Patch 2.1.2
Nemyslím že by plánovali T7 pre patch. Takúto technicky neskutočne náročnú vec dajú až do datadisku aby to mohli testovať aspoň rok 

Re: Patch 2.1.2
Podla mna sami v blizzarde sa nevedia stoho vymotat .... chceli plno buildoch , plno skilloch variacii .... a pritom sami tlacia na jednotilive buildy kde ich podoruju setami s kontretnym skillom alebo legendarky s neakym bonusom do skillu ... A pritom mohli toto uplne vynechat a zamerat sa na ine bonusi pre veci zbrane sperky. Nechcu jeden build ale sami to podporuju a ked hraju vsetci jeden build ...nefr a hrajte to inac alebo vobec.
T7 Bliz. neplánuje. Nemyslím, že by to byl pro ně technický problém, ale že to neplánují záměrně. Prostě se snaží všechny nahnat co nejvíce do GR a spuštění T7 a vyšších obtížností se jim tedy nehodí do krámu.
Ohledně expů je to aktuálně na PTR v GR o hodně lepší než na live. Na přesnější závěr nemám dost otestováno. Zatím tedy jen odhaduji, že to pořád nebude stačit. Sice už v GR jsem měl mírně více XP/čas, ale pouze pro samotný GR. Když se k tomu přičte čas za trial, tak to bude pořád horší než T6.
Ale už to bude daleko bližší a nebude hraní GR takový průšvih na expy jako teď.
Mě se aktuální stav na PTR líbí. Tedy zůstane dobrá možnost na expy T6, kde to bude naprotá oddychovka a rychlofarma. A při změně na GR to bude na XP už celkem rozumné, ale ne lepší než T6 a tedy nebude mě to do GR přímo nutit.
Přesněji se ale teprve uvidí. Jednak bude záležet jestli to ještě nepoladí oproti aktuálnímu stavu na PTR. A pak přesnější srovnání bude vyžadovat delší čas.
Ohledně expů je to aktuálně na PTR v GR o hodně lepší než na live. Na přesnější závěr nemám dost otestováno. Zatím tedy jen odhaduji, že to pořád nebude stačit. Sice už v GR jsem měl mírně více XP/čas, ale pouze pro samotný GR. Když se k tomu přičte čas za trial, tak to bude pořád horší než T6.
Ale už to bude daleko bližší a nebude hraní GR takový průšvih na expy jako teď.
Mě se aktuální stav na PTR líbí. Tedy zůstane dobrá možnost na expy T6, kde to bude naprotá oddychovka a rychlofarma. A při změně na GR to bude na XP už celkem rozumné, ale ne lepší než T6 a tedy nebude mě to do GR přímo nutit.
Přesněji se ale teprve uvidí. Jednak bude záležet jestli to ještě nepoladí oproti aktuálnímu stavu na PTR. A pak přesnější srovnání bude vyžadovat delší čas.
No to je právě ten malér - T6 bude relax, něco jako běhat T4 teď, tím se to totálně zabije, přecijen na HC na T6 pořád člověk musí koukat kam leze, není to taková sranda
Patch mi T6 rifty znechutí na rychloprocházku a GR jsou nuda, no nemám z toho dobrej pocit...

Patch mi T6 rifty znechutí na rychloprocházku a GR jsou nuda, no nemám z toho dobrej pocit...
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tak tak už jen z toho že T6 nejtěžší obtížnost je rychlofarma je mi šoufl 

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Náhodou nějaké změny na urychlení upgradu gemů není co ? protože z každého druhu mám +- 3k - 4k marquizů a nechce se mi z toho dělat imperialy .. to je tak na celý den afkování 

Já to dělám tak, že zapnu diablo, alt tabulator a jsem na netu :-)
mě to při této variantě vždycky spadne, takže k ničemu..... . Musím nechat běžet diablo na obrazovce a občas i to spadne - nechápu . Dělaní jakéhokoliv finálního diamantu je pro mě peklem .... .
A padá ti to i když máš windowed fullscreen nebo prostě jen windowed D3 ? já to tak mám a čučím na net na druhém monitoru .. ale i tak mě to sejří čekat na ty gemy 

Mohli by pridať konečne,ak máte dosť goldov, možnosť na hromadný rýchly upgrade konkrétneho gemu a nie ako teraz, keď si dáte napr upgr na 30 imperial ametyst, že musíme ako trti čakať kým sa každý jeden zvlášť upgradne.
No však to mi do hlavy neleze .. zajdeš k Shenovi, zvolíš gem, navolíš počet, vidíš částku, goldy na ní máš a dáš Craft a udělá se ti to najednou a ne po jednom .. 

Ale takovou složitou věc přeci Blizz nezvládne, stejně jako přidání T7-T10, to se musí alespoň rok programovat a testovat že 

- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
dobré ráno všem, podle toho co čtu (df.com) jsou soubory patche nahrány na update servry a to ve stejném buildu jako je nyní na PTR
teoreticky při další maintance by to mohli hodit na live
teoreticky při další maintance by to mohli hodit na live

Jj je to na ně až moc složité :-)
S stim padání, zkoušel jsi hru přeinstalovat? Kamarádovi to padalo během hraní a tak PC teda i naformatoval a od té doby má klid
Edit: no v jednom videu na df.com bylo že patch chtěli vydat i před Vánocemi tak doufám že to brzy přijde :-D
S stim padání, zkoušel jsi hru přeinstalovat? Kamarádovi to padalo během hraní a tak PC teda i naformatoval a od té doby má klid
Edit: no v jednom videu na df.com bylo že patch chtěli vydat i před Vánocemi tak doufám že to brzy přijde :-D
Taky čtu, bylo by to podivné, netěším se, ale jsem ready.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- DoctorFish
- Wraith
- BattleTag:DoctorFish#2128
A live patch has hit the live patch servers. Usually when this happens before Tuesday it means the patch should go live on the next Tuesday. However, we have not seen a maintenance post yet, so it is still up in the air if we will see the patch this week or not. - takze bud tuto stredu, ale spis to vidim na pristi stredu -)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doct ... o/27172904
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
Jestli to tenhle týden (nebo příští) spustí, tak je to opravdu hodně podivný postup, když to bude před koncem první sezóny. Vadit mi to ale určitě nebude, naopak už se docela těším.
Taky se těším, konečně nějaké oživení, ale neumím si představit, jak to chtějí zkloubit s tím, že je stále probíhající SN1.

- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
někde jsem četl, že právě to bude zajímavé vidět jak to moc hejbne se žebříčkama
taky se může stát že to vážně spustí až se začátkem sezony 2, necháme se překvapit, blizz tradičně nepíše žádný termíny apod. prostě člověk dojde ráno do práce a vidí že v US už mají patch live
taky se může stát že to vážně spustí až se začátkem sezony 2, necháme se překvapit, blizz tradičně nepíše žádný termíny apod. prostě člověk dojde ráno do práce a vidí že v US už mají patch live

Malo by to logiku pustiť patch aj 2-3 týždne pred koncom sezóny. Aspon by sa uistili že je vsetko ok a nepokazia ďalšiu sezónu tým že niekto objaví nejaký exploit. Inak s tým gem upgrade som raz čítal blue post, a to dosť dávno, že nič také neurobia. Neviem či chcú predísť omylom že nikto napíše 522 namiesto 52 a príde o všetky prachy, alebo čo ich k tomu vedie.
V každom prípade ten patch aj keby prišiel dnes tak už mešká
V každom prípade ten patch aj keby prišiel dnes tak už mešká