Otázky a Odpovědi
No teď jsem zjistil, že truhlu mám taky prázdnou a goldů mam 0, jediné věci, které mi v truhle zůstaly jsou ty co nejdou prodat (takové ty černé hřiby a ještě dvě stránky něčeho). Měl jsem v té truhle gemy, craftovací materiály apod.
- Chadzi
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Chadzi#2987
Re: Dotazy ohladom D3
Je to normální, že mám s sebou dva Tyraely? Nikdy jsem si toho předtím nevšimnul.
screenshot: http://i48.tinypic.com/16i8n54.jpg
Ne zkoušel jsem všechny servery, mám tam 5 lidí ve friend listu (na tom EU serveru) i když jsem si nikoho nikdy nepřidával. No někdo mi asi hacknul účet, a tak v souvislosti s tím, chci se zeptat na poslední otázku, jestli je lepší napsat blizzardu ticket, nebo stačí když použiji tu funkci Restore Account ? Píšou u toho, že to vrátí postavy, itemy, všechno, něco asi jako obnova systému u win 7. Máte někdo s tím nějaké zkušenosti ? Jestli ano, tak pišněte to sem plz. Díky
Můžu mít postavy na různých serverech, nebo musím zůstat na jednom? Díky.
Věčný začátečník nejen ve světě Diabla.
- Microsheep
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Chadzi píše:Je to normální, že mám s sebou dva Tyraely? Nikdy jsem si toho předtím nevšimnul.
Můžeš mít postavy po různých serverech, stačí přepínat region v menu.Boleslav píše:Můžu mít postavy na různých serverech, nebo musím zůstat na jednom? Díky.
ahoj mam otazku jak se pouzivaji banery z achivementu?
Achievements: 7400 (92%)
Využiješ ich ku customizácii baneru svojej postavy, ktorá sa potom zobrazuje v meste iným hráčom. Nájdeš ho v menu za postavou.DeathHero píše:ahoj mam otazku jak se pouzivaji banery z achivementu?
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
K čemu slouží házení bannerů v boji? Tuším že klávesou G se to dělá a přiletí na zem banner a po chvíli zmizí.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Prosím vás, komu sa vygenerovala najlepšie na Hell obtiažnosti Highland Cave v Leoric Hunting Grounds, dajte svoj battle.tag, hľadám túto blbú dieru už niekoľko dní a furt nič, vždy tam mám len tie tri khazra totemy, naj by bolo keby ešte nepreskúmanú, resp. išli by sme tam spolu...vďaka vopred, dúfam že niekto mal viac šťastia na toto ako ja...
Venom: mapy sa generuju pri každom štarte hry, takže ak by ju už niekto mal preskumanu, tak ti to nie je nič platné, lebo keď založite hru tak tam byť môže alebo nemusí...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Práve som čítal na oficiálnom fóre že by sa mal dať predaný prednet clicknúť do chatu. (Odporúčam /party.) Nemôžem to teraz odskúšať.Arnold píše:A da se, kdyz uz je ukoncena aukce predmetu, zpetne zjistit, jaky mel ten predmet vlastnosti? Ja tam mam jen vypis nazvu, ze ktereho nic nepoznam.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Myslel som to tak že by som sa pripojil do tej hry, keby ju tam niekto mal tú jaskyňu, ved to je možné nie ?Morishort píše:Venom: mapy sa generuju pri každom štarte hry, takže ak by ju už niekto mal preskumanu, tak ti to nie je nič platné, lebo keď založite hru tak tam byť môže alebo nemusí...
//no hotovo, tak snáď sa niekto ozve...
Naposledy upravil(a) Venom dne 06.06.2012, 09:47 hod., celkem upraveno 1 x.
Venom: aha tak to som ťa zle pochopil, to samozrejme možné je...
odporučam vyplniť si tu vo fore battletag, možno sa ti niekto ozve...
odporučam vyplniť si tu vo fore battletag, možno sa ti niekto ozve...
Da se nejak udelat to, abych misto tlacitka "1" mackal bocni tlacitko mysi? Chtel bych si tam dat teleport a ta jednicka mi nevyhovuje, u ostatnich kouzel je to v pohode ale ten teleport mi jaksi hlava nebere :-D Klidne jestli neznate nejaky externi programek, kterym bych si tu jednicku premapoval na to bocni tlacitko.
normalne si to v nastaveniach nastav. Mas tam moznost priradit si rozne klavesy, aj mouse3, mouse4 atd. Ja som si takto namiesto cisla 4 dal Mouse3.Arnold píše:Da se nejak udelat to, abych misto tlacitka "1" mackal bocni tlacitko mysi? Chtel bych si tam dat teleport a ta jednicka mi nevyhovuje, u ostatnich kouzel je to v pohode ale ten teleport mi jaksi hlava nebere :-D Klidne jestli neznate nejaky externi programek, kterym bych si tu jednicku premapoval na to bocni tlacitko.
ja som si rovno v programku k miške nastavil bočne tlačitka na 2, 3... lebo v optionse som nemal možnosť nahodiť mouse 4,5 alebo ine okrem klasiky dvoch tlačitiek a kolečka...
Re: Templar
Může ti hodit oboje. CD je samostatný