

.
Teď mám víkend volnej a rozhodl sem se skočit do S7, ale stylem, že pojedu jinou classu (monk nebo sader) 4fun po 6000 hodinách wizard only a pojedu po 4 letech kampaň a jen tenhle víkend a zas konec. Kdo by se chtěl přidat, tak může, ale jak sem psal, nepojedu klasickej powerleveling, ale prostě si to užít zas jako v květnu 2012

.
firdecek píše:Dave je fajn, že si opustil no-lifing a začal taky trochu žít

Moc ti to přeju a ať ti to s holčinou klape. Užij si start S7.
maja píše:přání i ode mne Dave, je třeba okořenit život i něčím jiným než jen hraním, ať se daří

Díky.
Tak mám nakonec odehráno 60 hodin a můžu říct, že v D3 je už místo i pro ultra casual hráče. Začínal jsem s monkem, o kterém nevím vůbec nic, nic jsem nečetl o buildech a hrál jsem kampaň prvních asi 25 hodin, což jsem si po 4 letech užil a seznamoval jsem se s postavou.
Po 50 hodinách jsem měl zkompletované všechny sety a všechny potřebné legendárky. Do té doby jsem se postupně vydrápal na T6 s 4fun buildem, jak mě napadlo. Teprve pak jsem si načet meta buildy.
Po 60 hodinách už farmím T10/GR45 do 3 minut s PL 250-350, což by bylo s min-maxovaným PL 1700 wizem v průběhu S4, kdy sem naposledy hrál, nereálný.
- Mám základní rolly itemů
- Nemám žádný ancient
- Nemám ani max gemy v gearu
- Lege gemy na 45 (T10/GR45 jsem začínal s lvl 30 gemy, i tak to šlo)
- Nemám augment
- Všechno solo, i bounties
- Nemám Rama gift
Celkově mě takhle občasný 4fun hraní solo baví a nejsem tak otrávenej jako jsem býval tehdy při Paragon huntu .) .
Nikdy jsem si nemyslel, že rozjet season je taková zábava a že je reálný, aby season byla reálně hratelná pro casual hráče. S tímhle to Blizz za poslední dobu docela vychytal, za 100 hodin za 3 měsíční sezonu může mít solo casual hráč všechno pro občasnou pohodouvou farmu, když neni do čeho píchnout

.