Zeď radosti
postnu to ještě sem ...
už jste někdy rozebrali Ačkovou Furnace do Zoltánovy koule ? Přenes jsem jí akorát vo Kadaly drogy neberu
už jste někdy rozebrali Ačkovou Furnace do Zoltánovy koule ? Přenes jsem jí akorát vo Kadaly drogy neberu
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
Ja dal do kostky jednu 4200+ dmg Na tsku rikali, ze jsem vul
Smutné že ty topové itemy padají vždycky o patch později sám sem rozebral už několik takových itemu za které bych minulý patch vraždil.
Asi tak .
Včera obrovská radost, Střecha mi dropl Fist of Az!!!! konečně ji mám!! Jen abyste si nemysleli, lovím ji zž 495 PL přes drop, kadalu a kostku, takže nikdo nemůže tvrdit, že sem na ni nedřel . Není sice A, ale má 97% lege affix, takže pohoda jak chceš
Díky díky díky díky Střechys!!!!
Včera obrovská radost, Střecha mi dropl Fist of Az!!!! konečně ji mám!! Jen abyste si nemysleli, lovím ji zž 495 PL přes drop, kadalu a kostku, takže nikdo nemůže tvrdit, že sem na ni nedřel . Není sice A, ale má 97% lege affix, takže pohoda jak chceš
Díky díky díky díky Střechys!!!!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
No rado se stalo kolego Upe me zamrazilo,kdyz jsem ju videl a vubec,jsem ti rikal ze ti ju dropnu Takze ukol splnen.
Tak tak !
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Ta fista mi předevčírem padla s WD a nikdo jí nechtěl Ale aby mi někdo dropnul A-Kukri, to ne
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Já jsem dal do kostky Furnace, co jsem dropnul asi na 45 lv při leveleni postavy. :-)
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Hodím to sem za kámoše se kterým pravidelně hraju radost měl velkou takže sem si říkal že se možná zkušenější monci olíznou , monkovi nerozumím takže nemůžu posoudit .
Pak ještě jeden trochu horší do zálohy by byl Dalších 8 kousků se vyrobí, až budou souly Ale ten CD jsem tam natočil až asi na 70. pokus
peknej fesak, si mel postovat az tam bude kilecko, takhle to nevypada hezky
Buchis je death, ať žije herdek
Tak kilečko bude na sezóně problém, není materiál Ostatně jak jsem psal, než jsem tam vůbec viděl stat crit damage, protočil jsem to asi 70x
Prioritně cpu matroš do výroby nožíků a přetáčení v kostce, ancient zbraň mne boostne kapánek víc než pár procent critu
Prioritně cpu matroš do výroby nožíků a přetáčení v kostce, ancient zbraň mne boostne kapánek víc než pár procent critu
No tak se taky pochlubím dnešním dropem Není to sice uplně top roll, ale i tak to jde ne?
Akorát nevím na čem dát reroll jestli nahodit 10% dmg a nebo misto LPH dat AS za rady budu vděčný
Akorát nevím na čem dát reroll jestli nahodit 10% dmg a nebo misto LPH dat AS za rady budu vděčný
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Naliim: Asi bych šel do přetočení LpH na Attack Speed. I když ty máš i velkou ztrátu na avg dmg, takže i tato varianta by nebyla marná. Pro srovnání ti postnu svůj luk.
Jsem si vědom i ztráty na AV dmg jak jsem psal uplne topovka to není no ted fakt nevím zda AS nebo % DMG
Si to dej do d3Planner.com a uvidis co je nej...
Buchis je death, ať žije herdek
Achjo přečti si co jsem napsal! 2x zminuji že to není top ideální roll a ty napíšeš takovou blbost? Pak se mají lidi účastnit těchto příspěvků...vacicak píše:ten luk je pekna soula
me nezajima co si psal, jen rikam ze je to pekna soula, tohle totiz nechces nosit
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Juchůůůů !!!! Střecho !!! PADLA MI KUUUKRIINÁÁÁÁ Poprvé od vydání D3 a už vlastně několika letech hraní Sice obyč, jde na šrot (mám jednu vyrobenou v kostce a do ruky by se hodila jedině A-verze), ale ...už vím jaké to je DROPNOUT JÍ
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů