Patch 2.1.1
Me to nijak nevzrušuje, kdyz si obcas lehnu
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Patch 2.1.1
No lol.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Tak jsem po několika týdnech vlezl do hry a oprášil poison pet WD. Mnoooo vraždící školka líta kolem jak s vrtulkama v prdýlkách a seká jak o život. A rabbit Gdog díky zvýšení attack speedu po patchi se stává dost silnej díky rychlejšímu stackování single target poison aury (otravy).
Teda ale na GR 30 FA docela stejně chcípá. Zachraňuje to Gdog. Takže by to měli ještě boostnout.
Teda ale na GR 30 FA docela stejně chcípá. Zachraňuje to Gdog. Takže by to měli ještě boostnout.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Tak mi došel veškerej materiál... Kadalu předražily... to jako fakt budem muset začít zbírat drop aby sme měly z čeho rollovat ?
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Další změna v nenáviděném, nicneříkajícím, zbytečném, neoptimalizovaném Trialu:
The adjustments to the Realm of Trials in Patch 2.1.1 had a few goals. First, we wanted to more consistently test your survivability. High damaging creatures weren't always spawning in each pack, which means your Toughness wasn't always being properly evaluated. Second, we wanted the Trials to feel less punishing for melee characters. And third, we wanted to mirror the monster variety you'd experience in a Greater Rift as best as possible. While the experience won't be identical, it should be reasonably close.
The changes to address these issues are as follows:
We've adjusted how monsters will spawn during a trial. As part of this adjustment, we recategorized monsters into different “pools.” In the case of the Realm of Trials, a “pool” is a set of potential monster spawns that all have a specific theme. Different pools now include low hit point creatures that die quickly, slightly meatier “mid-ranged” enemies, tanky damage-soakers, and more consistent damage-dealers.)
With this, we ensured that least one monster type from each “pool” spawns dependably.
Monsters that run or kite frequently were removed from the spawn pools to improve the experience for melee players. To a lesser extent, this also lowers the need for players to have a “vortex” ability.
Finally, we realized that the reduction in keystone tier for multiplayer groups was too harsh. As mentioned above, it’s intended that you receive a keystone lower than your theoretical maximum. The increased reduction for player groups helps counterbalance the higher capabilities of a group, especially when considering class diversity and buff sharing. We overshot that counterbalance initially, but this will be adjusted with an upcoming hotfix.
Hotfixes have been updated to reflect an upcoming hotfix. No new hotfixes have been applied at this time.
[UPCOMING HOTFIXES]
Greater Rifts
The Greater Rift keystone reward from completing the Realm of Trials in multiplayer games will be increased
2 Player groups will receive a key equal to their last wave completed minus four
Ex. If you completed 20 waves, your group will receive a level 16 keystone
3 Player groups will receive a key equal to their last wave completed minus five
Ex. If you completed 20 waves, your group will receive a level 15 keystone
4 Player groups will receive a key equal to their last wave completed minus six
Ex. If you completed 20 waves, your group will receive a level 14 keystone
The adjustments to the Realm of Trials in Patch 2.1.1 had a few goals. First, we wanted to more consistently test your survivability. High damaging creatures weren't always spawning in each pack, which means your Toughness wasn't always being properly evaluated. Second, we wanted the Trials to feel less punishing for melee characters. And third, we wanted to mirror the monster variety you'd experience in a Greater Rift as best as possible. While the experience won't be identical, it should be reasonably close.
The changes to address these issues are as follows:
We've adjusted how monsters will spawn during a trial. As part of this adjustment, we recategorized monsters into different “pools.” In the case of the Realm of Trials, a “pool” is a set of potential monster spawns that all have a specific theme. Different pools now include low hit point creatures that die quickly, slightly meatier “mid-ranged” enemies, tanky damage-soakers, and more consistent damage-dealers.)
With this, we ensured that least one monster type from each “pool” spawns dependably.
Monsters that run or kite frequently were removed from the spawn pools to improve the experience for melee players. To a lesser extent, this also lowers the need for players to have a “vortex” ability.
Finally, we realized that the reduction in keystone tier for multiplayer groups was too harsh. As mentioned above, it’s intended that you receive a keystone lower than your theoretical maximum. The increased reduction for player groups helps counterbalance the higher capabilities of a group, especially when considering class diversity and buff sharing. We overshot that counterbalance initially, but this will be adjusted with an upcoming hotfix.
Hotfixes have been updated to reflect an upcoming hotfix. No new hotfixes have been applied at this time.
