neboj čtu si to pořádně..Gotha píše:Vsak kdyz to poradne prectec a nebudes upirat zrak pouze na quote tak se doctes, ze to placani je z tve stranyMetalicum píše:To plácáš bylo na názor, že hra je online kvůli pirátství!!! alespoň si to přečtěte když kritizujete.
jo jasně je blbý že sou tam ty problémy, já jenom říkám, že je to očekávaný.
Patche dělají. mě už se hra měnila několikrát. To je hejt
První názory (SPOILER)
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Metalicum#2727
"Když chceš najít pořádný kámoše, musíš se prodrat haldou ko*ot"
Eric Cartman
Eric Cartman
Re: První názory (SPOILER)
Ted to bude znit skoro jako vymysl, ale neni. Jsem sefem testu a je jedno jakych, ale jsem. Souhlasim, ze ne vzdy se vse da otestovat at si clovek pripravi maximum testovacich pripadu nez jde do ostreho provozu, ale neotestovat zatez na zakladni veci jako jelogovani je hruba chyba. Pochopim nejakou ingame funkcnost typu aukce nebo ale tohle jsou veci, ktere znemoznuji plynuly beh. Nemoznost nalogovani, neustale lagy, tomu rikam totalni neodladenost, nulove optimalizace.Quetak píše: že ne vše jde otestovat.....
Nechci tim hanit Diablo jako takove, mam ho rad, ale to co Blizz vypustil je mrsina co ma hodne much a nektere jsou tak velke, ze je nelze prehlednout a akceptovat.
Kdo si koupil krabicovku tak jedine nad cim mohl vysknout byla max cena, protoze vydat na DvD napaleny downloader je ostuda. To ve me budi dojem, ze Blizz vybec 15.5. vydat D3 nechtel, ale ze mel pripraveny tenhle krabicovy polotovar, ktery me stejne donutil stahovat 7gb ze serveru.
Vzpominam jak se nadavalo na BioWare se SWTOR, ale Blizz je s D3 hladce prekonal
EDIT: na letecke dvere je 70tisic testovacich pripadu na jejich funkcnost
SWTOR s Diablem laskavě nesrovnávej. V pre-alpha verzi jsem jim exploitnul textury během 10 minut gameplaye pro novináře v základní lokaci.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Může mi někdo říct, kolik hodin, dohromady, to za těch 14 dní provozu nejelo? )nejsem ve hře furt, spíše sporadicky, jak se dostanu k PC).
Nemyslis ze si trepol tak trosku ako blbost? Kto iny ako Blizzard by mal najlepsie vediet ako bude hra fungovat na always online baze. Ved oni uz 8 rokov ci kolko maju mmorpg, najuspesnejsie ake je. Ako to ze takato firma ktora ma brutalne skusenosti s online hrami takto podceni situaciu? Ved Battlenet bol prva online sluzba svojho druhu vobec... Tolko skusenosti, pochybujem ze niekto ma v tomto smere viac skusenosti a ono toto. :pQuetak píše:...
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
odhadujem do kopy tak 30-50 hodin ze to neslo.Still-Alive píše:Může mi někdo říct, kolik hodin, dohromady, to za těch 14 dní provozu nejelo? )nejsem ve hře furt, spíše sporadicky, jak se dostanu k PC).
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
A ty si "laskave" precti o cem je tu diskuze. Bavime se tu o finalnim produktu.Garn píše:SWTOR s Diablem laskavě nesrovnávej. V pre-alpha verzi jsem jim exploitnul textury během 10 minut gameplaye pro novináře v základní lokaci.
