Technické problémy
v ovládacích panelech, uživatelské účty nebo tak něco. To řešení sem našel někde na netu, nezaručuju, že to bude fungovat. Přeinstalovat můžeš zkusit taky. Ještě mě napadlo, nepřišel ti na mail nějakej email od blizzu kde musíš potvrdit kliknutím na odkaz že si ten sms protect zadal opravdu ty?
Re: Problém: Unable to install
máš aktualizovaný win?
To právě asi nemám, mám psaný sevice pack 1. a když dám upgradovat, tak mě to hází na Windows 7 upgrade
to bude asi ten problém. Prý je v pořadavcích někde napsaný, že to chce poslední service pack pro win.
Windows 7 – Service Pack 1
Windows Vista – Service Pack 2
Windows XP – Service Pack 3
Visty sem nikdy neměl tak ti s updatem nepomůžu, zkus pana googla.
Windows 7 – Service Pack 1
Windows Vista – Service Pack 2
Windows XP – Service Pack 3
Visty sem nikdy neměl tak ti s updatem nepomůžu, zkus pana googla.
Re: Technické problémy
Email mi přišel udělal sem vše co bylo třeba na účtě se mi služba zelenou fajfkou odškrtla.Tedka už ji mám zrušenou.
Nejspíš hru odinstaluju a znovu nainstaluju snad se to vyřeší.
náhodou nevíte kde najdu číslo něco jako cd key,ale mám digi vezi.
Nejspíš hru odinstaluju a znovu nainstaluju snad se to vyřeší.
náhodou nevíte kde najdu číslo něco jako cd key,ale mám digi vezi.
Naposledy upravil(a) buton dne 19.06.2012, 16:09 hod., celkem upraveno 1 x.
Aha takže přechod na WIN 7 by to mělo vše vyřešit že??
Nevim no, jediný řešení na tohle sem našel to co už sem psal:
How to fix Diablo 3 Error 315300
This is caused due to 2 problems.
First solution is to check if you have used a previous email ID with battle.net service. Try logging in with that username, if that doesnt work, try changing the password.
The other solution is to go to Control Panel and create a new user for your computer with administrator right. Login to the newly created Windows User and start the game.
This should fix 315300 error in Diablo 3. You may now switch back to your old account and the game wont give errors.
to asi určitě, nebo jen updatni Visty na SP2.
To je právě to co nevim jak na to
Zkusím jak si psal jinak díky za rady.
Díky jdu na to :-)
Tak sem zase ve hře, dva dny sem si stím lámal hlavu a nakonec pomohla nová instalace herního klienta a bonus k tomu všemu je ten,že se už i dosta nu do aukce která my také nešla.
ještě jednou díky za rady. A omlouvám se za tolik mích příspěvků klidně je odstarňte.
ještě jednou díky za rady. A omlouvám se za tolik mích příspěvků klidně je odstarňte.
Je nějakej způsob jak rozchodit DIII (portable) na PC kde nejsem administrátorem???
Odezva
Mam asi blbou otazku. Ale je to jen problem u me ? Ping na google mam 25 ms po celej den, ale kdyz se snazim zahrat single diabla stoji odezvba vetsinou za .... Csko me jede bez problemu ping kolem 50ms stabilne ale tady chcipu v 90% pripadu na lag. Po mesici hrani uz me to pekne vytaci.
Re: Odezva
ve hre pod 100ms nejdu,thx to blizzard,neni nad online singleplayer
tech 100-150 by jeste tak nevadilo ale ono to sem tam vyskoci na 600+ a to uz je problem. Budeme se asi muset moblit, aby blizz jeste pridal nejakej ten server pro EU na D2 takovej problem neni.
Tak to já mám pingy 46-53ms, jestli to sem tam skočí nevím, ale co jsem se díval tak tam bylo vždy kolem 50ms, takže možná to bude jen tím, že tvůj provider nemá dobré spojení do zahraničí. Měl jsem UPC a tam jsem měl ping po českých serverech 16-25ms, ale na zahraniční minimálně o 100ms více, do USA i přes 250ms. Nyní mám optiku a pingy po česku 7-8ms, po evropě kolem 35ms a do USA něco přes 100ms, takže fantazie
A už ste si vy měřiči pingu zjistili jak to vlastně funguje a došlo vám, že srovnáváte nesrovnatelné?
- Ping normální (to jsou všechny ty vaše pingy po česku, a do googlu) - měří pouze reakci serveru na ping. Zjednodušeně serveru se pošle požadavek ping, a server ho přijme a pošle zpátky odpověď pong. NAvíc vyřídit ping dokážou lepší síťové karty vyřídit samy bez toho, že by vůbec otravovaly samotný skutečný server. (např. tam 20 - reakce na ping 5 - návrat 20)
- Metr v Diablu vevnitř, funguje jinak - měří to včetně vyřízení celého herního požadavku serverem - není to teda jen ping - pong, ale posílám info serveru - server vypočítá - server posílá zpátky výsledek. (takže např. tam 20 - výpočet serverem 40 - návrat 20)
Proto budete mít v diablu vždycky vyšší údaj než z pingu i do toho datacentra v Paříži, které se stará o D3 Evropa. A proto to nemůžete srovnávat s žádnou jinou hrou - protože pokud vím žádná jiná hra reakci tímto způsobem neměří.
- Ping normální (to jsou všechny ty vaše pingy po česku, a do googlu) - měří pouze reakci serveru na ping. Zjednodušeně serveru se pošle požadavek ping, a server ho přijme a pošle zpátky odpověď pong. NAvíc vyřídit ping dokážou lepší síťové karty vyřídit samy bez toho, že by vůbec otravovaly samotný skutečný server. (např. tam 20 - reakce na ping 5 - návrat 20)
- Metr v Diablu vevnitř, funguje jinak - měří to včetně vyřízení celého herního požadavku serverem - není to teda jen ping - pong, ale posílám info serveru - server vypočítá - server posílá zpátky výsledek. (takže např. tam 20 - výpočet serverem 40 - návrat 20)
Proto budete mít v diablu vždycky vyšší údaj než z pingu i do toho datacentra v Paříži, které se stará o D3 Evropa. A proto to nemůžete srovnávat s žádnou jinou hrou - protože pokud vím žádná jiná hra reakci tímto způsobem neměří.
Tak už se mi povedlo rozchodit DIII portable, ale narážim na jinej problém a to s přehříváním grafiky. Kolik stupňů si můžu dovolit na grafice? PC po mě řve při 60°....