[UPCOMING HOTFIXES]
Greater Rifts
The Greater Rift keystone reward from completing the Realm of Trials in multiplayer games will be increased
2 Player groups will receive a key equal to their last wave completed minus four
Ex. If you completed 20 waves, your group will receive a level 16 keystone
3 Player groups will receive a key equal to their last wave completed minus five
Ex. If you completed 20 waves, your group will receive a level 15 keystone
4 Player groups will receive a key equal to their last wave completed minus six
Ex. If you completed 20 waves, your group will receive a level 14 keystone
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
Je to fakt furt stejný přístup a tragédie v jednom, místo toho, aby oddělili žebříčky, trial a klíče z něj, GR a vše s tím spojeném na signel, 2pl, 3pl, 4pl tak prostě dál budou dělat debility s pokusama o to, jak to optimalizovat. Jak jednoduchý by bylo, kdyby se dal single hrát pouze s klíčem, který byl získán jako single.
Připadá mi, že ač je to skoro nemožné, tak v tom blizzardu v rámci diabla fakt sedí banda dementů, kteří nikdy snad nehráli hry podobné diablu.
Tak stupidní pravidlo, jako když chci bejt top v žebříčku single tak holt musim do trialu single a když chci bejt top v group žebříčku, tak holt musim do trialu v groupě to fakt aby byl člověk s icq 180 aby tohle dokázal vymyslet a aplikovat do tý hry.
Nedej bože, že by nějakého normálně myslícího inteligenta napadlo, že ty klíče budou vázány na postavu ještě, takže když získám klíče s DH tak holt do toho GR budu moct zase s DH a ne s wizzardem. Na to už by asi potřebovali mít icq 200.
Že by se trial generoval postupně monstrama podle actů a ne, že člověk dostane v šestý vlně monstra z A4 nebo 5 a jindy třeba z A1 - to už po nich snad ani nechci:) protože nad jejich síly je i pochopit dva body viz výše:)
Připadá mi, že ač je to skoro nemožné, tak v tom blizzardu v rámci diabla fakt sedí banda dementů, kteří nikdy snad nehráli hry podobné diablu.
Tak stupidní pravidlo, jako když chci bejt top v žebříčku single tak holt musim do trialu single a když chci bejt top v group žebříčku, tak holt musim do trialu v groupě to fakt aby byl člověk s icq 180 aby tohle dokázal vymyslet a aplikovat do tý hry.
Nedej bože, že by nějakého normálně myslícího inteligenta napadlo, že ty klíče budou vázány na postavu ještě, takže když získám klíče s DH tak holt do toho GR budu moct zase s DH a ne s wizzardem. Na to už by asi potřebovali mít icq 200.
Že by se trial generoval postupně monstrama podle actů a ne, že člověk dostane v šestý vlně monstra z A4 nebo 5 a jindy třeba z A1 - to už po nich snad ani nechci:) protože nad jejich síly je i pochopit dva body viz výše:)
Děsná kravina je taky nutnost mít klíče u sebe - Bože můj, s šutrama jsme taky kdysi běhali jak idioti ke klenotníkovi a pak to logicky zrušili, proč stejnou pí*ovinu uplatňují u klíčů? Člověk třeba střídá postavy a to je furt: "Jé, tady nemám klíče na rifty, tady nemám klíče na trialy, běhat do truhly pro klíč na GR" - z toho by se jeden vážně posr...
+1Yaka píše:Je to fakt furt stejný přístup a tragédie v jednom, místo toho, aby oddělili žebříčky, trial a klíče z něj, GR a vše s tím spojeném na signel, 2pl, 3pl, 4pl tak prostě dál budou dělat debility s pokusama o to, jak to optimalizovat. Jak jednoduchý by bylo, kdyby se dal single hrát pouze s klíčem, který byl získán jako single.
Já osobně bych tedy asi Trialy pro solo hraní vypnul a nechal hrát od následujícího lvl, který mám splněný. Když byl Trial vypuštěn na PTR, tak jsem myslel, že bude jen jednou pro stanovení základní obtížnosti, aby postava s endgame gearem nemusela jít od levelu 0, ale rovnou od 30 například a ne, že to budu muset absolvovat pokaždé. GR jsou k ničemu, jediné k čemu jsou je progress, na ostatní - 4fun hraní, xp, loot je tu T6. Např. Gabynator, Karvinen a mnoho dalších se na GR prostě vykašlali, protože poznali nepoznané, GR climbing od nízkého leveleu a čekají/čekali, než Trialy fixnou. Brali totiž za úplnou samozřejmost možnost jít na cílový level rovnou. Pro partu bych Trial nechal, aby nebyl problém s klíčema, ale nastavil ho tak lehký, aby každý včas sám mohl zastavit např. na vlně 50, když chce level 50. Mě teda co se party týče vyhovuje, že musíš projít X levelů před tím, než dosáhneš toho cílového/maximálního, když na to nemám, tak se tam prostě nedostanu, ale na to už je v polovině sezony pozdě.