No právě. Tam ten exploit jde taky...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Gotha: S logovacíma problémama souhlasim, že je to fail. Ten fail způsobila jedna velká chyba blizzu, že veškerej beta testing proběhl na US serverech, proto teď US servery maj téměř bezproblémový chod. Kdyby EU hráči hráli betu na EU serverech, věřim, že by teď tehle problém nebyl protože ty servery by byli otestovaný.
sklb: to samý můžu říct o naší firmě která dělá posilovače brzd asi 20let a partří k TOP firmám co se týče různých automobilových součástek...a stejně...
sklb: to samý můžu říct o naší firmě která dělá posilovače brzd asi 20let a partří k TOP firmám co se týče různých automobilových součástek...a stejně...
hra me prestala bavit, kdyz prijdu dom a mam chvili cas a chci si zahrat, tak to bud nejde a nebo jsou lagy... Inferno se neda hrat... nemam duvod u tehle hry dal travit nervíky... WTS...
Hlavně nevím co mě udrží hrát D3 dlouho. Už mám 3 postavy na Hell 2 z toho v polovině a hratelnost u mě takhle opadá spíše už to hraju s kamarádem když má čas. A pořád dokola mě už to tak nebaví hrát a farmení je pro mě otrava neříkám v mmorpg rád farmím v mega světě s partou. Ale taková krátká lineární hra tady mě to farmení nebaví když už to celé prolézám mnohokrát tak už mě to omrzí.
Jenom by mě zajímalo kde nebo co je ta mnoholetá zábavnost a držení při hře během měsíce už není tam co hrát a honit se za nejlepším vybavení abych si mohl tady vypisovat svoje DPS mě fakt nějak neláká.
MP ve dvou je celkem dobrý ale 4 to je hrozný nebaví mě stat na míste a 20 minut kutat jedno monstrum.
Tak tak snad nějak těch pár měsíců přežiji než vyjde GW2
D3 si zahraju ale nikde tu nevidím tu mnoholetou herní zábavu mě spíše zajímá kolik lidi to bude z vás hrát za půl roku.
Jenom by mě zajímalo kde nebo co je ta mnoholetá zábavnost a držení při hře během měsíce už není tam co hrát a honit se za nejlepším vybavení abych si mohl tady vypisovat svoje DPS mě fakt nějak neláká.
MP ve dvou je celkem dobrý ale 4 to je hrozný nebaví mě stat na míste a 20 minut kutat jedno monstrum.
Tak tak snad nějak těch pár měsíců přežiji než vyjde GW2
D3 si zahraju ale nikde tu nevidím tu mnoholetou herní zábavu mě spíše zajímá kolik lidi to bude z vás hrát za půl roku.
sám sis odpověděl...akorát, že tebe to nebaví, ale o tom bylo diablo vždy.DURiN píše:Jenom by mě zajímalo kde nebo co je ta mnoholetá zábavnost a držení při hře během měsíce už není tam co hrát a honit se za nejlepším vybavení abych si mohl tady vypisovat svoje DPS mě fakt nějak neláká.
Quetak: Ale tak nechci to srovnávat s D2 ale mohou to udělat jinak zábavnější. D3 není ani RPG ale arkáda. Hlavně v D3 se všechno odvíjí od zbrani i Kouzla u mága což je zvláštní.
tak já už to tak nehraju jenom s kámošem u toho máme pokec. Ale zajimálo by mě za čas kolik to tady lidi bude hrát. Se navracím k BF3 a SC2 to jsou hry co se budou hrát roky. Ale D3 byla pro mě otázka 15-60 dnů a konec škoda peněz. Jenom jsem zvědaví kolik fandů tady zůstane za půl roku.
tak já už to tak nehraju jenom s kámošem u toho máme pokec. Ale zajimálo by mě za čas kolik to tady lidi bude hrát. Se navracím k BF3 a SC2 to jsou hry co se budou hrát roky. Ale D3 byla pro mě otázka 15-60 dnů a konec škoda peněz. Jenom jsem zvědaví kolik fandů tady zůstane za půl roku.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
instantní fandové jsou všude (nemyslím nikoho konkrétního ani na nikoho neutočím), takže se to po čase ustálí.. Ale do budoucnosti nevidíme, tak můžeme jen spekulovat.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Tak já teda nevim.... ale představa "vyhozenejch" peněz za hru game play v pohodě delších než 20 hodin mi přijde zcestná.
