Reaper of Souls: BETA
Zrovna jede hudba z 2. aktu Diablo2. Že by v Trials byla náhodná i hudba??
http://www.twitch.tv/kingkongor
http://www.twitch.tv/kingkongor
Re: Reaper of Souls: BETA
Doufam, ze si Blizz nemysli, ze kdyz mi hra napise pri loginu "error with switching heroes" tak hned pobezim koukat na streamy jejich pratel a rodiny co hrajou RoS ze ne ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
cywe ty rukavice na hodinový shrine, tak to je malej úlet
To je celý úlet ...ty čísla jsou daleko vyšší, než bych si dovolil ve snu odhadovat
Ale hrozně se těším na tu ohromnou kupu novýho haraburdí, kterou nás Blizz vyzásobuje
EDIT: jen mám trochu obavy, že až moje uvidí Artisanku s těma balónama, nainstaluje mi rodičovskej zámek
Ale hrozně se těším na tu ohromnou kupu novýho haraburdí, kterou nás Blizz vyzásobuje
EDIT: jen mám trochu obavy, že až moje uvidí Artisanku s těma balónama, nainstaluje mi rodičovskej zámek
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
No, na Torment to drtí i elity IK Konsor (Crus) - ten barb ale hluboce trpí. Jinak když na to koukám, už vím, proč nikdy nabudu TOP hráč. Takhle zmateně tam lítat, nic nedobíjet,...z toho mám nablikáno jak ze svářečky - tenhle styl teda není nic pro mě ..
edit: pardon, drtí prakticky IK i Torment bosse - koukám chvíli, neznám souvislost, ale jak říká Heller, takhle by to bylo trochu málo
edit: pardon, drtí prakticky IK i Torment bosse - koukám chvíli, neznám souvislost, ale jak říká Heller, takhle by to bylo trochu málo
Tohle jen probíhá akty, aby se dostal do 5týho ... jinak hraje i normálně
Ale v podstatě na těch rukavicích je OP, páč má všechno na cooldownu, spamuje skilly a je nesmrtelnej na tuhle úroveň.
Všechny bossy na IK nedá ... Siegebreaker dá IK jemu
Ale v podstatě na těch rukavicích je OP, páč má všechno na cooldownu, spamuje skilly a je nesmrtelnej na tuhle úroveň.
Všechny bossy na IK nedá ... Siegebreaker dá IK jemu
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:31 hod., celkem upraveno 1 x.
Nebo by prostě čas třeba pouze zdvoj/tří-násobily a pokud bys našel stejnou, tak by to přičetlo další čas (not refresh) ...
Všechno jasný, akorát pokud takovou převahu zařídí třeba jedinej Item, tak to soudruzi možná opět někde udělali chybu, ne? Ale je to beta, takže "jen" ladící verze, mám to na paměti
WulF: doufám, že to s rucema a kumulací času se nestane - to by byl zase v podstatě NV efekt, kterej dost lidí štve.. (včetně mě)
WulF: doufám, že to s rucema a kumulací času se nestane - to by byl zase v podstatě NV efekt, kterej dost lidí štve.. (včetně mě)
1. Nevim, co je na NV špatnýho
2. Pravděpodobnost, že do 2minut najdeš stejnou shrine, je fakt velká
2. Pravděpodobnost, že do 2minut najdeš stejnou shrine, je fakt velká
WulF: vzhledem k tomu, že už tě znám dost dlouho, myslím, že ani jeden bod nevyžaduje moje vysvětlení ..
Né každý má takovou možnost hrát 30 hodin denně 8 dní v týdnu... Do pěti trčím v práci, pak nějaký koníčky, některé večery fotbal atd. Nelze brát gameplay podle Kongora...
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Souhlas. Mam dny, kdy po praci nechci pocitac doma ani videt.
Pánové technickej dotaz: Už se ví, zda budou započítany expy z RIPlech postav do para 2.0??? Z tý bety už by to mělo bejt poznat ne?
Ano v téhle verzi bety se expy s riplých postav započítavají.
Děkuji za info, snad to tak i zůstane...ten para 95 mě nedávno dost nakrknul
mám dotaz ohledně gemů.vyplatí se jejich nákup nebo padaj v betě silnější gemy?
Padají silnější (jsou nové tiery), ale těžko říci, jestli to tak zůstane i po vydání nebo je to jen v betě kvůli testování.
Jsem naprosto přesvědčenej, že není možné nové gemy nechat lidi sbírat a skládat z Flawelwss Square. Potřebné množství by bylo naprosto nereálné.