Otázky a Odpovědi
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
error 1 je při vytváření hra, taky už jsem ho měl
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Re: Dotazy ohladom D3
jo no, je to neprijemne, hraju jsem uplne v rausi a najednou me to vyhodi s tim ze error 1 a uz jsem se neprihlasil...az druhy den rano...jeste mensi dotaz, kde sezenu pages of jewellcrafting?
Jo sorry. Myslel jsem books no . Pages už na NM. Předpokládal jsem, že už aspoň na NM musí být každej. Ale chápu, že někdo na to nemá moc čas a ještě, když se k tomu přičtou problémy s tím se dostat do hry...
ahoj tak vcera jsem dosel se svoji barbkou do tretiho aktu nebyl jsem si jisty jak je to se skillama tak jsem pouzival jenom frenzy revenge mel jsem strach ze si vyplencam neco jako skill pointy takze chapu to spravne ze kdyz doexpim svoji barbku na 60 lvl tak bude moc pouzivat vsechny skilly co barb ma coz by byl velkej fail jakej by pak melo smysl si rozjizdet vice barbarek.
Achievements: 7400 (92%)
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
fail by bylo rozjíždět si více barbín v D3
Snad max jenom kvůli achievům ... pouze pro achiev-huntery
Snad max jenom kvůli achievům ... pouze pro achiev-huntery
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
HC - all classes +60lvl
nevim jestli je to dobre takhle to nebude hrace nutit rozehravat dalsi postavy to jsem zvedavej jak to nas bude dlouho bavit tak mam dalsi otazku jak je to s tima runama co se davaj do skill ty se dropuji nebo se odmykaji na urcitym levlu jinak vsechny barbarky jsou FTW
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
runy se ti otevírají na každém levelu. Já nevím proč bych měl projíždět postavy znovu na 60tky lvl, když v podstatě do konce Hell / začátku Inferna je to jeden velký trial Čas ztrávený nad hrou do inferna je ztráta času
My BNet profile
HC - all classes +60lvl
HC - all classes +60lvl
no jasne to je to co rikam jakej to ma smysl kdyz s jednou postavou vymlatis vsechno staci si prehazet gear zmenit build a mas vyhrano coze to je silena nuda proste kazda postava je univerzalni podle potreby takze za sest mesicu hrani mam hotovo parada
je dobre mit utok za sekundu vetsi nebo mensi
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
samozřejmě větší
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Neví někdo jak můžu převést postavu z Amerického na Evropský server? Při instalaci a spuštění se mě tam vhodil Americký a já si toho vůbec nevšimnul. Až při cca 40-50lvl sem si toho všimnul a to už se mě postava nechtěla mazat... :-(
Jako ani když napíšu na support tak mi tu postavu nepřevedou? Myslel jsem že když jsem si tu hru koupil za tolik peněz tak blizzard na hrače s*át nebude.
Tak teť nevím co mám dělat, jesli hrát na Americkém kde mám 60lvl Inferno ale bez pomoci české komunity nebo to rozjet na Evropě od znovu :-(
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
mam na sobě rukavice: 87 inteligence, attack speed increased by 12%
chci si koupit:
136 inteligence, 40 all resist, critical hit damage increased by 16%
nebo 39 all resist, attack speed increased by 12%
... jak poznam, co mi míň/víc sníží damage ? jestli absence 12% attack speedu, i když zvednu inteligenci o 49, nebo absence 87 inteligence, přestože attack speed necham ... ?
Jak se mam v tomhle orientovat ? Potřeboval bych i na aukci u věcí vidět červený/zelený čísla, jak to ovlivní dps (jo, četl sem, že dps neni určující, že dmg stejně nějak působí jinak, ale já v tom mam zatim dost chaos, řídim se dps ... mam klasickej wizard build "co nejvíc dmg, smrt always oneshoted"
chci si koupit:
136 inteligence, 40 all resist, critical hit damage increased by 16%
nebo 39 all resist, attack speed increased by 12%
... jak poznam, co mi míň/víc sníží damage ? jestli absence 12% attack speedu, i když zvednu inteligenci o 49, nebo absence 87 inteligence, přestože attack speed necham ... ?
Jak se mam v tomhle orientovat ? Potřeboval bych i na aukci u věcí vidět červený/zelený čísla, jak to ovlivní dps (jo, četl sem, že dps neni určující, že dmg stejně nějak působí jinak, ale já v tom mam zatim dost chaos, řídim se dps ... mam klasickej wizard build "co nejvíc dmg, smrt always oneshoted"
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
ray of frost - 12 AP
diamond skin - vrací 50% dmg
frost nova - zmrazený dostávaj 15% dmg navíc
way of force - s vyšším dmg, asi 260%
magic weapon - zvýší dmg 15%
venom hydra
(v pořadí left mouse, right mouse, 1 , 2 , 3 , 4) ... na tom záleží jo? třeba s ray-em dávam jinak dmg než s těma blade-ama.. (?) já nejsem línej číst, ale vůbec nevim, kde si mam takovýhle věci zjistit, všude se píše jen obecný info a takovýhle věci nevim kde zjišťovat (kromě zeptání se tady)
tim chci říct, že bych rád pochopil princip, jestli je lepší 12% ias nebo +50 inteligence .... v jiným případě 15% ias nebo +80 inteligence atd. ... zatim se můžu jedině zeptat tady nebo zkusit to, ale ne vždycky se ti chce koupit item za 500k a zkoušet, jestli bude vůbec k něčemu )) D2 sem hrál dlouho a takovýhle věci sem si uměl počítat sám
diamond skin - vrací 50% dmg
frost nova - zmrazený dostávaj 15% dmg navíc
way of force - s vyšším dmg, asi 260%
magic weapon - zvýší dmg 15%
venom hydra
(v pořadí left mouse, right mouse, 1 , 2 , 3 , 4) ... na tom záleží jo? třeba s ray-em dávam jinak dmg než s těma blade-ama.. (?) já nejsem línej číst, ale vůbec nevim, kde si mam takovýhle věci zjistit, všude se píše jen obecný info a takovýhle věci nevim kde zjišťovat (kromě zeptání se tady)
tim chci říct, že bych rád pochopil princip, jestli je lepší 12% ias nebo +50 inteligence .... v jiným případě 15% ias nebo +80 inteligence atd. ... zatim se můžu jedině zeptat tady nebo zkusit to, ale ne vždycky se ti chce koupit item za 500k a zkoušet, jestli bude vůbec k něčemu )) D2 sem hrál dlouho a takovýhle věci sem si uměl počítat sám