Technické problémy

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:
Re: Technické problémy

Příspěvek od Deef » 01.07.2012, 20:05 hod.

ego píše:Jaká je IP na EU herní server, kde můžu testnout traceroute a ping?
http://us.battle.net/support/en/article ... traceroute

rooper
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:rooper #2950

Příspěvek od rooper » 01.07.2012, 20:36 hod.

ahoj mám problém.přestěhoval jsem se a dočasně jsem si pořídil mobilní internet.Chtěl jsem zkotrolovat AH a při přihlášení mi vyskočilo že můj účet byl uzamčen z důvodu podezřelé aktivity.Je to asi tím že jsem se chtěl přihlásit z jinýho místa,jinak nvm.Poslali mi email co mám dělat ale jsem z toho nějakej zmatenej.Můžete mi prisím ČESKY poradit co mám s tímhle dělat?předem děkuji za odpověď.Jinak Barbar inferno 2.act a DH inferno 2.act :)

Mmariner
Fallen Shaman
BattleTag:Mmariner#1388

Příspěvek od Mmariner » 01.07.2012, 21:39 hod.

Noooo nemeli nahodou upravit dps monster pri kooperaci?? Dneska jsme zkouseli ve dvou a rekl bych ze je to uplne stejny.. pak to leavnul po nekolika packach a hned bych rekl, ze meli polovicni dmg... tohle me dost stve, ze se to v koop modu neda, stim co mate na sobe a chodite to solo..

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 01.07.2012, 22:22 hod.

upravene to je, ta dmg im zostava rovnaka aka pri "single"

fjodik
Quill Rat

Padání na lištu ve win

Příspěvek od fjodik » 12.07.2012, 15:48 hod.

ahoj lidi, chci se jen zeptat, zda se vám to stává také. Většinou když jsou přetížené servery, tak cca každou minutu padá okno se hrou na lištu ve windows a musím se tam během hraní takhle vracet (tzn není to klasický CTD, hra jako taková nespadne, jen okno) :-(. Stalo se to někomu?? možná by pomohlo zkusit hrát v takovém případě v okně. Stává se to nicméně jen když je server přetížen a hra laguje, jinak vše ok.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Re: Padání na lištu ve win

Příspěvek od Still-Alive » 12.07.2012, 18:06 hod.

mě se to stává pravidelně, když mi KMP napozadí přepne další dil seriálu (jako zvukový podkres) :)

Xkryspin
Wraith

Re: Padání na lištu ve win

Příspěvek od Xkryspin » 13.07.2012, 08:50 hod.

fjodik píše:ahoj lidi, chci se jen zeptat, zda se vám to stává také. Většinou když jsou přetížené servery, tak cca každou minutu padá okno se hrou na lištu ve windows a musím se tam během hraní takhle vracet (tzn není to klasický CTD, hra jako taková nespadne, jen okno) :-(. Stalo se to někomu?? možná by pomohlo zkusit hrát v takovém případě v okně. Stává se to nicméně jen když je server přetížen a hra laguje, jinak vše ok.
Nějaký jiný program ti krade "focus". Ta souvislost s lagama - může být přesně opačná: to něco co ti krade focus, se zároveň pokouší dostat na net nebo tak něco.

Chce se to podívat do běžících procesů - co jede za programy (různé updatery, aktualizátory a povypínat nepotřebné). Zvláště protivné tyhle prográmky jsou pokud je člověk odřízne na firewallu.

Weeman
Quill Rat

Příspěvek od Weeman » 13.07.2012, 08:59 hod.

rooper píše:ahoj mám problém.přestěhoval jsem se a dočasně jsem si pořídil mobilní internet.Chtěl jsem zkotrolovat AH a při přihlášení mi vyskočilo že můj účet byl uzamčen z důvodu podezřelé aktivity.Je to asi tím že jsem se chtěl přihlásit z jinýho místa,jinak nvm.Poslali mi email co mám dělat ale jsem z toho nějakej zmatenej.Můžete mi prisím ČESKY poradit co mám s tímhle dělat?předem děkuji za odpověď.Jinak Barbar inferno 2.act a DH inferno 2.act :)
Ahoj, je to ochrana proti zneuziti. Hral jsem D3 jen doma a pred par dny jsem se prihlasil od pritelkyne z PC a po pokusu o prihlaseni na BN ucet v D3 mi to hodilo stejnou hlasku. Klik jsem na OK a byl jsem presmerovan na stranky Blizzardu, kde se vyptali na Email, krestni jmeno a prijmeni. Podle vyplnenych dat pak poslali sms s overovacim kodem (myslim, ze 6 mist) a zadal jsem ho do nabidnute kolonky na strankach. Pote bylo vse ok a mohl jsem se vesele prihlasit.
Staci to takto? :)

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 13.07.2012, 09:28 hod.

