Zeď nářků

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Shadou
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399
Re: Zeď nářků

Příspěvek od Shadou » 08.08.2014, 10:58 hod.

ty hraješ rosko už pět měsíců joo? To počítáš i s PTR před ne? :D každopádně s tím WH máš pravdu, je to bída, já neměl z dropu za těch x let co je dia 3 ani jeden, na vanile sem koupil na aukci tady stále čekám a modlím se...jsou asi itemy, které sou pro určitý účty prostě tabu...to je skoro na tiket :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 08.08.2014, 10:59 hod.

4.5 mesice je maximum :D

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 08.08.2014, 11:14 hod.

WH mám jeden jedinej droplej napříč celým D3/RoS :D. Asi před měsícem
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 08.08.2014, 11:18 hod.

No zaokrouhluju nahoru no, stejně mi nedropne ani do Vánoc :twisted: Stejně tak jsem ještě neviděl Kukri, IceClimbers či physical SoJ :roll:

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 08.08.2014, 14:08 hod.

To je normál, jáse snažím nadropovat ze hry a Kadyl věci na pet Wd a včera jsem zjistil, že mám Ok věci na jade WD komplet, takže ho založím a naházím na něj. Budu hrát jade WD a za něj mi konečně popadaj věci na pet WD. Takhle se na to musí!

Jo a když tak wizardi, tedy ti ostatní,kteří se mnou nehrajou public, brečí, že je pet Wd OP, tak to asi nezažili kombo hru pet WD + jade WD. :D Teď 2. den lezu na public jako Jade WD (žádnej OP gear, zatím slabota) a pet WD připraví, já rozložím rozbušky, vběhnu tam a odpálím atomovku. Funkční na SC T4 public (vyšší pro mě nemá cenu kvůli farmě itemů jak jsem zjistil) a odsmahnu i lejzrový a mrazící elitky. Akorát Jade WD proti petovi chce víc prstů, často na tu piranhu zapomenu. Au moje myš a ruce. :shock: :twisted:

prelien
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od prelien » 09.08.2014, 14:04 hod.

Tak takhle sem se nenasral uz hodne dlouho. Spadlo mi zuni mojo chci si nalosovat zombi psa. 100 mega v riti a ani jednou se nezadarilo, uz to chce za pokus 4,3 mega. Proc proboha na tom mojo musi byt tolik skillu ? WH mi padlo 2krat a 2krat s regenem, kukri a TaT sem videl jen na obrazku, uz mi z toho zacina hrabat.

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 09.08.2014, 17:48 hod.

Ramaladni's Gift na PTR mi padl jednou, kdyz jeste nefungoval a ani nesel vzit, od te doby ani tuk :(
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

prelien
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od prelien » 09.08.2014, 18:15 hod.

O muj boze, o muj boze ta krasna zena zraleho veku mi dala, dala mi TaT s cd 47%. Ja vedel ze tech promarnenych 100 mega bylo k necemu dobry. Mame pout tak se du vozrat.

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 09.08.2014, 18:38 hod.

Někerým lidem by stačilo to TaT aspoň vůbec mít. :OXO

A dokud nebude, tak můj Jade + vytuněný brokovnicový crusader bude způsobovat partě infarkty. Bo brokovničák načne elitky, já si je taky připravým, pak tam vlítnu, odpálím je a oba jde dál. Když je elitka molten a všechny po smrti bouchnout, tak zbylí 2 pricmrndávači chcípaj a nekteří psychicky slabší wizardi levnují hru. :twisted:

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 10.08.2014, 05:38 hod.

mě už hrabe z toho kukri, každej druhej už ho má a stejně tak WH pásek a mě nepadlo nic. WH ani na vanile, tak když si vezmu tři roky farmení skoro každý den aspon chvilku, na WD nahráno skoro 1600h a pásek nic, kukri nic, asi je něco špatně :( Pomalu mě to přestává bavit...

co mě ale přímo se*e a to tak, že hodně je class drop blizzem proklamovaný. Včera jsem hrál docela dost, stihl sem hodně runů bounty a ještě večer rifty a tak popadalo hodně legendárek, tudíž hodně soulů. Ale budiž, at to svítí. Ale když mi z dvaceti legendárek na WD padne jedenáct 2h zbraní, tak co to je??? To radši at nepadá nic a člověk aspon nebude nasranej.
Dneska v práci si to zapnu, protože tu nikoho moc nemám koho hlídat, jedu první run, první lege a 2h sword, to bych blil, kdyby se nejebali s nějakými GR a dalšími kktinami, které lidi budou bavit týden a radši by opravili to co nefunguje na týhle verzi!!! To by hře prospělo víc....a nebo at nechají WD v jedný ruce nosit 2hdu jako Crush :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 10.08.2014, 08:36 hod.