Stejně jsou i samotné GR nedomyšlené, jak částečně naznačil yaka a navíc dle mě patří leaderboardy do season a do nonseason nepatří.
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
Tohle přesně mě taky pěkně dráždí :/.Tyckin píše:Děsná kravina je taky nutnost mít klíče u sebe - Bože můj, s šutrama jsme taky kdysi běhali jak idioti ke klenotníkovi a pak to logicky zrušili, proč stejnou pí*ovinu uplatňují u klíčů? Člověk třeba střídá postavy a to je furt: "Jé, tady nemám klíče na rifty, tady nemám klíče na trialy, běhat do truhly pro klíč na GR" - z toho by se jeden vážně posr...
Kdybych všechny klíče(rift,GR,Trial) mohl nechat v truhle značně by to ulevilo od problému co popisuješ :/. Jenže né jenom že pro to s tou postavou musíš do truhly a zpět, to by ještě nebylo tak strašný, ale horší jsou situace typu: Připojím se s Monkem.... "Ale ku*va, nechal sem klíče u WD" : změna postavy,klíče do truhly, změna postavy... no z toho by se jeden opíchal :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Co chcete Blizzard.
To mi připomíná. J. Wilson byl vyhozen přesunutopovýšením do projektu Titan - prej strašná pecka. A ten pak po 7 letech nyní zrušili.
Třeba se Wilson vrátí a nějak do domyslí tak, že se z toho pak pos... vzteky.
To mi připomíná. J. Wilson byl vyhozen přesunutopovýšením do projektu Titan - prej strašná pecka. A ten pak po 7 letech nyní zrušili.
Třeba se Wilson vrátí a nějak do domyslí tak, že se z toho pak pos... vzteky.
Na 2.1 jsem dostaval keye na 38-39, vcera na 2.1.1 37 a 38 fakt malokdy, dneska jen 39-40, tak jakypak fnuky? Ve vysledku je to lepsi
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Me se to zda lepsi, ten hotfix, ale nejak nerozumim tomu prvnimu a druhymu odstavci s tema poolama a monstrama, nejsem anglictinar. Ale hotfix se mi zda rozumnej, ikdyz by se to dalo osefovat lip. Jak bylo tisickrat zmineno, solo trial na solo a jeste na postavu atp.
Já jsem dělal se special setupem v 2.1 Trialu 34 - 36, předevčírem jsem dělal 35-36 a dneska dělám sotva 30, je to o dost těžší teď. Možná náhoda, ale 3x za sebou o 5 levelů už nemůže být náhoda.
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Abraxa#2350
Těžší?, mě přijdou trialy teď spíše lehčí, před patchem jsem sotva dával T30 a teďka dávám napohodu T32+ a dokonce zvládnu přežít i T34+(což jsem před patchem nedával), když mi po haluzi dropne dobrej keystone z trialu.
Ohledně petů, no chtělo by to, aby je ještě trochu boostly, aspoň co se výdrže týče, pač na 33+ už docela kapou.
Pro mě GR skončily, chodím je jen na vylepšení gemů, s monkem kolem 25 a DH 30-32 jen kvůli zvýšenému dropu setovek, jinak mě nezajímají a žebříčky taky ne...
Ohledně petů, no chtělo by to, aby je ještě trochu boostly, aspoň co se výdrže týče, pač na 33+ už docela kapou.
Pro mě GR skončily, chodím je jen na vylepšení gemů, s monkem kolem 25 a DH 30-32 jen kvůli zvýšenému dropu setovek, jinak mě nezajímají a žebříčky taky ne...
PL - 1188
S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850
S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850
A to je právě to - co je problém celkově kompletního patche 2.1 a všech jeho budoucích hotfixů a sezon.
Všichni dříve či později dojdou k tomu, že chodit GR je naprostá zbytečnost, protože žebříčky jsou úplně k ničemu vzhledem k "bugování" klíčů přes party, naprosté úlety díky pylonům na konci riftů atd. Takže všichni jen upgradnou klíče a pak budou chodit T6 a nazdar. Tím ovšem taky spadne jak domeček z karet celá idea toho patche a sezon jako takových a dříve či později tím spadne i celý ten systém. Tohle bude prostě fungovat odhaduju půl roku, pak už GR nebude chodit ani ten největší zoufalec s tím, jak je to nastaveno.