Weeman píše: Ahoj, je to ochrana proti zneuziti. Hral jsem D3 jen doma a pred par dny jsem se prihlasil od pritelkyne z PC a po pokusu o prihlaseni na BN ucet v D3 mi to hodilo stejnou hlasku. Klik jsem na OK a byl jsem presmerovan na stranky Blizzardu, kde se vyptali na Email, krestni jmeno a prijmeni. Podle vyplnenych dat pak poslali sms s overovacim kodem (myslim, ze 6 mist) a zadal jsem ho do nabidnute kolonky na strankach. Pote bylo vse ok a mohl jsem se vesele prihlasit.
Staci to takto? :)
Mám pocit, že tam existuje rychlejší cesta, když na tebe vyskočí ta tabulka tak tam z rozbalovacího menu nevybereš řešení přes mail ale odpověď na tvoji secret question, kterou si zadával při vytvoření accountu. Po správný odpovědi můžeš hned hrát a nemusíš nikde nic složitě řešit přes mail a potvrzovat, že si to opravdu ty.
edit: ale jestli už vybral to první řešení tak to nejspíš musí dotáhnout do konce.

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 13.07.2012, 15:05 hod.

A nebo si pořiĎte authentifikator - to se vás to ani nezamkne, jen se to zeptá na auth a je to.

withking
Quill Rat
BattleTag:WithKinG#2164

Příspěvek od withking » 13.07.2012, 21:36 hod.

zdravim mam jeden problem po update 1.0.3b se my stalo to že zapnu hru vše se my odskrtne ale po tom se my vypne hra nevíte co jstim diky

Tidus
Fallen Shaman
BattleTag:Tidus#2607

Příspěvek od Tidus » 14.07.2012, 11:42 hod.

Prosím poradte, dnes mi hra začala psát, abych mohl hrát hru tak si jí musim koupit, přitom mám na rok annual pass a doted jsem Diablo hrál bez problémů.
Stalo se to taky někomu ?
A neřikejte, že musim mět tu buzeranskou kreditku, to je týden co týden aby blizz neměl nějakou s*ač na mě.

Pana_Ruplahlava
Gorebelly
BattleTag:Ruplahlava #2727

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 14.07.2012, 22:08 hod.

Tak vás po delší době zdravím :D Jak to jde v diable? Mě stále nejde hrát, dneska jsem to potřetí spustil od 1.0.3 a stále to nejde hrát! A dokonce jsem objevil další error! Černá obrazovka těsně před diablem na hell s 5 stacky NV! Ale vypadá to, že nejsem sám a tak se těším na další patch až mi to pojede ještě hůř :D
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.

withking
Quill Rat
BattleTag:WithKinG#2164

Příspěvek od withking » 15.07.2012, 14:20 hod.

zdravim mam takovy problem ze kdyz zapnu hru a vse se odskrtne tak potom my hra se vypne nevite nekdo co jstim diky za pomoc uz nevim co mam delat 3x jsem i delal reinstal a jeto po tom novim updatu

Levitikus
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Levitikus » 16.07.2012, 13:18 hod.

Ahoj, neukládají se mi postavy v singlu do d2-save...neukládají se nikam, ale přitom ve hře jsou uložený..co s tím? normálně by to nevadilo, ale d2 hraju doma i v práci, takže bych potřeboval save přetáhnout na usb a přepravit..jenže když se mi to v práci neuloží do složky, tak to je špatně :)
přitom doma mi to funguje normálně..co mám udělat aby to šlo??

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 16.07.2012, 13:33 hod.

Myslím, že nejlepší řešení bude zajít se zeptat do Diablo II fora...

Tidus
Fallen Shaman

Příspěvek od Tidus » 25.07.2012, 18:09 hod.

Prosim vás mám 50MS, ale stejně mám jako by lagy postava se sekne a až za 2-3 sekundy se zase pohne a takhle to mám skoro každých 10 sekund.
Tady mi někdo odepsal
its not lag its a game code problem that is posted here on forum..

Ale nevím co přesně myslí co bych měl udělat.
Snad mi poradíte, předem děkuju :)

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 25.07.2012, 20:59 hod.

Tidus Ja ti poradim . Odinstaluj a zmaz Diablo 3 a zacni hravat Diablo 2 :)
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 26.07.2012, 08:50 hod.

2 RED EAGLE: přesně kvůli takovým kecům, sem nemá smysl chodit...

2 TIDUS: Mohl bys popsat více?
Zejména mě zajímá:
1) Konfigurace počítače
2) Systém
3) Připojení - a to pokud možno i s tím, jak máš uspořádané aktivní prvky (modem / router / wifi ...)
4) Programy běžící na pozadí (antiviry, firewally, SETI@home a podobné věci).

O tom lagu:
1) Zvýší se na krátkou dobu ukazatel latence? /Hned po lagu vidíš latenci třeba ve žlutém / červeném, která pak klesne ? Nebo se to vůbec nezmění?
2) Během lagu - můžeš zadávat příkazy ? můžeš hýbat myší? Když spustíš aktivní skil, blikne tlačítko toho skilu a skill se neprovede, nebo je zmrzlá celá hra? běží animace postavy ? hýbe se ?

Tidus
Fallen Shaman

Příspěvek od Tidus » 26.07.2012, 17:16 hod.

1) 2 jádro E4500 2x 2.20GHZ, 4GB Ram, Geforce 9600 512
2)W7
3) Modem ADSL 4MB.
4) Avast a jinak všechno co nepotřebuju vypínám.

A o tom lagu, prostě se jako by sekne obraz i s postavou můžu používat skilly nebo vidim jak se prokliknou když zmáčknu bind, ale použijí se třeba až za 3 vtěřiny a po lagu je latence ve žlutým bo červeným, ale během těch 2-3 sekund se zase latence spravý.
Snad jsem to tak nějak popsal

Odpovědět

Zpět na „Obecně“