Shadou píše:mě už hrabe z toho kukri, .... Pomalu mě to přestává bavit...
Není přece ta doba farmení gearu ta nejlepší? :P :ble:

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 10.08.2014, 18:27 hod.

pustil jsem si zpetne starsi videa z Theorycraft Thursday a takhle si zanadaval game designer Travis Day kdyz mu Kadala dala zas Jade Harverst Set misto MOJ :)

http://www.youtube.com/watch?v=mzF4FiW72uU&t=51m30s
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 11.08.2014, 04:42 hod.

Dava_C píše:
Shadou píše:mě už hrabe z toho kukri, .... Pomalu mě to přestává bavit...
Není přece ta doba farmení gearu ta nejlepší? :P :ble:
to je ty rýpale :) ale já to myslel tak, že když jsi žlutý nebo modrý a začínáš na normálu a každá lege co ti padne tě boostne trošku, když padne další, tak je ještě lepší a tak...a to už mám za sebou, equip je jakž takž zbran mám taky dobrou, takže bych řekl, že asi end, ale to kukri by se hodilo, kdyby mi padlo, tak už nehraju až po patchi...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 11.08.2014, 08:34 hod.

Včera 6x Uber bossové a jen 3 klíče :/ :/. Na T6 ve full partě. béééé. Mám suroviny na 1 amulet :D. To by musela byt sakra haluz, aby se mi amulet povedl :D. I když, jsem docela lucker :p :D.
A ještě si pobrečím! Proč sakra Haunt (Resentful Spirits) který při castu vyvolá 2! slovy DVA spirity hitne jen jeden sud/bednu/atd. ?? Já tak rád rozbíjím a tohle mě zdržuje :/
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 11.08.2014, 08:40 hod.

tak si nasad fire walkery a probíhej tím :D Já sudy rozbíjím piraněma, ty s tou vlnou rozjebou všechny sudy v celý chodbě a než doběhnu na konec, tak mám nabito na další...jinak šest uberů a tři klíče to mi neštimuje bud jste chodili KW nebo ubery a padly ti orgány? :) já bych taky ubery docela zašel, klíče mám nafarmený tak si udělat strejčka, nafarmit orgány a po patchi jen dělat amulety...ale ubeři se moc na HC asi nechodí, nebo se nevyplatí, dokud nepořeší v patchi ten drop orgánů, nevím, tak zatím farmím klíče no...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 11.08.2014, 08:53 hod.

Jo, sry, orgány jsem myslel samozřejmě :). Walkery nenasadím i když je mám, ztratil bych Jade set :/
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 11.08.2014, 09:00 hod.

tak je nasadíš před mobkama a když probíháš, tak walkery :) já taky nasazuju přes shrine nemesisy a pak zpět aughild wristy...jedno kliknutí pravým a je to :P
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 11.08.2014, 09:24 hod.

Jako by toho mačkání u JadeWD nebylo dost :D, ještě budu přehazovat boty ne? si upad :D
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 11.08.2014, 09:29 hod.

to musíš zakomponovat a pak už to budeš dělat automaticky ne? :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 11.08.2014, 17:24 hod.

Gold Eagle píše:Někerým lidem by stačilo to TaT aspoň vůbec mít. :OXO

A dokud nebude, tak můj Jade + vytuněný brokovnicový crusader bude způsobovat partě infarkty. Bo brokovničák načne elitky, já si je taky připravým, pak tam vlítnu, odpálím je a oba jde dál. Když je elitka molten a všechny po smrti bouchnout, tak zbylí 2 pricmrndávači chcípaj a nekteří psychicky slabší wizardi levnují hru. :twisted:
Já mám necelých 45k shardu v p*deli exklusivně za int gloves a TnT nikde. Chápu tě... :wave:

Odpovědět

Zpět na „Obecně“