Patch 2.0.1
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Mne zase robí dosť veľký problém Electrified, to keď natrafím, už musím taktizovať, už ma skoro pár krát s tým dostali...ale to bude skôr charakterom toho affixu, kedže tých bleskov schytáte veľké množstvo za krátky čas a ešte aj z viacerých nepriateľov...
- smajli
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:smajli#2160
Re: Patch 2.0.1
Tak když už je tu řeč o rychlém ripu, tak já mám zkušenost z PTR, rip v jedné tisícině vteřiny, až jsem poskočil na židli, když se mi to stalo a měl jsem asi 150k life. Zůstal jsem ve čtvrtém aktu, již nevím v kterém místě, stát na místě, nikde nic tak jsem se kouknul do batohu, když v tom se kolem mě začlo dělat kolo - padal Armored Destroyer vcelku neškodná kreatura, takže jsem tomu nevěnoval pozornost. Bohužel nebyla jedna ale šest najednou a ještě navrch elitky. Od té doby ve čtyčce nikde vlak nestaví.
venom...proc to modry pismo? kdyby aspon bylo trosku vetsi...spatne jse to cte...ale mozna jsem slepej
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Patch 2.0.1
Ja teda nevim jestli nekde nedelam chybu, ale tech legendarek mi zas moc nepada. Jsem rad kdyz mi padnou dve za Paragon, jedna to byva pravidlo. Uz se ale i stalo ze za cely PL zadna. A z elitek mi obcas vypadnou jen nejaky goldy a craftici matros.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ono je taky rozdíl jakou obtížnost kdo hraje. Na Torment je zvýšená šance na drop a čím vyšší Torment, tím se šance ještě zvyšuje...
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Patch 2.0.1
No ja expim na T4, T5 jeste zvladam, ale nejde to tak plynule a sem tam mne sejme elitka.
já jedu T2, tam to zvládám bez větších záseků a jak ríkám, není problém 5-6 lege za 4-6 hodin.
EDIT: ještě by mě zajímalo, jetli tím drop rate co je k tormentu ovlivnuji i roll statů. víme někdo?
EDIT: ještě by mě zajímalo, jetli tím drop rate co je k tormentu ovlivnuji i roll statů. víme někdo?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
To ja si nestezuji Hraju Master,protoze na Tormentu mi davaji na pr*el Dneska 2hodky ve hre a z toho 3 lg ,vcetne setove zbrane.Ta padla z goblina a zbyle 2 z truhel...Zazil jsem i 2hodky kdy mi padal jen lg matros...
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:44 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... Kubisi a ta informace "Ono je taky rozdíl jakou obtížnost kdo hraje. Na Torment je zvýšená šance na drop a čím vyšší Torment, tím se šance ještě zvyšuje" je ověřená, nebo je to jedna paní povídala ? ... protože já se podepisuju pod to co napsalo jeho císařstvo , totiž že většina lege padá z truhel a přijde mi úplně jedno jakou jedu obtížnost ... pravda nehraju T6 , ale master - T3 podle charu a rozdíl nula nula nic ...
Píše, že sice neví přesný čísla, ale je to tak...
http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... ent-mf-bug
http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... ent-mf-bug
Taky sem prošel hard experta master i T 1-2 a padalo to pořád stejně a víc jak polovina legendárek mi padla z truhly nebo nějakýho sudu ba dokonce vázy. Navíc někdo mi říkal že setovky padají až od obtížnosti torment a není to pravda IK helma mi padla z truhly na hard a včera zase z truhly setový boty na master takže ono je to asi úplně jedno jaká je to obtížnost
je to napsany i ve hře v menu při výběru obtížnosti ;-). drop lege/gold rate ;-) u tormentu .
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... díky za link, tak aspoň dobrá zpráva, že má smysl hrát co nejvyšší obtížnost :-) ...
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Btw.... nechci rýpat... ale mám doma 30 krabic RoS CE, v garáži lambo a v baráku dva bazény...
co z toho plyne?
co z toho plyne?
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
možná i to....
ale pokud to nevidíš... můžu ti říct co chci a je jen na mě co ti sdělím a na tobě nakolik mi jsi ochoten věřit na dobré slovo, bez jakýchkoli statistik...
ale pokud to nevidíš... můžu ti říct co chci a je jen na mě co ti sdělím a na tobě nakolik mi jsi ochoten věřit na dobré slovo, bez jakýchkoli statistik...
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Já ti ani neviem popravde, asi sa mi to páči takto Ale ak sa to blbo číta, budem písať normálne...Reve píše:venom...proc to modry pismo? kdyby aspon bylo trosku vetsi...spatne jse to cte...ale mozna jsem slepej
Inak, čo vravíte na tie nové elixíry? Docela kruťas nie, hlavne ten Kulle-Aid
http://www.diablofans.cz/elixiry.html
ty elixíry vypadjí zajímavě . Kulle-Aid asi v mnoha situacích zachrání kule, to jo . Osobně se mi líbí ještě ten na resisty .
Mě se teda osobně nezdá, že by byl nějak rozdíl v dropu T1 nebo T4 co hraju .. a taky nevím, jestli je lepší otevírat truhly, nebo ničit elitky .. opět to je podle mě jedna paní povídala a čert ví, jak to je nejlepší
Třeba já slyšel, že nejvíc to padá v Core v A3 z vesselů ..
a ohledně těch Elixírů .. jak se vyrábí ?
Třeba já slyšel, že nejvíc to padá v Core v A3 z vesselů ..
a ohledně těch Elixírů .. jak se vyrábí ?