První názory (SPOILER)
Majky_majk: No kdyby mě to tam sr*lo tak do tý restaurace už nepujdu...totéž můžou udělat nespokojení hráči přece, hodit hru do kouta a vykašlat se na to a ne si pořád stěžovat že tohle a támhleto...po tolika špatnejch zkušenostech opravdu nebudu zkoušet do tý restaurace lízt a stěžovat si tam nebo jinde jak je to špatný, prostě se na ní vykašlu a pujdu jinam, maximálně až se mě někdo zeptá jaká je tak řeknu že hrozná.
Koupil sem si tenkrát FEAR3 fps gamesku, za 5h sem ji dohrál a od tý doby nezapnul, stála asi 1200, lituju toho, byla to nuda, ale co nadělám? moje rozhodnutí si ji koupit. Oproti tomu mam v D3 odehráno asi 200h takže za ty prachy sem hodně spokojenej už teď a byl bych i kdybych to už nezapnul...takovou cenu za hodinu hraní jako je u D3 prostě jen tak nenajdete když běžný hry sou dohraný za 8-10h.
Koupil sem si tenkrát FEAR3 fps gamesku, za 5h sem ji dohrál a od tý doby nezapnul, stála asi 1200, lituju toho, byla to nuda, ale co nadělám? moje rozhodnutí si ji koupit. Oproti tomu mam v D3 odehráno asi 200h takže za ty prachy sem hodně spokojenej už teď a byl bych i kdybych to už nezapnul...takovou cenu za hodinu hraní jako je u D3 prostě jen tak nenajdete když běžný hry sou dohraný za 8-10h.
Re: První názory (SPOILER)
Já se spíš obávám, aby to jednou nespadlo tak, že by všichni přišli o své postavy..
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Neboj se, delaji pravidelne zalohy nekolikrat denneHoup píše:Já se spíš obávám, aby to jednou nespadlo tak, že by všichni přišli o své postavy..
wow, to je DOST.Quetak píše:..v D3 odehráno asi 200h takže...
Hra je venku 16 dní, to znamená 384 hodin. Z toho ty jsi hrál 200h, to znamená, když budem počítat 8 hodin spánku denně, tj. 128h spánku za 16 dní, tak jsi měl na ostatní věci cca 56h za 16 dní, tj. 3,5h denně na jídlo a všechny ostatní věci. WOW.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Quetak: Ale to je to, o čem jsem mluvil.... nikdo nemůže nadávat na to, že by Diablo 3 za své peníze nabízelo málo.
Ale ten FEAR jsi si mohl zahrát každý den hodinu... kdy jsi chtěl. D3 ale člověku, který si ho prostě chtěl jen 15hodin zahrát, hází klacky pod nohu. Představ si to jinak. Teď na FEAR vzpomínáš jako na "drahej zážitek"... 5 hodin zábavy za 1200,- Kč. Jak by jsi na něj vpomínal, kdyby Ti ta hra k tomu ještě lagovala a v 1/2 případů (večer když se vrátíš z práce) Ti hra vyhodila chybu, že nelze hrát. Určitě by jsi na ní vzpomínal ještě mnohem hůře, ne?
A to je to o čem píšu. V mém okolí jsou desítky lidí, kteří si D3 koupili... často i proto, že cítili, že to dluží Blizzardu, když od něj v pubertě pirátili (není můj případ, mam originálky obou dílů). A teď jsou zklamaní, protože tyhle chyby jim celkem zkazily zážitek z celkem dobré hry.
Ale ten FEAR jsi si mohl zahrát každý den hodinu... kdy jsi chtěl. D3 ale člověku, který si ho prostě chtěl jen 15hodin zahrát, hází klacky pod nohu. Představ si to jinak. Teď na FEAR vzpomínáš jako na "drahej zážitek"... 5 hodin zábavy za 1200,- Kč. Jak by jsi na něj vpomínal, kdyby Ti ta hra k tomu ještě lagovala a v 1/2 případů (večer když se vrátíš z práce) Ti hra vyhodila chybu, že nelze hrát. Určitě by jsi na ní vzpomínal ještě mnohem hůře, ne?
A to je to o čem píšu. V mém okolí jsou desítky lidí, kteří si D3 koupili... často i proto, že cítili, že to dluží Blizzardu, když od něj v pubertě pirátili (není můj případ, mam originálky obou dílů). A teď jsou zklamaní, protože tyhle chyby jim celkem zkazily zážitek z celkem dobré hry.
Kluuk píše:Diablo 3 JE online single-player a online multiplayer hra. Píše to Blizzard na svých stránkách, takže stfu.
Hlavně se uklidni chlapče. To, že to takhle blizz píše v popisu neznamená, že je to pravda. Už jenom tím, že máš přístup k aukci (ikdyž tam třeba ani nepáchneš), kde ostatní hráči prodávají předměty. Prostě už to nemůže být považovaný za SP hru. Nehledě na to, že je to naprosto bezpředmětný. Tu hru jste kupovali a věděli jste, že je to online only. Tak tady konečně přestaňte whinovat.
