Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
stačí mi 10, abych si udělal nějaký úsudek, dříve, něž to nazvu hloupostí, je to stejné jako v praktickém životě, kdy někdo někoho nazve dopředu blbcemHamman píše:A kolik chces delat vzorku? 100 a 5x to budou treba ty gate, co ja hledám.. a prohlasis to za funkcni? Kdyby to tak bylo naprogramovano, tak by ti samozrejme stacil i 1 vzorek a bude to fungovat
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
je to opravdu nespravedlivé, mě nechtějí padnout BH pants s intel a ta helma mi padla už 2xSeton píše:na Jade build, má asi ten nejhorší název z itemů v D3nemůžu tomu přijít na jméno, Quatzeal nebo tak nějak
. Už mám Andarielky,Mempho se skoro TOP rollem, Mask of Jeram se 100% bonusem k petům ,ale tahle prostě né a né padnout :/ .
Áno, 10 pokusov stačí na nejaký úsudok, problém však je, že nebude mať nič spoločné s popisom reality.maja píše:stačí mi 10, abych si udělal nějaký úsudek, dříve, něž to nazvu hloupostí, je to stejné jako v praktickém životě, kdy někdo někoho nazve dopředu blbcem
Ci takýýýý!!!!!! Blizzarde odměň mě za obětování HC wizarda gearem na zvýšení poškození mých petů u HC WD a posílení lucus swarmu legendárkou. Děkuji.Seton píše:tak se podařilo!! včera úplný žně
. TF,Quatzalcloak helma a knife co dává psům stun
Screeny dám do sekce předmětů
.