Diablo prostě není konstruované jako WOW. A právě proto jsou ty problémy tak výrazné. Pokud je nějaký hráč ochotný trávit ve hře ala WOW 500 hodin +. Tak 50 hodin errorů v prvních měsísích až tak moc nevadí.
Jenže když se tohle stane u +- SP hry se standardním GP u běžného hráče okolo 20-30hod. Tak to je přece průšvih jak vrata. Ten běžnej hráč totiž zapne hru třeba 10-15x. A když se mu to z toho v polovině případů nepovede, tak je to fakt epic fail.
Diablo 3 prostě není WOW. Je to dobrá hra a nikdo nemůže mít pocit, že by za své peníze dostal málo. Ta dobrá hra je ale naprosto podělaná těma online bugama na serverech... u hry ala WOW nebo SWTOR by se to dalo tolerovat a pochopit, ale tohle není tato kategorie hry.
Diablo prostě není konstruované jako WOW. A právě proto jsou ty problémy tak výrazné. Pokud je nějaký hráč ochotný trávit ve hře ala WOW 500 hodin +. Tak 50 hodin errorů v prvních měsísích až tak moc nevadí.
Jenže když se tohle stane u +- SP hry se standardním GP u běžného hráče okolo 20-30hod. Tak to je přece průšvih jak vrata. Ten běžnej hráč totiž zapne hru třeba 10-15x. A když se mu to z toho v polovině případů nepovede, tak je to fakt epic fail.
Diablo 3 prostě není WOW. Je to dobrá hra a nikdo nemůže mít pocit, že by za své peníze dostal málo. Ta dobrá hra je ale naprosto podělaná těma online bugama na serverech... u hry ala WOW nebo SWTOR by se to dalo tolerovat a pochopit, ale tohle není tato kategorie hry.
-
- Doom Knight
A jestli někdo říká, že je tohle v pořádku... představte si, že jste po třetí na stejné dovolené na 15 dní a tak tam jdete 15x do dobré restaurace.
Jídlo tam neni na 100%, ale je fakt úžasné. Z 15ti návštěv na vás ale 5x číšník zapomene a nenajíte se, 3x čekáte hodinu a občas vám zvořou objednávku.
Jídlo je jinak fakt dobré, ale co si z té restaurace odnesete za pocity? Doma vám říkají fanoušci té restaurace, že kdyby jste tam byl měsíce... nestávalo by se to apod. Nebo, že to je vlastně normální, protože restaurace v jiných zemích mají stejné problémy.
Jenže vy jste na té dovolené byl už 2x před tím a ta samá restaurace podobné problémy neměla a dělala jen super jídlo.
Pojedete tam znova? Já už ne...
Jídlo tam neni na 100%, ale je fakt úžasné. Z 15ti návštěv na vás ale 5x číšník zapomene a nenajíte se, 3x čekáte hodinu a občas vám zvořou objednávku.
Jídlo je jinak fakt dobré, ale co si z té restaurace odnesete za pocity? Doma vám říkají fanoušci té restaurace, že kdyby jste tam byl měsíce... nestávalo by se to apod. Nebo, že to je vlastně normální, protože restaurace v jiných zemích mají stejné problémy.
Jenže vy jste na té dovolené byl už 2x před tím a ta samá restaurace podobné problémy neměla a dělala jen super jídlo.
Pojedete tam znova? Já už ne...
-
- Doom Knight
Diablo 3 je stejně MP/SP hra, jako bylo Diablo 1 a 2... a tam žádný podobný problém nebyl ;-)kojot píše:Diablo 3 ale není Single Player hra...
Ne D3 není SP hra. D1 a D2 byli i SP hry, ale D3 není. Už tím, že tam máš aukci, achievementy a plno dalších věcí. V budoucnosti přibude Armory. Ano, mohli to udělat tak, že by to byla i SP hra, ale tak jak je to udělaný, tak to prostě v žádným případě nemůže být považované za SP hru. To, že D1 a D2 byli i SP na tom nic nemění...
Diablo 3 JE online single-player a online multiplayer hra. Píše to Blizzard na svých stránkách, takže stfu.