Fakt už mě vytáčí lidi, kteří si neustále stěžují na věci, který byly oznámeny x měsíců před vydáním.
Já pořád věřím že všechny tyhle problémy s lagy a připojením časem vychytají jinak já lagy mám ve hře jen vyjimečně
Já, když dovolíš, budu věřit spíše tomu, co říká Blizzard, než-li Ty. Snad neva.kojot píše:To, že to takhle blizz píše v popisu neznamená, že je to pravda.
To je sice hezké, no, ale nejsem si jist, že bych někde četl, že se každý den nebudu schopen připojit do hry, možná jsem toto oznámení x měsíců před vydáním nikde nečetl. Můžu poprosit kdyžtak o link na toto oznámení?kojot píše:Fakt už mě vytáčí lidi, kteří si neustále stěžují na věci, který byly oznámeny x měsíců před vydáním.
Povedali ze to bude online, nepovedali ze to nepojde :p Keby povedia, ze z 14 dni to nebude dostupne cca 50 hodin v najlepsich casoch tak by im dnes nikto nic na to nepovedal :pkojot píše:Fakt už mě vytáčí lidi, kteří si neustále stěžují na věci, který byly oznámeny x měsíců před vydáním.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
-
- Doom Knight
A kdo tu má problém s tím, že je hra online?kojot píše: Fakt už mě vytáčí lidi, kteří si neustále stěžují na věci, který byly oznámeny x měsíců před vydáním.
Tady mají lidi problém s tím, že ten přestup na "online only" není dobře zvládnutý.
A ta rovnice je jasná... když mám dobrou firmu a něco neumím na 100%, tak pokud o to dobé jméno nechci přijít, tak to tak neudělám. Blizzard to udělal a na 100% to neni. Takže si může uříznout zase tučnej kus ze svého dobrého jména a lidi na to budou nadávat.
To je přece jejich svaté právo. Utratili peníze za něco, co nefunguje správně. Tak nadávají...
Kluuk: Měl sem 14dní dovolenou při který sem si dával i 26h v kuse pak 8h spánek a zase 24h atd...teď už zase práce takže s celodenim hranim je konec
Majky_majk: nevim no, že by to nejak extrémě lagovalo (krom posledních 3-4dní) se mi nezdálo a 200 latenci sem nějak nepoznal(HC nebudu hrát dokud hra nebude 100% stabilní). Error 37 vyprogressuju většinou do 5ti minut. Pro občasný hráče to asi problém je a musí to otravovat to máš pravdu. Pořád ale blizzu dávám čas, je to venku něco přes 14dní, jestli to takhle bude vypadat i za dalších 14 dní tak už to bude špatný. Problémy se daly čekat jako u každýho online titulu.
Majky_majk: nevim no, že by to nejak extrémě lagovalo (krom posledních 3-4dní) se mi nezdálo a 200 latenci sem nějak nepoznal(HC nebudu hrát dokud hra nebude 100% stabilní). Error 37 vyprogressuju většinou do 5ti minut. Pro občasný hráče to asi problém je a musí to otravovat to máš pravdu. Pořád ale blizzu dávám čas, je to venku něco přes 14dní, jestli to takhle bude vypadat i za dalších 14 dní tak už to bude špatný. Problémy se daly čekat jako u každýho online titulu.
Tohle co jsem tady psal je reakce na Majky_majka. Říká, že u hry jako WoW to chápe, ale to jsou online multiplayerové hry stejně jako Diablo 3. Takže nevím, proč to u WoW chápe a u D3 ne.
-
- Doom Knight
Protože hry jako WOW jsou stavěné tak, že u nich hráči tráví řádově stovky (co si budeme povídat, většina pravidelných hráčů spíše tisíce) hodin klidně mnoho měsíců... i proto měsíční poplatky.kojot píše:Takže nevím, proč to u WoW chápe a u D3 ne.
Takže když pak hru postihne podobný problém. Je to určitě dost nepříjemné... ale vzhledem k tomu, že za 6 měsíců se hráč přihlašuje 100x a tráví tam tolik času, tak nějaké chyby z počátku prostě promine, protože tvoří jen malé % z jeho doby ve hře.
D3 je ale jiný typ hry. Jasně... určitě se najdou nadšenci, kteří tam taky budou tisíce hodin. Ale drtivá většina zákazníků se spokojí s desítkama hodin a za několik dní/týdnů až si projdou příběhovku hry a zkusí vše možné, tak prostě hru hrát nebudou.
A když jim z 15ti návštěv hra blbne v 50% případů, nezapne se, laguje... tak to logicky zcela změní jejich pohled na hru. Nehledě teda na fakt, že většina z nich si stejně přichází pro SP zážitek, kde pro ně online řešení nabízí jen dost málo +. Reálně si spíš myslim, že žádné ;-).