Všichni dříve či později dojdou k tomu, že chodit GR je naprostá zbytečnost, protože žebříčky jsou úplně k ničemu vzhledem k "bugování" klíčů přes party, naprosté úlety díky pylonům na konci riftů atd. Takže všichni jen upgradnou klíče a pak budou chodit T6 a nazdar. Tím ovšem taky spadne jak domeček z karet celá idea toho patche a sezon jako takových a dříve či později tím spadne i celý ten systém. Tohle bude prostě fungovat odhaduju půl roku, pak už GR nebude chodit ani ten největší zoufalec s tím, jak je to nastaveno.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
GR sux naprosto debilně vymyšlený.Nechápu proč musej být pořád nějaký uličky. Osobně bych trial zrušil 1lvl GR by měl být torment 7 páč v Gr se dá nechutně rubat legendární šrot a sem tam něco použitelnýho. Tam kde skončím bych měl mít možnost opět začít případně mít možnost jaký lvl začít. Náhodnost bych tam uplně zrušil 1lvl A1 T7 2lvl A2 T7.......5lvl A5 T7 6lvl A1 T8....atd. Žádný truhly pylony shriny atd
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
jsem za start na nějakým T4 třeba, jít od nuly je naprostá ztráta času a trial je jen opruz, nebo prostě dát volbu jako klasická obtížnost co si zvolíš to máš kdo si dá GR100 tak ať prostě jde
osobně se mi ale hodně začalo líbit že nesbírám krámy po cestě ale vše mi padne hezky nahromadu nakonci , jen mám stále nějak pocit že toho padá málo oproti klasickému riftu kde to padá i z mrtvol atd.
a ty conduity bych zrušil to je vážně fraška ty videa kdy na konci najde conduit a sejme RG během pár sekund
osobně se mi ale hodně začalo líbit že nesbírám krámy po cestě ale vše mi padne hezky nahromadu nakonci , jen mám stále nějak pocit že toho padá málo oproti klasickému riftu kde to padá i z mrtvol atd.
a ty conduity bych zrušil to je vážně fraška ty videa kdy na konci najde conduit a sejme RG během pár sekund
ja osobne jsem v koncich s duvodem pro hrani uz ted (znovu po par mesicich), nemam nic extra gear a gemy jen na lvl25, ale protoze beham T6 tak nejak na pohodu jak sam, tak i na publicu, tak proste uz neni moc duvod proc proc dal behat.
Nescipam, s dmg problem nemam, jestli mam gemy na lvl25 nebo lvl35 moc extra rozdilu neudela (potvory lehnou o 10 procent casu rychleji), tak co dal?
Pockat na T 7,8,9,10, ktere driv nebo pozdeji prijde, bude to tam trochu vic vsechno trvat, ale tot asi vse... Anebo na dalsi datadisk... :-)
Nescipam, s dmg problem nemam, jestli mam gemy na lvl25 nebo lvl35 moc extra rozdilu neudela (potvory lehnou o 10 procent casu rychleji), tak co dal?
Pockat na T 7,8,9,10, ktere driv nebo pozdeji prijde, bude to tam trochu vic vsechno trvat, ale tot asi vse... Anebo na dalsi datadisk... :-)
Hm. To jsi mi nepotěšil. Ta první změna, kdy jsem dal i nějaké ty GR37 klíče se mi líbila. Jestli půjdu teď naopak ještě níže než před tou první změnou, což by o 5 lvl bylo (a nečekám, že to budu mít nějak znatelně jinak, tedy očekávám také cca 5lvl dolu), tak to už je opruz.Dava_C píše:Já jsem dělal se special setupem v 2.1 Trialu 34 - 36, předevčírem jsem dělal 35-36 a dneska dělám sotva 30, je to o dost těžší teď. Možná náhoda, ale 3x za sebou o 5 levelů už nemůže být náhoda.
Ještě, že jsem akorát stihnul doupgradnout gemy na hodnotu, co jsem chtěl (40lvl). Sice tak mám jen ty 3 co hraju nejvíce (BoTT, Zeis, Toxin) a zbytek o něco níže (BoTP asi 38, teď nevím jistě, gold gem a Gogog ještě o trochu níže kolem 33-35), ty jsou ale nejdůležitější.
Dám si zase nějaký čas jen na T6 nebo ještě spíš se k hraní ani moc nedostanu. 600 paragon bych do vánoc měl stihnout úplně v pohodě (jak to teď jde na T6 mnohem rychleji než před 2.1) a větší cíl žádný nemám.