Naposledy upravil(a) Majky_majk dne 31.05.2012, 18:06 hod., celkem upraveno 1 x.
No nevím, mě by teda mnohem víc štvalo, že nejde WoW, kde si člověk platí měsíční paušál než když nejde Diablo 3, které si zahraji jindy.
Metalicum píše:50% dolů za to že se nešlo za 14 dní čistýho času nalogovat do hry tak 5 hodin .. to je masakrMajky_majk píše:Plácám? Opravdu?
Teď jsem přišel domu z práce... mam do 18.00 čas. Venku je hnusně. Paráda. Proč si nezahrát Diablo 3? Další příležitost budu mít asi až příští týden. A E37.
Stejně jako jsem ho měl včera, když jsem si chtěl zahrát. K tomu neni co dodat.
Samozřejmě máš pravdu, že jsem si mohl zahrát později. Kdybych věděl, že to bude probíhat takhle... udělal bych to. Ale přece nebudu mít rozehráno několik her, ne?
Taky nemam pocit, že by tohle byla vyloženě MP hra. Velká část hráčů jede SP jako u minulých dílů. Ale nebudu se hádat.
Diablo 3 je dobrá hra, ale tyhle problémy mi z ní dávají 50% hodnocení dolu. Já přece jako platící zákazník nejsem betatester hry. Blizzard měl spoustu možností hru o betatestovat... mohl udělat open betu pro všechny na měsíc, mohl cokoliv.
Tak to hodně přitlač na pilu chlapče, prej 5 hodin ....
-
- Doom Knight
Jasně, že i to je přístup k věci. Ale nic to na tom nemění. Určitě bych byl naštvanej i u WOW. Ale pokud to v konečném důsledku znamená, že 5% mého zážitku je poznamenaného chybama, určitě je to lepší, než když je 40% zážitku poznamenaného chybama.Houp píše:No nevím, mě by teda mnohem víc štvalo, že nejde WoW, kde si člověk platí měsíční paušál než když nejde Diablo 3, které si zahraji jindy.
Majky_majk: Hra je venku 14dní.... WoW sem na vanile na ofiku nehrál, ale věřim, že prvních 14dní na tom bylo mnohem hůř než na tom je teď D3. Ano v dnešní době WoW jede opravdu nonstop krop plánovaných odstávek...na takovou úroveň se diablo dostane taky....ale proboha dejte tomu čas....WoW je tu kolik let? 7? 8? nevím přesně.
Jen škoda, že neoddělili AH od hry. Určitě je míň náročný a v době výpadku, kdy nemůžu hrát bych rád nakupoval/prodával na aukci.
Hra je sama o sobe parada ale kdyz se nemuzu skoro hodinu pripojit,tsk me to teda pekne zlobi.Kluci meli jeste s tim vydanim chvilku pockat a doladit to.Ale jinak fakt super hra,teda kdyz to jede.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Metalicum#2727
oukej, nevím kolik to bylo přesně, rozhodně to nebylo tolik aby mě to nějak štvalo.kutik píše:Metalicum píše:50% dolů za to že se nešlo za 14 dní čistýho času nalogovat do hry tak 5 hodin .. to je masakrMajky_majk píše:Plácám? Opravdu?
Teď jsem přišel domu z práce... mam do 18.00 čas. Venku je hnusně. Paráda. Proč si nezahrát Diablo 3? Další příležitost budu mít asi až příští týden. A E37.
Stejně jako jsem ho měl včera, když jsem si chtěl zahrát. K tomu neni co dodat.
Samozřejmě máš pravdu, že jsem si mohl zahrát později. Kdybych věděl, že to bude probíhat takhle... udělal bych to. Ale přece nebudu mít rozehráno několik her, ne?
Taky nemam pocit, že by tohle byla vyloženě MP hra. Velká část hráčů jede SP jako u minulých dílů. Ale nebudu se hádat.
Diablo 3 je dobrá hra, ale tyhle problémy mi z ní dávají 50% hodnocení dolu. Já přece jako platící zákazník nejsem betatester hry. Blizzard měl spoustu možností hru o betatestovat... mohl udělat open betu pro všechny na měsíc, mohl cokoliv.
Tak to hodně přitlač na pilu chlapče, prej 5 hodin ....
pointa asi není v tom že vás chci přesvědčit že je to všechno v pohodě. jasně že je to špatně, že hra nejede. Mě jenom mrzí, že je kvůli tomu takových hejtů, přitom je to tak dobrá hra, a jako každá má nedostatky.
A štve mě třeba i to, že hrá má na metacritic horší hodnocení než kdejaká blbost. Přijde mi, že je to hodně přehnaný. Tak se to snažim bránit.
"Když chceš najít pořádný kámoše, musíš se prodrat haldou ko*ot"
Eric Cartman
Eric Cartman